30 dan sonra evlilik şansı...

Bu benım hayatımdakı eksık kalan tek nokta neden bu açıdan bakmıyorsunuz... Evlenmek istemek başka herseye hayata hayattan zevk almamaya ya da ugraşsızlıga mı işaret...
Zamanında yapmam gereken seyleri yaptım okudum çalıştım vs suandda bunun zamanı geldi ama bı yol bulamıyorum bu derdım için...

size söyleyecek tek kelimem yok artık 30 yaşında yapabileceğiniz herşeyi yapmış ve hayatın özetini çıkarmışsınız o halde geç değil 30 yaş bulursunuz evlenecek birini umarım mutlu olursunuz sevgiyle kalın

Kendi ailem bile artık umutsuz... Annem çeyizlerimi sağa sola dağıtmaya başladı bile...
Babamında cümleleri ve eylemleri vurucu... Evlat ayrımı yapması kayırması ayrı bı muamma...
Bak işte tam da bu noktada çalışıp ayrı eve çıkma fikri 1.hedefin olmalı .ben evde bir sıkıntın olduğunu düşünmeden bekle demiştim :) o evde bekleme ,git kendi evinde bekle ..kimseyi de duymaz görmezsin .

Şuan babam hayatta bırakmaz...
Hastalıkları var onları üzüp evden ayrılsam allah korusun bısey olsa sonra vıcdan azabı cekerım üzgün ayrıldıgımız ıcın...

inan bana seninle aynı durum ve duygulardayım.. o kadar moralim bozuk ve canım sıkkın ki.. yaşadığım ilişkilerin yarattığı ümitsizlik ve yorgunluk hissi cabası olarak cebimde. keşke olacaksa bilsem de o tarihi beklesem. karanlık kuyudaymışım gibi kötü bir his
arkadaşlar gerçekten ümit verici yazılarınız çok iyi geldi bu arada

Nasıl oldu anlatsanıza :) ayrımtılı
Ay çok uzun. Ama kuzenleri aracılığıyla biriyle tanıştırıldı. Eşi iyi bir işe sahip. Eşinin ailesi Edirne'de kızın ki Balıkesir'de kendileri de istanbulda. Üç ayrı yemekli düğün üç ayrı gelinlik üç ayrı takı. Eşinin ailesi de ağzının içine düşüyorlar kızın. Kısmet işi şans işi oldu mu oluyor. Kız da öyle ahım şahım bi şey değil. 3 nişan atmış iki ayrı kişiyle ayrı evde yaşadı bi kaç yıl olmadı ayrıldı. Egosu yüksek bi kız. 6 ayda evlendi gitti valla Allah mutlu etsin. Bu yüzden üzülme takıntı haline getirip

Şuan babam hayatta bırakmaz...
Hastalıkları var onları üzüp evden ayrılsam allah korusun bısey olsa sonra vıcdan azabı cekerım üzgün ayrıldıgımız ıcın...
Evlat ayırması hiç hoş olmamis ama .ben babamı herseyin üstünde tutarim .böyle bir tavrını görsem ,kahrımdan kilometrelerce uzağa giderdim .hastalıkları varsa ve yüz üstü bırakmak istemiyorsan da kirginliklarini dile getirip ,çözümlenmesi sağla .önce aile içindeki mutluluğu bul

Dert ettigin şeye bak allah önce sağlık versin ona dua edin önce .
Bìr mucize diyorsanız ben 42 yaşımda evlendim etrafada hiç kulak asmadım , hayat benim kimseyi ilgilendirmez .

Bana evde kaldın demeye kalkanıda tersledim derdi seni mi kastı kendi hayatınıza bakın sizi ilgilendiren bir konu degil deyip agızlarını tıkadım.

Elalem ne der olayını bırakın hayat bu kısmette ne var bilinmez .

Seni çok iyi anlıyorum canım. Allah her şeyin hayırlısını versin. (amin)

Ben de 31 yaşındayım.. Daha bu sabah ben uyurken annem teyzemle telden konuşuyordu. Benden 7 yaş küçük kuzenim hamileydi ve doğum yaptığı haberini verdi anneme teyzem. (Allah analı babalı büyütsün. Vatanına, milletine, ailesine hayırlı insan eylesin inşaAllah o masum bebeği)

O uykulu halimle hem onun adına sevindim hem kendi adıma elimde olmadan üzüldüm. Böyle müjdeli, güzel, hayırlı haberleri duymak kadar güzel bir şey yoktur herhalde hayatta ama bu durumumdan (isteyip de evlenememe durumum) dolayı öyle bir acı ve çaresizlik oturdu ki yüreğime anlatamam. Kesinlikle bu kıskançlık değil sadece o haberleri duyunca bu bana acı veren his daha da yoğunlaşıp depreşiyor. Keşke yaşamasam bu beni bitiren, canımı yakan hisleri ama inanın bunu beceremiyorum.. Bu üzüntü hali çok kötü gerçekten

Her şeyin farkında olup da bunu hayatına uygulayamamak çok acı. Olacaksa her şeyin hayırlısıyla olması gerektiğini, her istediğimizin bize hayır getireceğinin garantisi olmadığını, mutsuz olmanın başta kendin olmak üzere kimseye fayda sağlamayacağını, şuan ki halimden dolayı Rabb'ime şükretmem gerektiğini, benden daha ağır şekilde imtihan olan kardeşlerimizin olduğunu bilmeme rağmen bunu ruh halime anlatamıyorum..

Allah her şeyin hayırlısını versin. Allah kapalı kapılarımızı Ya Fettah ismiyle Ya Nafi ismiyle hayırlısıyla açsın inşaAllah..

22 yaşinda evlendim şu an 24 üm hem çalişiyorum bi de bi oğlum var...ev.iş..temizlik.yemek..çocuk..hepsi beni bekliyor..pişman değilim ama o ayrı..

MaşaAllah Allah nazarlardan korusun..

Umarım bir gün biz bekarlarda bu hayırlı güzellikleri yaşarız..

Duanızı beklerim

İnşallah...
Kesinlikle aynı hissiyatlar...
Dua edelim birbirimize...

yazdıklarınızı okuyunca yalnız değilmişim dedim,eşimle internette tanıştık 10 sene önce 1 ay boyunca webcam bile açmadık birbirimize sadece telefonda konuştuk ve evet bende sesine aşık olmuştum ilk. Ses tonu,konuşma tarzı,tonlamaları... Şimdi bile hala telefonda sesini duyunca yağları erir içimin

Eşiniz elazığlı mı sanki daha önce böyle bi hıkaye okumustum...

İnşallah...
Kesinlikle aynı hissiyatlar...
Dua edelim birbirimize...
inşallah en hayırlı zamanda,DOĞRU KİŞİYLE,mutlu bir evliliğin kapıları açılır size.
Hep çok güzel örnekler verilmiş ama doğru kişiyi büyük yazma amacım halam 36 yaşında alelacele sırf evlenmiş olmak için evlendi ve sanırım üzerinde sizinde yaşadığunız toplum baskısı çok yüksekti şimdi mi? toplasan 6 ay sürmeyen bir evlilikten sonra yalnız geçen 15 sene,2 evladı yalnız yetiştirmenin ağır sorumluluğu,babalarını 1 kere bile görmemiş sokakta görse tanıyamayacak 2 kardeş...
Bu yüzden lütfen bu baskıyı atın omuzlarınızdan,dilerim en yakın zamanda istediğiniz ve dilediğiniz her güzel şeyi yaşıyor bulursunuz kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…