- 20 Şubat 2010
- 33.127
- 6.394
- 773
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Karşında ki insana geçirdiğin elektrik ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yine bir arkadaş ekolünden devam edelim :) Çok sevdiğim ve evliliği takıntı haline getiren bir arkadaşım uzun süre evlenemedi. O kadar gergindi ki ben bile yanında geriliyordum. Muhtemelen karşı cinste geriliyordu. Ne zaman ki rahatlamayı öğrendi o anda karşısına çıkan adamla evlendi.vala bacım çok takıntılı olmak , karşı tarafta güzel şeyleri görmek yerine sürekli kusur aramak , ben ısınamıyorum diye bilinçaltı oluşturup insanların kendini sana sevdirmesini fırsat vermemek evlenemiyorumların sebebi.. tabiki evleneceğin insan kaderinde yazılı ama insan bazen kendi nasibini kendisi çağırır. Kimsenin evliliği dört dörtlük değil , hiçbirimizde dört dörtlük değiliz , birazcıkta olsa elektrik aldığın biri olursa onunla bir yolda yürümek için çaba sarf et. benim ailemden biride var aynı sen gibi , bazen onada diyorum sen bekliyosun heralde rüyalarından bir yakışıklı çıksın gelsin atlısıyla seni alsın götürsün. malesefkii gerçek hayat böle değil , armut piş ağzıma düş olmuyor , önce fırsat tanıcaksın karşı tarafa sonrada kendinde emek vereceksinki bir evlilik yolunda ilerle bacım.. yaş olayına gelince evet 40 yasındada evlenen bayanlar var. ama çocuk isteyen biriysen işin zorlaşır. elini çabuk tut derim..
evlenemiyorum diye gerilip takıntı haline geliyor canım bu durum , etrafında etkisi çok tabikide . ama sebeplerini kendine sormak kendi davranışlarını gözden geçirmek yerine tutturuyolar ben kimseye ısınamıyorum. ben buna kızıyorum , hoşlanırsın birinde hee şansın varsa aşık olup evlenirsin bazen küçük bi hoşlantı olur fırsat verirsin zaman geçirirsin , tanıdıkça o kişinin güzel yönlerini gördükçe zaten sevgiye dönüşür. ben herzaman derim , NE KADAR AZ BEKLENTİ O KADAR ÇOK MUTLULUK ..Karşında ki insana geçirdiğin elektrik ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yine bir arkadaş ekolünden devam edelim :) Çok sevdiğim ve evliliği takıntı haline getiren bir arkadaşım uzun süre evlenemedi. O kadar gergindi ki ben bile yanında geriliyordum. Muhtemelen karşı cinste geriliyordu. Ne zaman ki rahatlamayı öğrendi o anda karşısına çıkan adamla evlendi.
32 yaşımda tanıştım 4 ay sonra nişanlamdım 2 ay sonra evlendim. Bu hayatta benim şansım o.
Çok doğru :)evlenemiyorum diye gerilip takıntı haline geliyor canım bu durum , etrafında etkisi çok tabikide . ama sebeplerini kendine sormak kendi davranışlarını gözden geçirmek yerine tutturuyolar ben kimseye ısınamıyorum. ben buna kızıyorum , hoşlanırsın birinde hee şansın varsa aşık olup evlenirsin bazen küçük bi hoşlantı olur fırsat verirsin zaman geçirirsin , tanıdıkça o kişinin güzel yönlerini gördükçe zaten sevgiye dönüşür. ben herzaman derim , NE KADAR AZ BEKLENTİ O KADAR ÇOK MUTLULUK ..
hiiiic te ustume alinmiyorum :) alakasi yok cidden evlilik odaklida yasamiyoruz zaten oyle dusunenler yuzunden sogudum evlilik konularini kapattim ben agzimi bile acmam dilersemde icimden dilerim keske der gecerim.. cunku bircok kendinibilmes simarik yuzunden agzimin payini aldim.. kelebeklere laf yokNicklerinde kelebek olanlar biraz evlilik odakli mi yasiyorlar bana mi oyle geliyor
Evde kalmak bi tercihtir :)gercekler böyleyse neden bana evde kalmış muamelesi yapılıyor...
:))hiiiic te ustume alinmiyorum :) alakasi yok cidden evlilik odaklida yasamiyoruz zaten oyle dusunenler yuzunden sogudum evlilik konularini kapattim ben agzimi bile acmam dilersemde icimden dilerim keske der gecerim.. cunku bircok kendinibilmes simarik yuzunden agzimin payini aldim.. kelebeklere laf yok
32 yaşında evlendim çok memnunum
Biz uzun süre çıktık 25 yaşında sevgili olmuştuk 32 de evlendim, zaten artık evlilik yaşı bence 27 den sonra olmalı diye düşünüyorum o yüzden takma karşina ne zaman kim çıkıcak bilemezsin bende eşimi bulabileceğimi düşünmezdim o aralar sevgilim vardıSizin hıkayenız nasıl? Nasıl oldu nasıl tanıstınız?
Ben 39 yaşında evlendim. Pek çok arkadaşımda geç evlendi.önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
Ben 39 yaşında evlendim. Pek çok arkadaşımda geç evlendi.31 ne ki? Daha çooook gençsin. Hayatı kendine zehir etmene gerek yok. İnşallah gönlüne göre birini bulursun.
İkimizinde ilk evliliği. Plaza kadını ne? İlk kez duydum.Yani çok özür dilerim bişey sorsam...
Ikınızde ılk evlılıgı mıydı?
Bı de yasantınız nasıl yanı bı plaza bayanı falan mısınız... Zıhnımde oyle bır resım oluştu...
Valla ben de 37 yasinda evlendim. Ilk evliligimi yaptigimda 30 bile degildim. Genc yasta yanlis secim riski artıyor .Ben 39 yaşında evlendim. Pek çok arkadaşımda geç evlendi.31 ne ki? Daha çooook gençsin. Hayatı kendine zehir etmene gerek yok. İnşallah gönlüne göre birini bulursun.
Evet vardır :)Ben boyle durumlarda yok ya artik ask gelmez gecti bizden diye dusundugum zamanlarda hemen unlulere bakiyorim bknz. Murat boz asli enver cifti36 biri 32 biri :) yakismamismi ask hemde ne guzel yakismis darisi basimiza ne diyek kader kismet :)
Ask ta umut gibi hep varmidir ?
Valla akrabalardan biri 35 yaşına geliyordu bir anda pat diye evlendi :) Sanırım şuan 6-7 yıllık evli artı 3 çocuk :) Allahtan ümit kesilmez :) Ayrıca önemli olan mutlu olmak ve seveceğiniz biriyle evlenmek,evlenmiş olmak için yapılmamalı..Kaldı ki herkes evlenecek diye de bir kural yok..Hayatınızın tadını çıkarın,çok kasmayın :) Kafaya da takmayın :)önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?