- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Damat zenginse, havasını atacak :) kursağında kalır sonraAnnemin sevgili dünürü... Sürekli bi insan dedikodu yapar mı? Başkalarını anlatırken bana laf çarpıyor... Kızı 20 yasında evlendı... Sanki başlarına talih kuşu kondu...
doğru çok haklısınız çok afedersiniz siz hiç başka bir şey düşünmeden hayallerinizi ve hedeflerinizi bu kadar küçük tutun demek ki bu kadarını hak ettiğinizi düşünüyorsunuz silkinip kendinize gelmeyin gençliğinizi heba edin tekrar çok afedersiniz
size söyleyecek tek kelimem yok artık 30 yaşında yapabileceğiniz herşeyi yapmış ve hayatın özetini çıkarmışsınız o halde geç değil 30 yaş bulursunuz evlenecek birini umarım mutlu olursunuz sevgiyle kalınBu benım hayatımdakı eksık kalan tek nokta neden bu açıdan bakmıyorsunuz... Evlenmek istemek başka herseye hayata hayattan zevk almamaya ya da ugraşsızlıga mı işaret...
Zamanında yapmam gereken seyleri yaptım okudum çalıştım vs suandda bunun zamanı geldi ama bı yol bulamıyorum bu derdım için...
size söyleyecek tek kelimem yok artık 30 yaşında yapabileceğiniz herşeyi yapmış ve hayatın özetini çıkarmışsınız o halde geç değil 30 yaş bulursunuz evlenecek birini umarım mutlu olursunuz sevgiyle kalın
Aynen oyle cok guzel özetlemişsiniz...Damat zenginse, havasını atacak :) kursağında kalır sonra
Bak işte tam da bu noktada çalışıp ayrı eve çıkma fikri 1.hedefin olmalı .ben evde bir sıkıntın olduğunu düşünmeden bekle demiştim :) o evde bekleme ,git kendi evinde bekle ..kimseyi de duymaz görmezsin .Kendi ailem bile artık umutsuz... Annem çeyizlerimi sağa sola dağıtmaya başladı bile...
Babamında cümleleri ve eylemleri vurucu... Evlat ayrımı yapması kayırması ayrı bı muamma...
Bak işte tam da bu noktada çalışıp ayrı eve çıkma fikri 1.hedefin olmalı .ben evde bir sıkıntın olduğunu düşünmeden bekle demiştim :) o evde bekleme ,git kendi evinde bekle ..kimseyi de duymaz görmezsin .
Ay çok uzun. Ama kuzenleri aracılığıyla biriyle tanıştırıldı. Eşi iyi bir işe sahip. Eşinin ailesi Edirne'de kızın ki Balıkesir'de kendileri de istanbulda. Üç ayrı yemekli düğün üç ayrı gelinlik üç ayrı takı. Eşinin ailesi de ağzının içine düşüyorlar kızın. Kısmet işi şans işi oldu mu oluyor. Kız da öyle ahım şahım bi şey değil. 3 nişan atmış iki ayrı kişiyle ayrı evde yaşadı bi kaç yıl olmadı ayrıldı. Egosu yüksek bi kız. 6 ayda evlendi gitti valla Allah mutlu etsin. Bu yüzden üzülme takıntı haline getiripNasıl oldu anlatsanıza :) ayrımtılı
Evlat ayırması hiç hoş olmamis ama .ben babamı herseyin üstünde tutarim .böyle bir tavrını görsem ,kahrımdan kilometrelerce uzağa giderdim .hastalıkları varsa ve yüz üstü bırakmak istemiyorsan da kirginliklarini dile getirip ,çözümlenmesi sağla .önce aile içindeki mutluluğu bulŞuan babam hayatta bırakmaz...
Hastalıkları var onları üzüp evden ayrılsam allah korusun bısey olsa sonra vıcdan azabı cekerım üzgün ayrıldıgımız ıcın...
Allah daha güzelini sana nasip etsin canımİşte gerçek bir mucize
Allah mutlulugunu arttırsın...
