- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Sahı mı..benım akranımmış..arasıra böyle haberler almak motıve edıcı oluyo..yoksa coktann umudu kestık gıbı..Sevgili konu sahibi, lutfen umutsuz olma,bir tanidigimiz birkac yil once evlendi,42 yasindaydi,simdi cok tatli bir oglu var.Gun dogmadan neler dogar,arzu ettıgınız tüm guzelliklerı yasamanızı dılıyorum
%0,1 lık bı durum..harbı entersan yanı..nasıl tanışmışlar pekı? erkeklerın cogu nerdeyse 35den sonra bıldıgın böcek ve yasdonumlu kadın muamelesı edıyo ...fakat hayatta bı seyı başlatmaktan zıyade devamını getırebılmek onemlı..Allah mutluluklarını daım etsın ıns...Hadi ya oniki yaş var nasıl kabul etmiş adam?Ne şartlarda?şimdi mutlular mı?Lütfen söyle bana .
:)
Ahh guzelım nerede o günler...30 lu yaslar bi kadin icin en guzel donem, evlilik icin gec degil yani.
erkeklerin citirlara baktigi filan kulliyen
palavra, eger adam evlenecegi kisiyle cinsel uyum icindeye ve guzel bi sekilde iletisim kuruyorsa isterse kadin 40 yasinda olsun.
marifet duzgun biriyle evlilik yapmak uzulmeyn
Kesınlıkle...hele kı 4odan sonra resmen görünmez oluyosunuz...aslında 3odan ıtıbaren bıldıgın ıskarta muamelesı edıyolar...kadının degerlendırıldıgı tek olcut yas neredeyse..Gerçek şu ki 30 dan sonra evlenmek oldukça zor.
Genelde erkek milleti çıtır arıyo malum.
Evliliğe hazirsan ve kismetin varsa değerlendir :)Şuan çalışmıyorum... Genelde evdeyim... Ikıncı donem başlıycak bır kursum var...
Ama eğer evlilik kısmetse ve yazılmış bişeyse onun beni bulması gerekmez mı
Sokak sokak onu mu arıyım
TR.de böyle 1 orn. ımkansız ama...yabancılar kesınlıkle modern genıs fıkırlı ve yığınla seyı asmıslar ...ya adamlar 70lerınde eslerıyle veya sevgılılerıyle el ele paraşütten atlıyolar..burada dahangı sosyokültürel-ekonomik tabakadan olursa olsun cogunlugun bakısı +35 bı kadınla svgl bıle olunmaz ancak olsun olsun dost olunabılır yonundedır mesela..ne de olsa olgun kadındır ve de ondan gecmıstır sonucta ıste...velhasıl bu ülkede kadın olmak cokkk gucc mevzu...
Ama hele kı 35den sonrakı gec yas evlılıklerınde duygusal kaynaşma 'bız' olabılme cok daha zor..zaten ıstatıstıklere gore ılerı yas evlılıklerınde boşanma oranı gözle gorulur oranda daha fazla..bence 30 geç değil.Çevremde de gördüğüm kadarıyla 30 ve üstünde evlenenler daha mutlu oluyorlar ya da en azından boşanma ihitmalleri de daha az oluyor.çünkü ikisi de daha olgun ve havai değil.Erkekler için zaten 30 öncesi olgunlaşmamış oluyorlar diye bir söylem var.Ki kadınlar içinde yemek ev işleri derken her bayanın da artık çalıştıgını,kısaca çalışma oranının arttıgı bir zamanda 30 erken bile olabilir yani çünkü herşeye yetişmek de zor :) bu arada Allah öyle birini çıkarır ki karşınıza iyi ki dersiniz iyi ki şimdi olmuş..İnşAllah gönlünüze göre istediğiniz olur :)
Başka nasıl olacak bir erkekle ilşki.Free mi takılacak onlarla tr de hem de.Tr deyimiyle dost hayatı.Bir kadını bu mutlu etmezki hem.Kadın daim ister.Türkiye de evlilik çok abartılıyor ve dünyanın en önemli şeyi gibi lanse ediliyor. Bu doğru değil zaten bir kere. İnsanların 30 a kadar evlenmemesi normal bir şey üzülmeyin. İnsanların imalarına da aldırmayın. Özgürlüğünüzün tadını çıkarın hatta sevgili yapın kendinize. Bir adamın 40 yıl kölesi olup kirli çamaşırlarını yıkamazsanız çok bir şey kaybetmezsiniz inanın.
Bu 30'dan sonra evde kalmis oluyorum fikrine nereden kapiliyorsunuz arkadasim siz? Ulkenin kizlarinin alayi mi boyle olur ya, saka misiniz?
Benım anladıgım kadarıyla arkadaş kafanıza gore takılın demıyo da sevgılı olursunuz hani o kışı es olabılırlıgı olan bı kışı çıkmazsa da ılla kı evlenmek ıcın evlenmeyın, boşuna kahır cekmeyın, rısk almayın bekârlığınızla barışık olun dıyo...hayırlısı hakkımızda...Başka nasıl olacak bir erkekle ilşki.Free mi takılacak erkeklerle tr de hem de.Bir kadını bu mutlu etmezki hem.Kadın daim ister.
Su bı gerçek; 3odan sonraya genelde bı takım maddı manevı sorunları asamamıs, polıgam yasamı hayat felsefesı benımsemıs, bencıl ıssız adamlar kalıyo mlsf...Sizi çok iyi anlıyorum bende 28 olacağımve umudumu yitirdim şans işi bu işler
İyileri kaptılar hep arkadaşımSu bı gerçek; 3odan sonraya genelde bı takım maddı manevı sorunları asamamıs, polıgam yasamı hayat felsefesı benımsemıs, bencıl ıssız adamlar kalıyo mlsf...
Evet bana da oyle gelıyo..dolayısıyla ya su saatten sonra belkı de yığınla tavız ve fedakarlıkla tam ıcımıze sınmeyen, kotunun ıyısı bı ese-evlılıge razı olacağız ya da boyle ebedı bekar yasamaya devam edıp bı sure sonra alışacağız...2.secenek daha mantıklı gozukuyo sahsen...İyileri kaptılar hep arkadaşım
Ya aslında bak tuhaf olan bana bakmaz dediğim adamın tercihi benden daha iyisi olmuyor ne kadınlara ne adamlar düşüyor bi kız var kendinden sekiz on yaş küçük evli adama ayartıp boşatıp sevgili olmuş fln böylesi lazım onlara iyinin kıymetini anlamazlarEvet bana da oyle gelıyo..dolayısıyla ya su saatten sonra belkı de yığınla tavız ve fedakarlıkla tam ıcımıze sınmeyen, kotunun ıyısı bı ese-evlılıge razı olacağız ya da boyle ebedı bekar yasamaya devam edıp bı sure sonra alışacağız...2.secenek daha mantıklı gozukuyo sahsen...
Ya aslında bak tuhaf olan bana bakmaz dediğim adamın tercihi benden daha iyisi olmuyor ne kadınlara ne adamlar düşüyor bi kız var kendinden sekiz on yaş küçük evli adama ayartıp boşatıp sevgili olmuş fln böylesi lazım onlara iyinin kıymetini anlamazlar[/QUO
Al benden de o kdr arkadaşım...bu ıslerı birazcık olsun cozebılseydık zaten buyuk ıht. su zamana kadar bızde kendımıze gore bı düzen kurabılmıs olurduk..fakat sanırım olay bıraz su kadın erkek ılıskılerındekı sosyal zeka denen olay bıraz da sans...
Kismetini baglamislardir belkiönümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?