30 dan sonra evlilik şansı...

Günümüz insanının en büyük sorunlarından biri de evlenememek.
Eş olabilecek insanı bulamamak.

Olabilir de olmayabilir de.
32sinde hayatının aşkını bulup evleneni de biliyorum 40ını geçip hala bekar yaşayanı da.

Nasip kısmet. Üstüne konuşmaya dahi lüzum yok bence. Bazı şeyler olmayınca olmuyor. Olacaksa da hiçbir şey mani olamıyor. Sadece beklemeye devam.

Evlilik olasılığı diyelim zira bana göre evlilik yapmak şans değil
30 evlenmek için gayet güzel bir yaş, geç değil. Tren kaçmış gibi düşünülecek bir yaş değil
28de evlendim 4 yıllık flörtten sonra
Bizim Flört çok tatlıydı keşke 4yıl daha flört etseydim

Karşında ki insana geçirdiğin elektrik ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yine bir arkadaş ekolünden devam edelim :) Çok sevdiğim ve evliliği takıntı haline getiren bir arkadaşım uzun süre evlenemedi. O kadar gergindi ki ben bile yanında geriliyordum. Muhtemelen karşı cinste geriliyordu. Ne zaman ki rahatlamayı öğrendi o anda karşısına çıkan adamla evlendi.

evlenemiyorum diye gerilip takıntı haline geliyor canım bu durum , etrafında etkisi çok tabikide . ama sebeplerini kendine sormak kendi davranışlarını gözden geçirmek yerine tutturuyolar ben kimseye ısınamıyorum. ben buna kızıyorum , hoşlanırsın birinde hee şansın varsa aşık olup evlenirsin bazen küçük bi hoşlantı olur fırsat verirsin zaman geçirirsin , tanıdıkça o kişinin güzel yönlerini gördükçe zaten sevgiye dönüşür. ben herzaman derim , NE KADAR AZ BEKLENTİ O KADAR ÇOK MUTLULUK ..

Çok doğru :)

Nicklerinde kelebek olanlar biraz evlilik odakli mi yasiyorlar bana mi oyle geliyor
hiiiic te ustume alinmiyorum :) alakasi yok cidden evlilik odaklida yasamiyoruz zaten oyle dusunenler yuzunden sogudum evlilik konularini kapattim ben agzimi bile acmam dilersemde icimden dilerim keske der gecerim.. cunku bircok kendinibilmes simarik yuzunden agzimin payini aldim.. kelebeklere laf yok

:))

Ben boyle durumlarda yok ya artik ask gelmez gecti bizden diye dusundugum zamanlarda hemen unlulere bakiyorim bknz. Murat boz asli enver cifti 36 biri 32 biri :) yakismamismi ask hemde ne guzel yakismis darisi basimiza ne diyek kader kismet :)
Ask ta umut gibi hep varmidir ?

Sizin hıkayenız nasıl? Nasıl oldu nasıl tanıstınız?
Biz uzun süre çıktık 25 yaşında sevgili olmuştuk 32 de evlendim, zaten artık evlilik yaşı bence 27 den sonra olmalı diye düşünüyorum o yüzden takma karşina ne zaman kim çıkıcak bilemezsin bende eşimi bulabileceğimi düşünmezdim o aralar sevgilim vardı

Ben 39 yaşında evlendim. Pek çok arkadaşımda geç evlendi. 31 ne ki? Daha çooook gençsin. Hayatı kendine zehir etmene gerek yok. İnşallah gönlüne göre birini bulursun.

Ben 39 yaşında evlendim. Pek çok arkadaşımda geç evlendi. 31 ne ki? Daha çooook gençsin. Hayatı kendine zehir etmene gerek yok. İnşallah gönlüne göre birini bulursun.

Yani çok özür dilerim bişey sorsam...
Ikınızde ılk evlılıgı mıydı?
Bı de yasantınız nasıl yanı bı plaza bayanı falan mısınız... Zıhnımde oyle bır resım oluştu...

33'e girdim, ben de bekarim ve hayatimda kimse yok. Yengeme gore ben umutsuz vakkayim. Kendisi 23'unde evlendi abimle, hemen de bir cocuk yapti. Simdi 2 cocugu var ve ne zaman gorsem, seni de evlendiremedik, ne olacak boyle der. Guler kendince dalgasini gecer. Bu sebeple ben yengemde dahil, kim bu konuda dalgasini geciyorsa onunla iliskimi kestim, kesiyorum. Cok cok nadir goruyorum o kisileri ayda yilda bir.

Cok aci seyler yasadim 3 yil oncesine kadar, bir sekilde toplarlanabildim, universiteyi bitirdim, part time calistigim bir is olsa da simdi okudugum bolumumle alakali is ariyorum, ayrica da ehliyetimi almaya calisiyorum. Kafami en azindan baska seylerle mesgul etmeye calisiyorum. Olurda hayatima birisi girerse, tam anlamiyla islerimi yoluna koymus bir birey olarak evlilige adimimi atmak istiyorum. Yakin zamanda insallah gonullu olarak egitimci olarak bir kutuphanede multecilere yasadigim ulkenin dilini anlatmaya calisacagim.

Takmadan olmuyor, biliyorum. Yas gerilemiyor, ilerliyor ama ölemeyiz ya? En azindan hayatimiza farkli sekillerde anlamlar katabiliriz belki. Guzel de degilim o kadar demissin. Emin ol guzellikle de alakali birsey degil bu. Cevremde guzel bulunan birisiyim ama guzel olununca da kapinda millet kuyruk oluyor gibi bir durumda yok. Nasip iste.

Valla ben de 37 yasinda evlendim. Ilk evliligimi yaptigimda 30 bile degildim. Genc yasta yanlis secim riski artıyor .

Evet vardır :)

Valla akrabalardan biri 35 yaşına geliyordu bir anda pat diye evlendi :) Sanırım şuan 6-7 yıllık evli artı 3 çocuk :) Allahtan ümit kesilmez :) Ayrıca önemli olan mutlu olmak ve seveceğiniz biriyle evlenmek,evlenmiş olmak için yapılmamalı..Kaldı ki herkes evlenecek diye de bir kural yok..Hayatınızın tadını çıkarın,çok kasmayın :) Kafaya da takmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…