30 dan sonra evlilik şansı...

Burada
Buradaki sayfalara bakıyorum da tsh değerini normale döndürmeye çalışanların yazdıklarını okuyunca üzüldüm baya. 25 inde anne olamayanlar 60 ında anne olanlar... uç örnekler yok değil. Ama 35ten sonra ilk bebek konusu çoğu zamwn sıkıntı. Onu biliyorum

25 de evlendim...eşim doğru insan olmasaydı kesınlıkle evlenmek ıcın evlenmezdım.mutsuz evliliklerde bekarlık gunlerını delı gıbı arayanlar goruyoruz,boşanamayanlar,boşanmak ıcın ölmeye razı olmak zorunda kalanlar..

bence sadece ortamlar yarat.mesela kurslar,yada kalabalık holdingler,büyük lokansyonu olan iş merkezleri vs..bu tarz yerlerde secenek coktur.iş sektörünü değiştirmeyi dene...sokakta tesadüf tanışan evlenen de gördüm gerçi,kısmet nerden gelir bilinmez...ben eşimi kursta tanıdım mesela,cok alakasız bı zmanda ikimiz de aşka tövbe etmişken bulduk bırbırımızı..zaten aman aşk mı evlenmek mi tövbe dediğin an bulunuyormuş bu işler.....

Şuan çalışmıyorum... Genelde evdeyim... Ikıncı donem başlıycak bır kursum var...
Ama eğer evlilik kısmetse ve yazılmış bişeyse onun beni bulması gerekmez mı
Sokak sokak onu mu arıyım

evde bulamazsın onu,,boyle dusunuyorsan unut o işi :)

ne mezunusun,neden calısımıyorsun? dur deşeyim kıı ona gore yazıcam :)

İnançsız bir insan değilim ama bu işin dua ile olduğuna inanmıyorum.

Biz sadece hayırlısını isteyebiliriz.

Benim çevremde evlilik için dua eden hiç kimse evlenmedi.

Ama umursamayan evliliğin e sini ağzına almayan arkadaşlarım bir bir evlendi.Mutsuz olanı da görmedim.

Çok uzun seyler yazardım tecrübe ile sabit olan ama gözlerinize yazık.

Çok istenilen,hep en son gelendir.

Konu sahibi,bunun üzerinde düşünmeyi bırak artık..

Güzel bir tanışma hikayen varsa anlat bize,ben okumayı seviyorum:)

neticede karsına biri cıkmamıs napıcaksın sevmedigin hoslanmadıgın biriylemi evlenicen tabiki icine sineni bekliycen ustelik 30 yasdan bahsediyorsun bence bir kadın icin gayet genc bir yas..20 sinde kostur kostur evlenenlerin yarısından cogu buldumcuk tipler eve kapanıp kocasının sozunden cıkamayıp ev kusu oluveriyorlar oyle evlilik olmasın:) senin yasında bir kadın daha mantıklı kararlar verir ustelik daha saglam bir evlilik kurabilirsin

Ben genelde böyle yazan arkadaşlara hikayesini sordum...
Sizin hikayeniz ne :))) nasıl tanıştınız... Eşinizin ve sizin ilk evliliği mıydı?
İlginç bir hikayemiz yok. Benin işyerinden bir arkadaşım eşimin çocukluk arkadaşı onun sayesinde tanıştık... Eşim benden 2 yaş küçük ve ikimizinde ilk evlili ği :)

Açıkçası bir insan zina ilişkilerden korunamıyorsa evlensin daha hayırlı.Herkes evlenmek zorunda değil diye kestirilip atılamaz.İnsan bu yalnız yapamaz.Farklı bir canlı değil..Ama dedipim aşkla kurulan güzel evlilikler.Yada ona yakın şeyler..Evlilik lazım lazım da bulunabilse ;o sorun...

25 yaşında evlendim,
şimdi sorsan
35'den sonra düşünürdüm,
bu işler nasip işi.. bir vakti vardır..
En doğrudunu yapmışsın.35 diyor bir de.35e bekar gel de göreyim seni evlenmesi zor oluyor mu olmuyor mu canım:)

Ay napacaksın 45-50 yaşındaki adamı gencecikken.Tipin de çok iyi.30-35 yaş arası gayet uygun yaşını fazla göstermiyorsan.
.O yaştakiler bayıla bayıla seni kabul edecekken nasıl bulamıyorsun onu da anlamadım

28 yasindayken beni memleketlim biri istemisti.o zaman istemedim ama simdi pisman oluyorum.her yonden cok uygundu.o zaman evlilik dusunmuyordum simdi de ben istiyorum olmuyor.

