- 21 Nisan 2014
- 1.669
- 1.957
- 333
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
hayır değil izmirli,sanırım benimle benzer bir hikaye okuduğunuzEşiniz elazığlı mı sanki daha önce böyle bi hıkaye okumustum...
Annemin sevgili dünürü... Sürekli bi insan dedikodu yapar mı? Başkalarını anlatırken bana laf çarpıyor... Kızı 20 yasında evlendı... Sanki başlarına talih kuşu kondu...
allahın bana bir lütfu"
Kardeşimle evlendi :))))))))Nasıl biriyle, kimle evlendi? çok merak ettim:)
Ayni yastayiz calisan bir bayanim erkeklerin her istedigi kiriter var bende meslegim cok guzel ev hanimi gibi ideal bir es olabilirim hanim hanimcigim ,cirkin degilim hi cok guzel de degilim ama kimse gormuyor.Yani senin dedigin gibi degil cene baz olmak ,neseli olmak ,vicik vicik olmak gerek erkekler bizden bekliyor adimi.Bugune kadar çok seçici olduğum için olmadı sanırım...
Şimdi bakıyorum erkeklerin de kriterleri değişti... Mesela benim garanti bi işim yok ama buradaki yazıları okudugumda her çıkarımım şu yönde çalışan iyi kazanan bayan arayışı var artık...çok güzel de dğilim...
Dua edin lütfen...
Hangi site bu arkadasım herkes bı sıteden bahsetmıs :)))))Ben de 31 yaşında evlendim ve benim gözümde dünyanın en iyi yürekli adamıyla evliyim çok şükür. İnternetten bir evlilik sitesinden tanıştık. Allah bir şeyi nasip etmişse gelip seni buluyor bir şekilde. Evlilikle ilgili ima yapanlara da her şeyin bir zamanı var ben şu an böyle mutluyum siz mutsuzsaniz boşanın zira bekarlık sultanlık deyin
Ben de sizin gibi umitsizdim. Bir programa çıkan konuğun anlattıkları dönüm noktam oldu hayatımda. Ama youtuba atmamislar bulamıyorum. Buldugum anda size göndereceğim. Program beyaz tv de Hayatta her şey var adlı program, konuk da zafer Akıncı adlı psikolog idi.
İslami evlilik sitesi diye bir site. Ama tabi orda da bir sürü dandik insan var. Kafanda eş adayı ile ilgili kriterler varsa herkesle muhattap olmazsın zaten. Yani insan kendini belli ediyor açıkçası. Biz eşimle facebook'tan mesajlaştık uzun süre. Bir ay kadar sonra güvenilir bir insan olduğunu düşününce numaramı vermiştim. Eşim hâlâ az süründürmedin der. Ben de kıymetimi bil diye öyle yaptım diyorumHangi site bu arkadasım herkes bı sıteden bahsetmıs :)))))
vala bacım çok takıntılı olmak , karşı tarafta güzel şeyleri görmek yerine sürekli kusur aramak , ben ısınamıyorum diye bilinçaltı oluşturup insanların kendini sana sevdirmesini fırsat vermemek evlenemiyorumların sebebi.. tabiki evleneceğin insan kaderinde yazılı ama insan bazen kendi nasibini kendisi çağırır. Kimsenin evliliği dört dörtlük değil , hiçbirimizde dört dörtlük değiliz , birazcıkta olsa elektrik aldığın biri olursa onunla bir yolda yürümek için çaba sarf et. benim ailemden biride var aynı sen gibi , bazen onada diyorum sen bekliyosun heralde rüyalarından bir yakışıklı çıksın gelsin atlısıyla seni alsın götürsün. malesefkii gerçek hayat böle değil , armut piş ağzıma düş olmuyor , önce fırsat tanıcaksın karşı tarafa sonrada kendinde emek vereceksinki bir evlilik yolunda ilerle bacım.. yaş olayına gelince evet 40 yasındada evlenen bayanlar var. ama çocuk isteyen biriysen işin zorlaşır. elini çabuk tut derim..Bugune kadar çok seçici olduğum için olmadı sanırım...
Şimdi bakıyorum erkeklerin de kriterleri değişti... Mesela benim garanti bi işim yok ama buradaki yazıları okudugumda her çıkarımım şu yönde çalışan iyi kazanan bayan arayışı var artık...çok güzel de dğilim...
Dua edin lütfen...
Hayat arkadaşı için şansım diyebilmek çok güzel bir şey ya benim de öyle çok şükür. Buradaki yazıları okuyunca yorumunuz çok güzel geldi. Allah hep mutlu etsin inşallah32 yaşımda tanıştım 4 ay sonra nişanlamdım 2 ay sonra evlendim. Bu hayatta benim şansım o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?