30 dan sonra evlilik şansı...

işim yok sınava hazırlanıyorum ailemin yanına geldim bu yüzden ve istisnasız her dışarı adım attığımda görücü çıkıyor ama bende bu şekilde istemiyorum. acaba yaşadığınız çevreyle mi alakalı

+1
Kadına raf ömürlü mal muamelesi Avrupa'da yok.
Kesınlıkle....oralarda hele bu slav memleketlerde duyduğum kadarıyla orn. 45lık 1 kadın 47lık 1 adamı alabılyomus..buradaysa ne mumkun? adam 1/1000 ıht. olur verse aıle-ark. çevresı aslaa!!!!oz.+35 son kullanım tarıhı gecmıs'e dahıl oluyo...bellı yas ustu kadınlarla svgl olmuyolar....geckın-kaşar kadın layık dgl bakısı var...ne kepazelik yani....ekserıyetle sdc 30 altı kadınlarla svgl olmak gıbı bı racon var...bayat-derınlıksız kafa ıste...

Aynen, benım de utopık hayalım bı yabancıyla evlenmek..: ) sanslısınız bnc... Turk erkeklerinden kat kat duzgun olabıleceklerını dusunuyorum...bı kere kadına 'et' gözüyle bakan bı çıkarcılık bencıllık deger vermezlık ve hadsizlik yok onlarda...bu kadarı dışarıdan net yani...

Evlenen herkes dünya güzeli değil ki, senin güzel bulmadığına adamın biri körkütük aşık olabilir. Kısmet meselesi, olumlu düşünmezseniz o kısmet hiç açılmaz, ben öyle düşünüyorum. İş mevzusu içinde aynı şey geçerli, herkes aynı beklentilere sahip değil..

Anladım.Ben nedemse
Anladım.Ben nedense "illa evlenilecek diye birşey yok" cümlesinden nefret ettim.Çok da söyleniyor.Teselli değil de hakaret gibi geliyor:)Sanki şöyle gevrek gevrek söylenmiş gibi.Nedemek yok diyesim geliyor.:)Cidden nefret ettim.Ediyorum.:)

Aynen geneldede bunu evlenmis cocugu olanlar söylüyor. Yok ilk is meselegini edin filan, tamam dogru ama ya meslek de elimdeyse ve artik bende bi yuva istiyosam? Bide yok bu yasda evlendim, bilseydim 35 yasinda evlenirdim filan, hadi ordan derler adama.. Kimse kimsenin halinden anlamaz, ayni durumu yasamadikca

Dualarm kabul olmuyor derken siz nerden biliyorsunuz sizin için hayır mı şer mi olduğunu. O zaman biraz Yaradana bırakın ve Dua edin hayırlı zamanda hayırlı insanla diye.31 yaş 51 değil.

Kardeşim benden önce evlendi ve ben 22 yaşımdan beri kimilerince evde kalmış görünüyorum. Şuan 25 yaşındayım ve hala evlenmedin mi diye soran var. İnsanların fikirleri çok da önemli değil. 33 yaşında evlenen bir arkadaşım vardı, ve gençliğini de okul hayatını da iş hayatını da sonuna kadar yaşamış olduğu için, evliliğin altından çok rahat kalkabiliyordu. Bence yaş bir artı.

Size çok katılıyorum. Ben de 85 liyim ve halen kafama uygun birisi karşıma çıkmadı. İnsan bazı zamanlar üzülüyor.Evlenmiş ,çocuk sahibi olmuş kadınların aman boşver geç evlen şimdiki aklım olsa bla blarına ifrit oluyorum.Bence tamamen kıskandırma amaçlı ,acı verme amaçlı söyleniyor.

Aşkın yaşımı olurmuş. Sizinde karşınıza istediginiz biri cıkar. Bal gibide evlenirsiniz. Üzmeyin kendinizi. Cok gördüm 30lu yaslarda evlenen rahat olun

Eee sen yaşadın mı ki onun yaşadıklarını da hadi ordan diyosun :) o yaşadığı için 35 te evliliği mantıklı görüyor. Sen de yaşamadan demezsin. Empati zor bişey. Yaşamadan bilmeyi gerektiriyor.

Evet madem öyle evlenmeseydin!! Kimse zorla evlendirmedi seni.. yalnizligi biz cekiyoruz ilerde belki bir bakanimiz.ö

Evlenmeseydi ozaman kimse zorlamadi. Onlarda bizim yasadiklarimizi bilmiyor yinede konusuyolar :)

Amacım teselli falan vermek değildi. O kelimeyi ne niyetle söylediğimi açıkladım size zaten..

Evlenmek, yuva kurmak, çoluk çocuğa hayırlıysa kavuşmak isteyen biri olarak zaten böyle gevrekçe diye adlandırdığınız bir cümle kullanıp da imada bulunmam. Aynı geminin yolcusuyuz vesselam. İnsan kendi ayağına sıkar mı? :)

Kaldı ki nefret etsek de bu tarz cümlelerden bir de hayatın gerçekleri var. Evlilik kaderimizde yoksa evlilik, evlilik diye tutturmanın bir manası da yok. Kendi ruhi ve bedeni sağlığımıza zarar veririz böyle düşünerek..

