30 Haftasını doldurmuş veya dogum yapmis ikiz anneleri bakarmısınız?

benimde bulantilqr hala bitmedi malesef kokulara hassasiyet tiksinmede devam ediyor ama onceleri gibi degilim yapiyorum yavas yavas...seninkiler yakin sehirdeymis benimkiler ayni sehir arabayla 10 dk. olmasina ragmen 4 aydir anca arayip nasil oldun demekle yetiniyor...oglumu bile yikayamadim bir hafta sampuan kokulari yuzunden birde iki hafta surekli kanamam oldu hep yqtmam gerekti Allah razi olsun arkadasim geldi yikadi gene...cok zor gunler gecirdim ondada destek goremedim esimin ailesindrn son aylardada bebekler doguncada goremiycem biliyorum ondan cok takiyorum kafama...17 haftalik olucam yarin canim...

Esin destek olmuyor mu, benim oglumu esim banyo ettiriyor. baskasindan fayda yok bize. esimin ailesi aramiyor bile beni. uzak olsunlar daha iyi. inan bazen arkadasi, komsusu daha yardimci oluyor insana.

Canim ben senin eski konularini da hatirliyorum cok evhamlisin rahat ol. Su yazdiklarini bana tek gebelik yasamis bir arkadas anlatti. O oyle yasamis ben ikizlerle baska yasiyorum. Kendini kotuye alistirma

Esin destek olmuyor mu, benim oglumu esim banyo ettiriyor. baskasindan fayda yok bize. esimin ailesi aramiyor bile beni. uzak olsunlar daha iyi. inan bazen arkadasi, komsusu daha yardimci oluyor insana.
canim esim temizliyor zaten aylardir evi oglumuda yikiyor ama bir kadin gibi yapaniyorki erkekler..anamiz kardesimiz yabimizda olucakki gercekten bir fayda gorelim...el de bir yere kadar yapiyor kimsedende bisey istenmiyor zaten...

Canim ben senin eski konularini da hatirliyorum cok evhamlisin rahat ol. Su yazdiklarini bana tek gebelik yasamis bir arkadas anlatti. O oyle yasamis ben ikizlerle baska yasiyorum. Kendini kotuye alistirma
sorma canim acayip atres yaptim...bir oglum var kucuk iki bwbek daha hamilelik ayri zor sonrasi ayri zaten...birde ev kucuk yokuslu tasinamadim,tasinirsam tek basima yapamam kanamam oldu 2 hafta riskli gebelik yani birsuru sikintim var valla...

Ben de 58 kilo ile hamile kaldım 73 kilo ile doğum yaptım. Son haftamda bile ikiz olduğunu söyleyince şaşırıyorlardı. Tek gebelik gibiydi. Son iki haftaya kadar hiç karnım hiç çatlamadı ondan sonra da çok az.... 38 haftalık doğum yaptım çocukların ikisi de 2.600 gr civarındaydı. Çok şükür sağlıkları iyiydi. Rabbim herkesin evladını korusun içinde de bizimkileri ve ikiz üçüz annelerine de çokkkk yardım etsin.

ne guzel cok kilo almamissin merak ettim boyun kac ve yediklerine dikkat ederekmi bu kadar az kilo aldin?

Boyum 158 cm. Yediklerime evet dikkat ettim çünkü gebelik şekeri çıktı Hamur işi ve şekerli neredeyse hiç yemedim. Hep çocuklara faydalı gıdalarla beslendim.
sekerden bende cok korkuyorum cunku cok sekerli gidalarla besleniyorum bebeklere yariyacak seylerde yiyorum tabi ama tatlidan vazgecemiyorum..diyette pek yapamam insallah bisey cikmaz cunku cok zorlanirim...ama kilo almiyorsun fazla o da guzel tabi :) yinede insallah bisey cikmaz...

Evet diyet çok zor.Çayı bile şekrsiz içtiğim için şekerli çayı özlemiştim en çok. En ufak şekerli bir şey bile yesem vicdan azabı çekiyordum ya çocuklara bi şey olursa diye

Evet diyet çok zor.Çayı bile şekrsiz içtiğim için şekerli çayı özlemiştim en çok. En ufak şekerli bir şey bile yesem vicdan azabı çekiyordum ya çocuklara bi şey olursa diye
ayy o kadar cokmu dikkat etmek gerekiyor? ben bu kadar dikkat etsem aldigim kilo 10 kiloyu gecmez ...ama tansiyonum yerlerde olur heralde iyice korktum valla...seker yuklemesi yapildiginda sekerin yukseldigi an kendini kotu hissetmismiydin?yoksa bisey hissetmedinmi?

dikkat ettim evet ama arada kaçamaklar da oldu tabi. Bebeklerin sağlığı için zaten her şeye katlanıyor insan. Şeker yüklendiğinde yarım saat sonra baş dönmesi filan hissettim zaten hiç kalkmadan oturdum bir iki saat.

Korkmayın benim 5 yaşında kızım 3 yaşında oğlum var ikizler 3 aylık. 37.haftaya kadar çalıştım. Kızımın ödevini yaptım oğlumu kucağıma aldım ilgi mi hiç eksik etmedim. Gece artık uyuyamadım. Sağdan sola dönemedim ama Son ay sadece. Ve 39+4de planlı sezaryen oldum. İkizlerim çok iyi kiloda doğdu çok şükür maşallah Subhanallah. Bunları size destek vermek için yazdım. Sadece ilk mesajı okudum yorumları okumadımBazı hassas anneler yanlış anlamasın. He karnım harita gibi ve 30 Kilo aldım

sagol canim Allah razi olsun moral oldun biraz...peki ilk iki cocugun cokmu usluydu? birde ikizler nqsil huysuzmu uslumu?

Kızım iyiydi çok şükür oğlum iydi ana emme problemi vardı agzi sürekli yaraydi. Emmek istemiyordu. Gelişimi geriledi. Çok ciliz mizmizoldu . ikizler simdilik iyi gaz sorunumuz yok sadece emiyorlar. Bu ay duymuyorlar sanirim. Uyumuyor sürekli eemmek istiyorlar. Rabbim sizin de yyardimciniz olsun

merhaba arkadaşlar bende 54 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum
henüz çatlağım olmadı inşallah olmaz ama bu çatlama konusu tamamen genetik olduğunu düşünüyorum
1. gebeliğimde de çatlağım olmamıştı
ben nivea nın badem yağlı vücut sütünü kullanıyorum çok iyi geliyor ten rengimi bile beyazlatıyor
yeme içme konusunda canım ne isterse yedim kilo olayınında genetik olduğunu düşünüyorum
30. haftamın içindeyim hedefimiz 35. haftayı görmek inşallah küveze girmeden bu işi tamamlarız
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…