30 dan sonra evlilik şansı...

Ayni yastayiz calisan bir bayanim erkeklerin her istedigi kiriter var bende meslegim cok guzel ev hanimi gibi ideal bir es olabilirim hanim hanimcigim ,cirkin degilim hi cok guzel de degilim ama kimse gormuyor.Yani senin dedigin gibi degil cene baz olmak ,neseli olmak ,vicik vicik olmak gerek erkekler bizden bekliyor adimi.

Bende kadın adım atmadan o kısmetin bir türlü gelmediğini düşünüyorum. Çevremde başlayan ilişkilere baktığımda muhakkak kız bir şekilde aktif pozisyonda yer alıyor. Ben de ölsem ilk adımı atamam. O yüzden yüzde 1000 görücü usülü evleneceğimi hissediyorum. (nasipte evlenmek vardıysa)
Buna karşı değilim görücü usulünden sevgiye aşka dönen çok güzel ilişkilere de şahit oldum.

Asıl mesele beklediğimize değdi diyebilecek miyiz?? Öyle bir erkek var mı?? Varsa nerede????

Ben de 31 yaşında evlendim ve benim gözümde dünyanın en iyi yürekli adamıyla evliyim çok şükür. İnternetten bir evlilik sitesinden tanıştık. Allah bir şeyi nasip etmişse gelip seni buluyor bir şekilde. Evlilikle ilgili ima yapanlara da her şeyin bir zamanı var ben şu an böyle mutluyum siz mutsuzsaniz boşanın zira bekarlık sultanlık deyin

Geç evlilik daha sağlam ve guzel oluyor ama once pozitif dusunmeniz sart hayalinizdeki kişiyi her gun ayrintili düşünün hayal edin evli olduğunuzu

Benim yerime olsa napacaksın 40 a yanaştım.Umidim yok artık.Sen 31 sin.Daha başındasın.Benim ümidim yok çünkü olaki bir yaşıtım çıkarsa beğenmiyorum.Benden küçük olup genç göstermesi lazım.İçim almıyor elinde dwpil.Bu yüzden benim imkansız.Zaten yaşıtım da çıkmıyor.merkeze önceden gelseydim belki şansım vardı geç geldim.

Hangi site bu arkadasım herkes bı sıteden bahsetmıs :)))))

Ben de sizin gibi umitsizdim. Bir programa çıkan konuğun anlattıkları dönüm noktam oldu hayatımda. Ama youtuba atmamislar bulamıyorum. Buldugum anda size göndereceğim. Program beyaz tv de Hayatta her şey var adlı program, konuk da zafer Akıncı adlı psikolog idi.

Zafer akıncıyı severım izlemek isterdım aslında... Tesekkurler ilginize...
Ne konusuluyordu anlatabılırsınız belkı...

Bu arada yeni aldığım ve çok sevindiğim bir haberi paylaşayım. Çok sevdiğim bir arkadaşım nişanlandı ve kendisi 33 yaşında. Bak nişan diyorum daha ama inan o kadar mutlu görünüyorlar ki...Bu bahsettiğim arkadaşım da o kadar çok çekti ki erkeklerden. Aldatıldı. Saçma sapan insanlarla takıldı ama oldu sonunda. Umutsuzluğa kapıldığın anda bitersin. Umut her zaman vardır ve hiçbir şey için geç değildir. Mutlu ol. Umutlu ol. Hayat sürprizlerle dolu

Hangi site bu arkadasım herkes bı sıteden bahsetmıs :)))))
İslami evlilik sitesi diye bir site. Ama tabi orda da bir sürü dandik insan var. Kafanda eş adayı ile ilgili kriterler varsa herkesle muhattap olmazsın zaten. Yani insan kendini belli ediyor açıkçası. Biz eşimle facebook'tan mesajlaştık uzun süre. Bir ay kadar sonra güvenilir bir insan olduğunu düşününce numaramı vermiştim. Eşim hâlâ az süründürmedin der. Ben de kıymetimi bil diye öyle yaptım diyorum

vala bacım çok takıntılı olmak , karşı tarafta güzel şeyleri görmek yerine sürekli kusur aramak , ben ısınamıyorum diye bilinçaltı oluşturup insanların kendini sana sevdirmesini fırsat vermemek evlenemiyorumların sebebi.. tabiki evleneceğin insan kaderinde yazılı ama insan bazen kendi nasibini kendisi çağırır. Kimsenin evliliği dört dörtlük değil , hiçbirimizde dört dörtlük değiliz , birazcıkta olsa elektrik aldığın biri olursa onunla bir yolda yürümek için çaba sarf et. benim ailemden biride var aynı sen gibi , bazen onada diyorum sen bekliyosun heralde rüyalarından bir yakışıklı çıksın gelsin atlısıyla seni alsın götürsün. malesefkii gerçek hayat böle değil , armut piş ağzıma düş olmuyor , önce fırsat tanıcaksın karşı tarafa sonrada kendinde emek vereceksinki bir evlilik yolunda ilerle bacım.. yaş olayına gelince evet 40 yasındada evlenen bayanlar var. ama çocuk isteyen biriysen işin zorlaşır. elini çabuk tut derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…