Allah hayatın her alanında, her döneminde her şeyin hayırlısını versin herkese. İlla evlenmeliyim, benim ihtiyaçlarım var sonuçta deyip de bekarlık günlerinizi mumla arayacak olduğunuz bir evliliği yaşamak ister misiniz? Allah herkesin yuvasına huzur, mutluluk versin. Yuvasında huzur, mutluluk olmayan insanlarda nasıl boşanırım diye kara kara düşünüyor..

Son düzenleme:
Allah herşeyin hayırlısını versin.

Evlilik aslında öyle anlatılacak bir şey değil, yaşamadan anlaşılmazya bazı şeyler, onun gibi.

Evet madem öyle evlenmeseydin!! Kimse zorla evlendirmedi seni.. yalnizligi biz cekiyoruz ilerde belki bir bakanimiz.ö

Evlenmeseydi ozaman kimse zorlamadi. Onlarda bizim yasadiklarimizi bilmiyor yinede konusuyolar :)
İşte aynı hatayı yapmayın.sen de onunkini bilmiyorsun. Kendi hayatının doğrusunu söylüyor o da. Ben 31imde evlendim.geçen yİl yani:) zor geçti 31 sene tahmin edersin ki. Ama bütün o zorlukları kötü bi evliliğe değişmem. İnanmadığım bi evlilik yapmadım. BekarlığIn zorluğunu çektim ama pişman olmadığım bi evlilikle taçladırdım. Bu evlilik 40ta gelseydi 40ı da beklerdim. Ne demek istediğimi anladın umarım. Kötü bi evliliğin varsa senin de diyeceğin söz aklım olsaydı 30 dan sonra evlenirdim olacaktı. 35 yaş olmuş hala doğru insanı bulamamış biri bir de bazı doğru kişileri tepmişse geçmişte o da keşke tepmeseydim der... duruma göre değişiyor doğrular.

Bunu teselli amacıyla söylüyorlar aslında,ama ben de saçma buluyorum...Ama düşünün,evli arkadaşlarınızla konu konuyu acıyor,evliliğinize geliyor söz...Ne demelerini beklersiniz,öğrenmek için soruyorum.Sessiz kalınsa da yanlış anlaşılabilir.
Bence ince düşünülmeli basmakalıp sözlerden ziyade değilmi?.Ben bu durumdaki arkadaşlarıma,cocuklarımın milyonlarca resmini göstererek bıktırmıyorum,eşimle ufak tefek sorunları anlatıp,amaan bekarlık sultanlık demiyorum,insallah gönüllerine göre birinin karsılarına çıkacağını,daha teyze olacağımı söylüyorum ki bunu kalpten diliyor ve inanıyorum,insallah yine de bana kırılmıyorlardır

Bilimsel gerçeklere bakalım. Kadınlar cinsel cazibe olarak 18-19 yaşında zirveyi görüyor, ondan sonra keskin bir düşüş başlıyor. Erkeklerde ise bu zirve çok daha geç, 27-35 arası. Bu yüzden 30 yaşındakı erkekler çıtır istiyor işte, en çok ilgi gördüğü yaş bunlar adamların tabi popoları kalkıyor. Tabi 30 yaşında olup 20 lik kız istemekle bulmak farklı, hepsi ister ama hepsi bulamaz.

Maalesef öz eleştiri yapmak lazım, çoğumuzun 18-25 yaş arası burnumuz havada oluyor kimseyi beğenmiyoruz, neden? En çok ilgi gördüğümüz zaman dilimi bu. Ondan sonra avantaj erkeklere geçiyor, bu sefer onlar bizi beğenmiyor.

Genç kızlara tavsiyem, burdaki gariban tesellerini dinlemeyin. 25 yaşını görmeden birini kafesleyin zira o yaştan sonra size talip olanlar gittikçe vasatlaşcak. Manken gibi bir kuzenim var, kız 20 li yaşlarda ne çocukları geri çevirdi, şimdi 37 yaşında evlendi daha yeni, 1.65-70 boyunda kel göbekli biriyle.

Acı da olsa gerçek

Evlenmek isteyen insanlara yazılan sözde teselli cümleleri gerçekten rahatsız edici oluyor.

Yok şimdiki aklım olsa evlenmezdim, bekarlık sultanlıktır, yok efendim evlenip napacaksın da alafortan foni.

Yav he he. Ne yapacaklar senin yaptığını yapacaklar, yuva kuracaklar. İnsanların bunu istemesi neden tuhaf geliyor?

Hayatım boyunca evlenmezsem de olur benim için ama isteyen insanlara yahu sen niye evlenmek istiyorsun bakim gel lan buraya diye ayar verecek haddi de kendimde görmüyorum.

Bir de "herkes evlenecek diye bir şey yok" cümlesi var ki evlere şenlik. Küçükken hocalar herkes okuyacak diye bir şey yok memlekete çöpçü de lazım derlerdi ya aynı o hesap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…