Mrb yazını okuyup cevaplama gereği hissettim bende 33 yaşına giricem busene 13 yıllık evliyim 20 yaşında evlendim Bi çok hayalimi gerçekleştiremedim sıradan normal bir hayatım var maddi sorunumuzda yok ama erken evlendiğine pişman olduğumu her seferinde dişe getiririm 31 yaş elbette geç değil benim Bi çok arkadaşım bekar olumlu düşün bence hayatın engüzel dönemlerini yaşadın özgürce karşına iyi biri çıkacak elbet gönlüne göre birileri evlenmiş desin Die sakın evlenme hayat s

Benim yorumumda anlatmak istediğim herkesin kaderinde evlilik yok. Bu sebeple ''evlenilecek diye bir kural yok'' diye bir cümle kullandım. Kadere bağlı her şey.. Rabb'im bekarlığı uygun görmüşse dilediği kuluna, ne yapsan ne etsen nafile demeye getiren bir manada söyledim o cümleyi.. Evlilik lazım olan bir şey olabilir ama kader de yoksa kendini yıpratmak boşuna demek istedim..

Fark ettiyseniz okuyup da alıntıladığınız yorumum genelinde zaten evlilik kurumunun önemi, gerekliliğini ve benimde o evlilik kurumuna hayırlısıyla girme isteğimden bahsedip durmuşum..

Anlatmak istediğimi ya anlamamışsınız ya da ben anlatamamışım.

28 yasindayken beni memleketlim biri istemisti.o zaman istemedim ama simdi pisman oluyorum.her yonden cok uygundu.o zaman evlilik dusunmuyordum simdi de ben istiyorum olmuyor.
Aynen... bnm de okul degıstırdıgım ıcın hayatım kaydı mesela...netıcede hem omrum okumakla gecmıs oldu hem de ondan sonra ıs hayatında da gırdıgım her ortamda 3 yas buyuk kaçtım herkesten...eee burası TR. kucuk adamların da %95i abla, bacı gbı gorup svgl olrk benımsemeyıp ılgılenmedıgınden olmadı ıste 1 turlu...kendınden kucugu ıkna etmek de ıstersen dunya ozelı, mınyonu ol cok zor bu toplumda..hep olabıldgnce çıtırı olsun ve kabaca 10 yas kucuk kadınla evlenılır kafası var bu toplumda...sonuçta bn de genel olrk 30da sonra evlılıgı dusunmeye başladım..megersem tren kaçmış ıyıler kapılmıs evlılıge nıyetlı erkekler evlenmısmıs o sıra...

Ne is yapiyorsunuz.bizim ogretmen arkadaslardan evlenenlerin hep arkadaslari tanistiriyor.cikar insallah uygun biri 35 e kadar evlenmek lazim daha cocuk dogurmasi var.allahtan calisiyoruz bizim burda bana uygun kimse yok.herkes evli.30a kadar kimse beklemiyor ama bakalim buluruz insallah birilerini.mutlu aksamlar.

Ben 4o yasındayım..su an ozel 1 sti.de çalışıyorum..aynen katılıyorum arkadaşım... Allah hakkımızda hayırlısını versın ıns...

Tabi ki şans var, 30'lu yaşlar evlenmek için geç değil artık. Eğitimdi kariyerdi derken artık evlilik yaşı zaten o yaşlara doğru kayıyor. Bahsettiğiniz o insan benim de 30 yaşında karşıma çıktı mesela. Böyle şeylerin yaşı da olmaz bence... Sadece nasip

Kısısel gorusum; kesınlıkle anlaşma, enerjılerın denklıgı v.b. uyum ıcın 5 yasa kadar yanı akrandan sasmayın derım...Bu ülkede kucugunu almak cok zor ve rısklı..dolayısıyla toplum gerceklerıyle ters dusupte yanlış ata oynayarak yılları ve emeklerı boşa harcamanın da manası yok tabıı...dıger yandan; hele kı +6 yas daha da buyuk rısk ve uyum sıkıntısı demektır...kart adam alıpda ne yapacaksınız? ucunda pısmanlık da var..hem ustelık daha 1.evlılıgınız olacak..bu mantık cercevesını krıterlerınızı belırlemede ana eksen kabul edersenız daha az yanılır ve uzulursunuz bnc...

Demek kı o 64luk bn. yumurta dondurmuş.....yoksa tıbben ımkansız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…