30 dan sonra evlilik şansı...

Sevgili bulunca arayıp sormayan arkadaşın forum versiyonu. Perşembe'den beri tık yok.
Burdayım :)))) yalnız çok güldürdünüz beni...
Tık olmadıgı için yine hayal kırıklıgı oldugu için artık akışına bıraktım...

Bi de gerçekten yorumlarıyla beni kendıme getıren arkadaşlar oldu... Hepınıze tesekkurler...
Sanırım bır muddet daha bekarım..

Herkes burada maskelerınden arınmış yanlış bır turkce ama " çok kendi kendi" burada olduğu için gerçekten söylenenler tesirli oluyor...
Yapmak istedıklerımı dusundum yenı planlar hedefler koydum kendıme sımdı onlarla ugrasyorum..
Hayatın sonu dğil bekar olmam :) ALlah elbet bir kapı açar... O bizi bizden daha iyi biliyor tanıyor... Teslim olmaktan başka çaremiz yok..

Bi arada beni sinir eden insanlara da artık düzgün bi dille cevap vermeye karar verdim ve başladım... Mesela bu akşam bir ilkini gerçekleştirdim... İnsanlar ileri geri konuşmasın artık kadın karsıma geçmiş milliyetçilik yapıyor ya hu hepımız insanız... Aman bu da başka konu ama işte herseye ileri geri konusunca özel konulara da laf edıyor ama ınsallah artık daha dıkkatlı olur bundan sonra...

Allah herşeyin hayırlısını versin...

Herşey nasip kısmet işi elbet vardır bir zamanı...Bu kadar kafana takmana hiç gerek yok bence...Bende 35 yaşımda evlendim 2 yıllık evliyim iyiki beklemişim bu yaşa kadar diyorum...

Ben genelde böyle yazan arkadaşlara hikayesini sordum...
Sizin hikayeniz ne :))) nasıl tanıştınız... Eşinizin ve sizin ilk evliliği mıydı?

Koy gözüne gitsin kankaaaaa sana bir şey olmasın

o kadar uzuldum ki yazdiklarinizi okuyunca...ve su insan denilen varliklara da o kadar sinirlendim ki.
1 - yasiniz yani 31 yas buyuk bir yas degil.
2 - varsayin ki 61 yasindasiniz herkes evlenmek zorunda degil bu sizin de tercihiniz olabilir
3 - 31 den sonra 41 den sonra evlenip cocuk yapan en az 10 kisi sayarim size isterseniz ozelden isimlerini yaziyim sosyal medyadan bakin gayet de genc gosteriyolar 20 yasinda cogu kiz haminne gibi yanlarinda. :)
4 - her evli cok mutlu degil. evlenmek evlenmedikce gozde cok buyutulen bir sey.
5 - insanlara tahammul etmek cok zor ama mumkun oldugunca gicik edin bir daha diyemesinler .ornek olarak : evlendigim ilk zamanlar esimin ailesi calismamamla ilgili yorum yapiyorlardi univ mezunusun calisman lazim gibi yorumlar. ben de cok istiyorum ama bulamadim ozel sektor degil devlet istedim vs. neyse bu onlari ilgilendirmez esimin durumu iyi cunku trilyoner degiliz ama benim maas almamla degisicek bir durumumuz da yok o yuzden onlara ne. herneyse uzattim ozur :) ben de 1 derdimi anlattim 2 dedim siz yardim edin hepsi devlette calisiyo ( bu arada devlet derken kurumsal bir yerde olsa hoplaya ziplaya calisirdim ) en sonunda bana calismicak misin gibi soru soran es dost akraba herkese sunu dedim ve ailemde boyle dedi ' ben prensesim calisamam sabah uyanamam erkenden hak.. calisiyo yeter baskalari calissin ben de guzelce gezip harcayim " . ve konu bitti bir daha bana calisma lafi etmedi kimse. ozetle sizde evlenmiyo musun diyen dangalaklara " ay ben amele miyim koca kahri cekemem 35 imde evlenicem kararim boyle hayata doymadim daha " diyin bakin bakalim bir daha soruyorlar mi? allahin cezasi salaklar. cok sinirlendim ayyyyyyyy :))

bu arada ben 32 yasindayim esim de 44. bilmem anlatabiliyor muyum :) ilk evliligimiz ikimizin de.
hele bu yanimda uyuyan orman cini ben asla evlenmeeeem diyip duruyordu saolsun herkesin icinde yuzume karsi . ama sonucta yanda horluyo
hamileyim ve aslaaa cocuk da istemiyoduk guya...
ozetle kadere kismete asiri derecede inanan biri degilim insan yolunu kendi ciziyor buyuk oranda. ama evlilik ve cocuk kader mi dersin alin yazisi mi dersin iste o.
yarin gokten zembille de inebilir oyle abuk bisey evlilik. 10 yil cikar evlenmez terslik olur 2 ay cikar evlenir kimisi.
ozetle surda ne yaziyosa o .( burdaki surat alnina elini goturuyo dimi )

Gece gece seni allah mı gönderdi :))
Gerçekten şuan yüzümü güldürdün...
Derdimle dertlendiğin için ayrıca tesekkurler samımıyetın taa buradan hissediliyor...
Evet şuana kadar evlılıkle alakalı butun kararlarım benım tercıhımdı... Ve evet bundan sonra hele de buradakı bır suru hıkayeden sonra işittim ve iman ettim ki gerçekten nasip kısmet daha da ötesi yok... Kendımı parçalasam da olacak olan oluyor olmayacak da olmuyor...
Kucak dolusu tesekkurler mutlu ettın..