Hayatımın en zor dönemiydi çok kötüydü işlerim de hayatımda hayatımın en zor günlerinden birinde mecburen oturup yengemle konuştuğumuz cafede bir arkadaşımla karşılaştım eşimde onun yanındaydı. Neyse tanıştık ama ben aşık olacağımı aklımın ucundan bile geçirmedim sonra o karmakarışık hayatıma o da dahil oldu ve hep yanımda oldu 3 sene sonra evlendik henüz iki aylık evliyim ve 34 yaşındayım. Daha önce iyiki de evlenmemişim diyorum şimdi. Çünkü o zaman böyle bir sevgiyi yaşamayacaktım. Sen umutlu ol
Seni çok iyi anlıyorum canım. Allah her şeyin hayırlısını versin. (amin)
Ben de 31 yaşındayım.. Daha bu sabah ben uyurken annem teyzemle telden konuşuyordu. Benden 7 yaş küçük kuzenim hamileydi ve doğum yaptığı haberini verdi anneme teyzem. (Allah analı babalı büyütsün. Vatanına, milletine, ailesine hayırlı insan eylesin inşaAllah o masum bebeği)
O uykulu halimle hem onun adına sevindim hem kendi adıma elimde olmadan üzüldüm. Böyle müjdeli, güzel, hayırlı haberleri duymak kadar güzel bir şey yoktur herhalde hayatta ama bu durumumdan (isteyip de evlenememe durumum) dolayı öyle bir acı ve çaresizlik oturdu ki yüreğime anlatamam. Kesinlikle bu kıskançlık değil sadece o haberleri duyunca bu bana acı veren his daha da yoğunlaşıp depreşiyor. Keşke yaşamasam bu beni bitiren, canımı yakan hisleri ama inanın bunu beceremiyorum.. Bu üzüntü hali çok kötü gerçekten
Her şeyin farkında olup da bunu hayatına uygulayamamak çok acı. Olacaksa her şeyin hayırlısıyla olması gerektiğini, her istediğimizin bize hayır getireceğinin garantisi olmadığını, mutsuz olmanın başta kendin olmak üzere kimseye fayda sağlamayacağını, şuan ki halimden dolayı Rabb'ime şükretmem gerektiğini, benden daha ağır şekilde imtihan olan kardeşlerimizin olduğunu bilmeme rağmen bunu ruh halime anlatamıyorum..
Allah her şeyin hayırlısını versin. Allah kapalı kapılarımızı Ya Fettah ismiyle Ya Nafi ismiyle hayırlısıyla açsın inşaAllah..
İnşallah...
Kesinlikle aynı hissiyatlar...
Dua edelim birbirimize...
yazdıklarınızı okuyunca yalnız değilmişim dedim,eşimle internette tanıştık 10 sene önce 1 ay boyunca webcam bile açmadık birbirimize sadece telefonda konuştuk ve evet bende sesine aşık olmuştum ilk. Ses tonu,konuşma tarzı,tonlamaları... Şimdi bile hala telefonda sesini duyunca yağları erir içiminHikayem şöyle:)
Avukatım... 24 yaşımda başladım çalışmaya... o dönemde birkaç yıl içinde bütün kuzenlerim benden küçük olanlar da dahil, btün arkadaşlarım evlendi. Ben çok göze batmaya başladım... herkes kimse yok mu demeye başladı. Yok diyince sürekli birileriyle tanıştırma, birilerini tavsiye etmeler başladı. Hiç aklımda yokken lan ben evde mi kalıyorum, gerçekten artık çok mu geç diye düşünmeye başladım. Onlarca kişiyle görüştürüldüm, tanıştırıldım... yok bende hiçbirine karşı tık yok...tam artık dedim ki herkesin hayat hikayesinde nikah olacak diye birşey yok, bekar ölen insan yok mu, demekki ben de hayatımı bekar olarak noktalayabilirim... bu kanaate vardığımda 6 yıl geçmişti. 30 yaşıma geldiğimde komşumuzun 20 yıldır görmediğim ama çocukken tanıdığım oğlu ailesi vasıtasıyla haber gönderdi bana... ayyy x miii, mümkün değil, çok gıcık bir çocuktu oooo dedim hayatın bana hazırladıklarını bilmeden... annemin tamam, kabul etme ama nolur görüş. Ben nasıl geri çevireyim kaç yıllık komşumuz sözü üzerine görüşmeyi kabul ettim.farklı şehirlerde olduğunuzdan önce telefonla görüştük.ben telefonda sesine aşık oldum adamın.şaka değil gerçek, ben 30 yaşında 13 yaşındaki ergenler gibi telefonda sesine aşık oldum adamın Bir hafta sonra sözlendim, bir ayiçinde nişan 4 ay sonra düğün...Şimdi 8 yıllık evliyiz, 3. Çocuğumuzu bekliyoruz...
Eşiniz elazığlı mı sanki daha önce böyle bi hıkaye okumustum...yazdıklarınızı okuyunca yalnız değilmişim dedim,eşimle internette tanıştık 10 sene önce 1 ay boyunca webcam bile açmadık birbirimize sadece telefonda konuştuk ve evet bende sesine aşık olmuştum ilk. Ses tonu,konuşma tarzı,tonlamaları... Şimdi bile hala telefonda sesini duyunca yağları erir içimin
inşallah en hayırlı zamanda,DOĞRU KİŞİYLE,mutlu bir evliliğin kapıları açılır size.İnşallah...
Kesinlikle aynı hissiyatlar...
Dua edelim birbirimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?