30 dan sonra evlilik şansı...

İstanbul dayım...
Vakti gelmeden çiçek açar mı hiç. Herşeyin bir vakti zamanı var. Özelliklede evliliğin. Benim abimden 30 yaşında akrabalar vs. Neden evlenmiyorsun bul birini diyor ama o kısmet diyor hep. Çokdaa sosyal bir çok çevresi var işiyle gücüyle ugrasiyr. Kader işte çevre olması yakışıklı yada gzl olmasi vs. Yetmiyor tek başına kısmet bekliyor biryerlerde

Simdiye kadr evlenip mutlulugu bulamamis mi olmak isterdin yoksa hala dogru insani bulup mutlu olma seceneginin olmasini mi

Kendine sinirlar belirme hayalin evlenmek dgil mutlu olmak olsun

Ki otuz bence hic gec bi yas degil artik

Evet işte olmayınca olmuyor... Benım de bır sene once cok sosyal bı cevrem vardı...suan dusunuyorum o zaman bıle olmadıysa suan nasıl olacak...

20 yaşındayım ama sizin gibi bakmıyorum .
Evlilik eşinin çok güzel olmasıyla yada garanti işinin olmasıyla olacak bir şey değil .
En azından ben annemden babamdan bunu gördüm .
Kültür uyumu , iletişim , anlayış , birbirini tamamlama filan ...
Bu arada önünüzde yaklaşık 50 yıl var . 30 yaş evlenmek için çok uygun .

ben de 32 yaşındayım ve bekarım. şuan hayatımda biri var ama ben de mesela onunla evlenip evlenmemekte çok kararsızım. acele edip yanlış bir karar vermek mi iyi yoksa zamana yayıp gözlemlemek o insanı daya iyi tanımaya çalışmak mı?yaşımız asla geç değil. benim de sevdiğim bir yakınım 33 yaşında evlendi ve gördüğüm en güzel çiftlerden biri, şuanda 20 senelik evliler. hele ki 30 yaş asla geç değil. yalnız şu var ki, bu işler kısmet olsa da biraz da seçeneklerimizi kendimiz çoğaltmalıyız. işyeri kusralar çeşitli sosyal aktiviteler arkadaş ortamı vs, bunlar hep yeni birini tanımaya yönelik. ha, bir de internet var tabii, yeniçağın modern(!) tanışma yöntemi. tavsiye ediyor musun dersen, doğrusu bilemiyorum. internette gerçek anlamda iyi ve dürüst bir insanla karşılaşmak çok düşük ihtimal.

Evet işte olmayınca olmuyor... Benım de bır sene once cok sosyal bı cevrem vardı...suan dusunuyorum o zaman bıle olmadıysa suan nasıl olacak...
Olacaktır mutlaka Allah tüm evlenmek isteyenlere hayırlı kismetler versin. Bişey vesile oluyor birde bakmissinizki oluvermiş.

neden çıkmasın neden olmasın ki neden umutsuz olma.

Nasıl gelişti... Lütfen anlatın...
Hayatımın en zor dönemiydi çok kötüydü işlerim de hayatımda hayatımın en zor günlerinden birinde mecburen oturup yengemle konuştuğumuz cafede bir arkadaşımla karşılaştım eşimde onun yanındaydı. Neyse tanıştık ama ben aşık olacağımı aklımın ucundan bile geçirmedim sonra o karmakarışık hayatıma o da dahil oldu ve hep yanımda oldu 3 sene sonra evlendik henüz iki aylık evliyim ve 34 yaşındayım. Daha önce iyiki de evlenmemişim diyorum şimdi. Çünkü o zaman böyle bir sevgiyi yaşamayacaktım. Sen umutlu ol

söyle düşünün kötü bi evlilik yaşayacağınıza bekarlık daha iyi demekki hayırlı olan bu allah seni korudu demekki kötü bir evlilikten o yüzden de bekarsin.
herseyde muhakkak bir hayır vardır..
hiç bir şey için geç değil inşallah sizde hayırlı bir yuva kurarsiniz. .
bende 30 lu yaşlardayım dün misafirim vardı şunu dedi ay ben senin yaşında 3 tane dogurdum senin daha bitane bile yok hersey nasip kısmet. . kendinle beni kıyaslama sen bu dünyada sadece çocuk dogurdun ben 5 yıllık evliligimde hem erkek hem kadın oldum savaştım çok şey başardım.. sustu kaldı tek başarısı çocuk doğurmak gelmiş bana laf yapıyor...
herseyin bir tarihi var allah ol dedim i hersey oluyor hayırlısı olsun inşaallah..

yazık gerçekten çok üzüldüm halinize bu ne kadar sığ bir bakış nerde yaşıyorsunuz siz anlamıyorum

yazık gerçekten çok üzüldüm halinize bu ne kadar sığ bir bakış nerde yaşıyorsunuz siz anlamıyorum

Türkiye de yaşıyorum... Ve size türkiye den merhaba diyorum
İnsanlar farklı kültürde farklı inançlara sahip bi hayat yasıyor olabılır... Ve o hayatın gerektırdıklerı ve olmassa olmazları da olabılır... Yadırgamayın...
Bence anlamaya çalışın ve eger istersenız ümit olma yolunu tercıh edın...

İşte gerçek bir mucize
Allah mutlulugunu arttırsın...

doğru çok haklısınız çok afedersiniz siz hiç başka bir şey düşünmeden hayallerinizi ve hedeflerinizi bu kadar küçük tutun demek ki bu kadarını hak ettiğinizi düşünüyorsunuz silkinip kendinize gelmeyin gençliğinizi heba edin tekrar çok afedersiniz

Valla bu yorum banada umut gibi oldu konu sahibine garanti umut olmustur:)

gercekler böyleyse neden bana evde kalmış muamelesi yapılıyor...

Çünkü bizim milletimizin ağzını büzemezsin bende 25 yaşına yeni girdim aynısını bana bile yapmaya çalışıyorlar hemen ağızlarının payını veriyorum susturmazsan canını sıkarlar

Evlilik mucize değil bi kere bu konuda çıtayı yukseltmeyelim :) bir ,ikincisi 45 yaşında kadınla 26 yaşında erkeğin evlılıgını bile okumusken bu forumda (beni ilgilendirmez ama çok aklımda kaldi:) senin evlendim ,hamileyim haberini de okuruz merak etme . Doğru zaman ,doğru insan ..Yasin geç değil tam evlilik yaşı .çok aceleye gerek yok

Ben varım
Aynen her işim ters giderdi her şey çok kötüydü
Sabrımın sonucu galiba eşim hayatıma bir girdi
Tüm hayatın Tamamen değişti ve ben sizden çok daha büyüktüm yani.
Sizi güzel bir ödül bekliyor. Öyle düşünmelisiniz kesinlikle

konuyu uzatmak istemiyorum ama böyle şeyleri görünce üzülüyorum ve yazmak zorunda hissediyorum kim ne derse desin hepimiz çok değerliyiz ve herşeyin en güzelini hak ediyoruz henüz 25-30 yaşında insanların toplumsal baskılarla yada sebebi her neyse hayallerini ve umutlarını bu kadar küçük tutmamalrı lazım bence mutlaka yapabileceğiniz kendinizi ifade edebileceğiniz yetenekleriniz vardır bunların üstüne gidin evlenmeyin demiyorum ama hayattaki tek amacınız evlenip çocuk yapıp evde çalışan ve hayatın içinde olmayan insanlar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…