30 Haftasını doldurmuş veya dogum yapmis ikiz anneleri bakarmısınız?

malesef bakici tutamam esim issizdi uzun suredir bu hafta basliycak insallah...birde evimiz cok cok kucuk evde bir hbesik yada yatak koyacak yer yok.acilen tasinmam lazim 2-3 ay sonra az para toplayip...nasil yapicam bilmiyorum tasinirkende yorulmamsm lazim erken dogum olmamasi icin .bunu nasil basaricam bilmem

canim kac kiloyla hamile kalip kacla doguma girmistin peki?
birde 6-7 aylik hamileyken karnin 9 aylik tek gebeligi olan bir kadin karni kadarmiydi?
65 ile hamile kalıp 80 le doğum yapmıştım. 6-7 aylıkken büüyüktü ama öyle 9 aylık gibi de değildi çünkü tatile gitmiştim yüzmüştüm, yürüyüş yapmıştım, karayoluyla gitmiştim bi de yani öyle ağırlaşmamıştım, 28. Haftadan sonra irileşmeye başladı karnım ama çok da ağırlaşmamıştım ayaklarım da 30. Haftadan sonra şişmişti 35'te de doğurdum zaten.

ayy ne guzel yaa insallah benimde kolay gecer agirlasmam...benim kilom oglumda doguma girdigimde 77 idi ama cok buyumustu karnim cunku suyum coktu..cok zordu son ayim yatakta donememe egilip kalkamama iste onlari dusununce birde ikiz olunca ekstra korkulari oluyor insanin o zorluk iki kati olacak diye...Senin bebisler kac kilo dogmustu canim? Rabbim onlari size dizide onlara bagislasin...

Amin canım cümlemizin yavrularını bağışlasın bize, bizi de onlara. Korkma canım Allah bir şekilde kolaylık veriyor, benim de yanımda kimse yoktu hamileliğim boyunca tektim, eşim de çalışıyordu akşamları ancak evle ilgili yardım edebiliyordu bana. Yatakta dönememe vs. Zaten tek gebelik olsa da olacaktı kendini kasma rahat ol , moralini yüksek tut ki kolay olsun herşey. 2, şer kilo doğdular canım, plansız doğumdu ansızın suyum geldi sezaryene alındım, bebeişlerim 6 gün küvözde kaldılar sonra evimize geldik, şimdi 2 yaşındalar ellerinden öperler teyzesi :)

masallah ya buyutmus kurtulmussun bende onlari operim pamuk yanaklarindan :) bayada iyiymis kilolari kuvozdede az kalmislar sikinti cekmemissin.banada moral oldun Allahim su gunlerde en cok istedigini sana nasip etsin insallah Allah razi olsun canim... bir kiz bir erkek sanirim senin ikizler deniz ve gulsah :)

evet küvözde düşük kilodan değil de emme refleksleri oluşmamıştı o yüzden kaldılar bi de sarılık için ışın tedavisi aldılar o yüzden kaldılar canım, inşallah seninkiler hiç girmezler küvöze gerek kalmaz çünkü her ne kadar ciddi birşey olmasa da küvözdeyken insan elinde olmadan üzülüyor eve tek gelğnce, Allah sağlık versin hepimizin yavrularına inşallah. Canım ne güzel dua etmişsin amin ben de senin için aynı dilekleri diliyorum. Evet canım biri kız biri erkek deniz ile gülşah :) büyüdükçe zaptetmek de zor oluyor tabii sürekli radarlarım açık haldeyim evde ehehe :)

haklisin valla ben tek cocukta bile oturamiyordum surekli onun pesindeydim iki taneyle kendinden gecer insan..bazen hayal ediyorumda yurumeye basladiklari 1-3 yas arasi zamanlarini hic dusunmeyeyim en iyisi diyorum simdiden kalbim sıkısıyor valla :) Allah tum annelere kolaylik versin isimiz zor..

Merhaba,
Ben de 12 haftalık ikizlere hamileyim. 5 yasında bir oglum var. Tedavi ile degil kendiliginden tek yumurta ikizi oldu. Benim simdiden karnım cıkmaya basladı zaten biraz göbekliyimdir genelde içime çekmeye çalışır yada dar pantolon giyerek kamufle ederdim su anda ilk hamileligime göre sanki 15 hafta gibi filan oldu. Bende sonrasından cok korkar oldum. Su anki en büyük sıkıntım aksamları resmen iki katı sisiyorum, karnım sanki hava ile dolmus gibi oluyor. Ogluma hamileyken sanslıydım cunku cogu yaz ve bahar aylarıydı hergun yuruyus yapmıstım, tatile gidip yuzmustum cok rahat bir gebelik gecirmistim. toplamda 12 kilo almış doğumdan sonra 2 ayda filan hepsini vermiştim. Bu sefer kıs günü yürümekte zor birde evde oğlum var tabi aynı senin gibi okula gidiyor geliyor, odevleri oluyor, hem calısıyorum vakit bulamıyorum. Simdiden 1,5 kilo aldım (oğlumda 12 haftada hiç almamıştım) . Dun aksam evde yürüyüse basladım, 30 dakika dolap beygiri gibi dolandım basım döndü. nasıl olacak sonumuz korkuyorum. İnsallah hersey yolunda giderde zorluklarını unuturuz.
Carsamba kontrolum var yurusu ve evdeki kodusyon bisikletine binebilir miyim diye sorucam bakalım.
Herkese kolay gebelik ve dogum diliyorum.

canim kac kilosunki daha simdiden karnin cikti? korkuttun beni valla...

canim kac kilosunki daha simdiden karnin cikti? korkuttun beni valla...
Dün sabah 55,8 kg çıkmıştım boyum 1,67. Kilolu değilim normal sayılırım ama karnım çıkmaya basladi. Seni korkutmak istemedim ama Ben de korkuyorum bu isin sonundan. Seninde tek yumurta ikizi mı bebislerin?

Dün sabah 55,8 kg çıkmıştım boyum 1,67. Kilolu değilim normal sayılırım ama karnım çıkmaya basladi. Seni korkutmak istemedim ama Ben de korkuyorum bu isin sonundan. Seninde tek yumurta ikizi mı bebislerin?
valla senin karnin bu boy ve kiloya ragmen ciktiysa benimkide 2 hafta sonra cikar demekki..benimde boy 1.70 kilo 59.4 tu bu sabah...
benimkiler cift yumurta ikizi canim boyle olunca karin dahada buyuk oluyor...

Çok sağol canım. Rabbim hepimize kolaylıklar versin.yavrularimizla imtihan etmesin.

masallah cok az kilo almissin kac kiloyla hamile kalmistin? birde son aylarda sokaga cikabildinmi rahatlikla? fazla yurumek ayakta kalmak erken doguma sebep oldugu icin sordum..

Ben ilk doğumdan 4 ay sonra yeniden hamile kaldım ve doğum kilolari gitmemisti. 75 le hamile kaldım şimdi 85
Benim erken dogum gecmisim oldugundan 3.aydan sonra isi biraktim.ama sukur bir problem yasamadim.surekli yatmadim halada yatmiyorum ama son 1 haftadir hareketlerim sinirlandi. 32.haftadan beri sadece dr icin cikiyorum evden.

simdi ikizleremi hamilesin peki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…