- 30 Ekim 2013
- 20.362
- 57.000
- 798
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Vakti gelmeden çiçek açar mı hiç. Herşeyin bir vakti zamanı var. Özelliklede evliliğin. Benim abimden 30 yaşında akrabalar vs. Neden evlenmiyorsun bul birini diyor ama o kısmet diyor hep. Çokdaa sosyal bir çok çevresi var işiyle gücüyle ugrasiyr. Kader işte çevre olması yakışıklı yada gzl olmasi vs. Yetmiyor tek başına kısmet bekliyor biryerlerdeİstanbul dayım...
Evet işte olmayınca olmuyor... Benım de bır sene once cok sosyal bı cevrem vardı...suan dusunuyorum o zaman bıle olmadıysa suan nasıl olacak...Vakti gelmeden çiçek açar mı hiç. Herşeyin bir vakti zamanı var. Özelliklede evliliğin. Benim abimden 30 yaşında akrabalar vs. Neden evlenmiyorsun bul birini diyor ama o kısmet diyor hep. Çokdaa sosyal bir çok çevresi var işiyle gücüyle ugrasiyr. Kader işte çevre olması yakışıklı yada gzl olmasi vs. Yetmiyor tek başına kısmet bekliyor biryerlerde
Bugune kadar çok seçici olduğum için olmadı sanırım...
Şimdi bakıyorum erkeklerin de kriterleri değişti... Mesela benim garanti bi işim yok ama buradaki yazıları okudugumda her çıkarımım şu yönde çalışan iyi kazanan bayan arayışı var artık...çok güzel de dğilim...
Dua edin lütfen...
Olacaktır mutlaka Allah tüm evlenmek isteyenlere hayırlı kismetler versin. Bişey vesile oluyor birde bakmissinizki oluvermiş.Evet işte olmayınca olmuyor... Benım de bır sene once cok sosyal bı cevrem vardı...suan dusunuyorum o zaman bıle olmadıysa suan nasıl olacak...
neden çıkmasın neden olmasın ki neden umutsuz olma.önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
İstediğim gibi birinin çıkmayacagını dusunuyorum karşıma...neden çıkmasın neden olmasın ki neden umutsuz olma.
Hayatımın en zor dönemiydi çok kötüydü işlerim de hayatımda hayatımın en zor günlerinden birinde mecburen oturup yengemle konuştuğumuz cafede bir arkadaşımla karşılaştım eşimde onun yanındaydı. Neyse tanıştık ama ben aşık olacağımı aklımın ucundan bile geçirmedim sonra o karmakarışık hayatıma o da dahil oldu ve hep yanımda oldu 3 sene sonra evlendik henüz iki aylık evliyim ve 34 yaşındayım. Daha önce iyiki de evlenmemişim diyorum şimdi. Çünkü o zaman böyle bir sevgiyi yaşamayacaktım. Sen umutlu olNasıl gelişti... Lütfen anlatın...
önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
yazık gerçekten çok üzüldüm halinize bu ne kadar sığ bir bakış nerde yaşıyorsunuz siz anlamıyorumönümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
yazık gerçekten çok üzüldüm halinize bu ne kadar sığ bir bakış nerde yaşıyorsunuz siz anlamıyorum
Hayatımın en zor dönemiydi çok kötüydü işlerim de hayatımda hayatımın en zor günlerinden birinde mecburen oturup yengemle konuştuğumuz cafede bir arkadaşımla karşılaştım eşimde onun yanındaydı. Neyse tanıştık ama ben aşık olacağımı aklımın ucundan bile geçirmedim sonra o karmakarışık hayatıma o da dahil oldu ve hep yanımda oldu 3 sene sonra evlendik henüz iki aylık evliyim ve 34 yaşındayım. Daha önce iyiki de evlenmemişim diyorum şimdi. Çünkü o zaman böyle bir sevgiyi yaşamayacaktım. Sen umutlu ol
doğru çok haklısınız çok afedersiniz siz hiç başka bir şey düşünmeden hayallerinizi ve hedeflerinizi bu kadar küçük tutun demek ki bu kadarını hak ettiğinizi düşünüyorsunuz silkinip kendinize gelmeyin gençliğinizi heba edin tekrar çok afedersinizTürkiye de yaşıyorum... Ve size türkiye den merhaba diyorum
İnsanlar farklı kültürde farklı inançlara sahip bi hayat yasıyor olabılır... Ve o hayatın gerektırdıklerı ve olmassa olmazları da olabılır... Yadırgamayın...
Bence anlamaya çalışın ve eger istersenız ümit olma yolunu tercıh edın...
Valla bu yorum banada umut gibi oldu konu sahibine garanti umut olmustur:)
gercekler böyleyse neden bana evde kalmış muamelesi yapılıyor...
Evlilik mucize değil bi kere bu konuda çıtayı yukseltmeyelim :) bir ,ikincisi 45 yaşında kadınla 26 yaşında erkeğin evlılıgını bile okumusken bu forumda (beni ilgilendirmez ama çok aklımda kaldi:) senin evlendim ,hamileyim haberini de okuruz merak etme . Doğru zaman ,doğru insan ..Yasin geç değil tam evlilik yaşı .çok aceleye gerek yokönümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?