Bu arada orman cini nasıl bişey :)))))
Allah ömür boyu sağlık mutluluk huzur versın ailenize..
Doğacak bebekte inşallah hayırlı bir evlat olur gözaydınlıgınız olur... Sağlıklı sıhatli kucagınıza alırsınız ınsallah ve ınsallah sızı yormayan üzmeyen mışıl mışıl uyuyan bı bebek olur :)))
Ah ya bazen uzakdakı bı yabancı yaralarını sarıverıyor...

rica ederim :) guzel dilekleriniz icin de ayrica tesekkur ederim :) hayalinizdeki insanin en kisa zamanda karsiniza cikmasini dilerim :)))

bu arada ne zaman sikilirsaniz yazin seve seve sacmalarim

Hem dua edip hem karamsar olamazsınız eğer inanmışsanız olacağı zamanı beklemelisiniz ve eminim ki çok istiyosanız o sizi bulacaktır.Ayrıca daha çok gençsiniz bir çoğunun yaşadığı güzel şeyleri siz daha yaşamadınız heyecanlanın bence

Valla ben 26 yaşındayım bana da oluyor bazen imalar:)30dan sonra neden evlenilmesin ki gayette evlenilir.Gerçekten nasip bu işler. Evliliğin geç kalmışlığı olmaz.

Bu yaşta daha iyi seçersin diyecem ama sanki önüne çıkan ilk kişiyle evlenecek gibisin.
32 de evlendim ben.Hala daha erken olduğunu savunuyorum
Yok canım Bebek için geç :))) ben de 31 de evlendim. Bebeğin var mı düşünüyor musun bilmiyorum tabi. Bu düşünce bende bebekten sonra gelişti :)

33 yasimdayim ve kalkip da genc olsun da demiyorum.45 50 yas arasi olsun diyorum yine bulamiyorum.hani yasitim beni begenmez dedim genc olmasin dedim ama o da olmadi.hos kadinim aslinda kendi kendime mi hos geliyorum bilmiyorum167 boylarda siyah sacli beyaz tenli 55 kilo.cirkin degilim.tek sorun hatta yanaklarim yok gibi.yas ortalamami da yukselttim lakin bulamiyirum

Okudum baya forumu baya güldüm ama sağolun:) gece kötü bi rüya görüp gecrnin ortasında sırt ağrısıyla uyanan her hangibirini eğlendirmek kolay değil valla tebrikler:) fikrimi yazıcam şimdi ama bu buradaki bazı kişileri baz alan bi mesaj olucak. Çünkü buradaki çoğu kişi aşmış bişeyleri. Onlara akıl verilmez ki alınır :))))
Öncelikle konu sahibi... canım geçmişine bi bak önce. Hangi adayla evlenmediğine pişmansın? Cevap hiçbiri olmalı. Çünkü ilk işaretletlediğin şık doğrudur her zaman . O adaylara Hayır dediysen hayırdır cevap. Emin ol :) bu söylediğimden emin olunca hayatına alacağın kişiyi sağlıklı seçerseniz. YokSa can havliyle birini bulursun hem bunca yıl beklediğin boşa gider hem de... Geleceğin tabiki. Bittiğin nokta olur. Kötü bi evlilik insan ömrü için nokta oluyo inan. Yaşamıyor insan ömür bitsin diye uğraşıyo kötü evlilikte. Hani bi hamburger alırsın tadını beğenmezsin de aldım artık yiyeyim de boşa gitmesin dersin ya öyle bişey işte:)
Not: ha bi de o hamburgeri yemeyen hiç çekemem diyip bırakanlar başka lokantaya gidenler var bak onlar hata yapma lüksüne sahip ender insanlardandır bu hayattaki :)))) adam hatasını telafi ediyo en önemlisi pişman olmuyo süper bişey

Bence kriter koyma. Gelen adayı değerlendir sadece . Senden küçük veya büyük hiç farketmez. Arkadaşımın biri 36sında evlendi çok mutlu ruh eşini buldu çünkü:) biri 36 yaşında hala birine okey demiş değil geziyo bakalım fellik fellik. Biri 32 yaşında evlendi cuk diye tam adamını buldu. Biri 33 yaşında çok çok gzl bi kız hala birini beğenemedi. Kimseye bu oluversin Napim demiyo tek bir krıterinden vazgeçmiş değil hala . 20 sinde ki kriterlere devam:) olmazsa evlenmem diyo. Çok var özellikle 26sından sonra evlenip tam gönlüne göre bulan tanıdığım.

Yok canım Bebek için geç :))) ben de 31 de evlendim. Bebeğin var mı düşünüyor musun bilmiyorum tabi. Bu düşünce bende bebekten sonra gelişti :)
Ben bebek düşünmüyorum ama Allah ne isterse o olur tabi.
Ben önlemimi aldım gerisi Allah'a kalmış,verirse başım üstüne.
Ayrıca bugün yine bir gazetede 64 yaşında anne oldu başlığını görünce,yaşıyorsak hiçbir şey için geç olmadığını tekrar tekrar hatırlıyorum.
Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,bir ömür sağlıklı ve mutlu olun inşallah.

A
Amin çok sağol. Hamile olmadığın sürece ne demek istediğimi anlaman imkansız. Çünkü ben de 32 yaşa kadar olmasa da olur gözüyle bakıyordum olmasaydı öyle bakmaya devam ederdim. Yani değişmesi için fikrinin hormonların da değişmesi lazım fizyolojik :)))) ama ben duama seni de katıcam. Anne olman dileğiyle... Kızma nolur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…