Yasli değilsin tabiki 42 yasli değil çok komik42 yasim bitiyor ..ofisin en yaslisi benim.
surekli takiliyorlar yasli diye hic umrumda degil .genel anlamda bir sıkıntım yok.
sadece kilo aldim ona takiliyorum
ve tabi eski enerjim yok ancak cok sùkùr
galiba konu icindede en yasli benim
Pİnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
böyle düşünmeye devam edersn 10 seneye kalmaz o iş zaten
Yasli değilsin tabiki 42 yasli değil çok komik
Yok com ne erkeği 3 çocukluğum benP
Of olmaz mi icim gecti yuzum kirismaya basladi hersey cok kötü hayat berb... ahahaha ya saçmalama hayat mis gibi her yasin ayri guzelligi var, hatlarim oturdu ne istedigimi biliyorum yasimin getirdigi guzellikleri yasamaya gayret edicem! Konu sahibi silkelen ve icinde bulundugun depresyon halinden kurtul, erkek meselesiyle baskasi bulunur salla gitsin
Ben 34üm, hiç olmadı bunlar bana. Ben olgunlaşmayı seviyorum. Dün de benzer bir mevzu olunca aynısını yazmıştım, en çok kırklı yaşlarımı merak ediyorum ben mesela, kadının en güzel yaşlarının kırklı yaşları olduğunu düşünüyorum, olgun, güçlü ve daha mantıklı oluyor insan yaşı ilerledikçe. Gerçekten yaş aldıkça mutlu olmayı öğrendim ben, daha güçleniyorum, varsın cildim kırışsın, sarksın, hiç umrumda değil, elbette o da yıpranacak, ruhen iyi olduktan sonra insan hiç mühim değil dış ambalajİnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
Bende senin gibi düşünmeye calısıcam sağolsun cnmBen 34üm, hiç olmadı bunlar bana. Ben olgunlaşmayı seviyorum. Dün de benzer bir mevzu olunca aynısını yazmıştım, en çok kırklı yaşlarımı merak ediyorum ben mesela, kadının en güzel yaşlarının kırklı yaşları olduğunu düşünüyorum, olgun, güçlü ve daha mantıklı oluyor insan yaşı ilerledikçe. Gerçekten yaş aldıkça mutlu olmayı öğrendim ben, daha güçleniyorum, varsın cildim kırışsın, sarksın, hiç umrumda değil, elbette o da yıpranacak, ruhen iyi olduktan sonra insan hiç mühim değil dış ambalajBakımlı, temiz olmak yeterli bence. Siz de ileride çok rahatsız olursanız ufak işlemler yaptırırsınız, olur biter, takmayın bu kadar. Yaş almak, olgunlaşmak güzeldir
Aynen bendede oluyodegilimde etraf genc dolu olunca otomatik olarak yasli oluyorsun
35 yolun yarışı demişler halt etmislerGençlik 30kadar bence sonra yetişkinlik oluyor
O eskidenmiş35 yolun yarışı demişler halt etmisler
Aynen bendede oluyo
35 yaşındayım ama içim beynim 15,5keşke yaşlanmasak bende diyorum vampir olsak yala
O eskidenmiş
Sağol tatlımolmasin canim birakma kendini..
inan cok gencsin henuz .ruh hali motive cok onemli bu konuda
Sen çok sekersin cnm35 yaşındayım ama içim beynim 15,5keşke yaşlanmasak bende diyorum vampir olsak yala
Özü sözü bir çok dobra bir hatunsun seni hiç yaşlı düşünemiyorum zira ruhun asi ve bir o kadarda yüreğin temiz gibi geldi bana...Gençliğimi güzelliğimi kaybetmekten bunalıma girerim herhalde. Sevgilim yok, ailem yok, çocuğum yok hayatta elimde sadece güzelliğim var, o da giderse kahrımdan çok kötü olucam herhalde. Adam gibi bir ilişkim olsa bu kadar takmazdım ama.
Ben de evliyken yaslansam bukadar takmazdim yaslanmaya..Tek yaslaniyor olmak daha cok sarsiyor sanirim.Gençliğimi güzelliğimi kaybetmekten bunalıma girerim herhalde. Sevgilim yok, ailem yok, çocuğum yok hayatta elimde sadece güzelliğim var, o da giderse kahrımdan çok kötü olucam herhalde. Adam gibi bir ilişkim olsa bu kadar takmazdım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?