- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
aynı durum bendede var28 yasindayim meslegimde var ama me zaman adim atsam hep bir engel cikiyo anlamiyorum yani artik kendimde buyu falan oldugunu dusunmeye basladim psikolojim bozuldu resmen
evet aynen size katılıyorum. ..Ben 30 da evlendim , üstelik hiç aklımda yokken , arkadaşlarımın çoğu bekar ve yaşımız da 37 oldu bu arada herkes evlenmek zorunda değil evlense de erken evlenmek sorunda değil, karşınıza çıkan Ada'ma göre şekillenecek bir düşünce bence
30 umda evlendım, 30 um hala ve hamıleyım, Allah nasıp ederse 31 ınde bebegımı elıme alacagım. geç degıl hatta tam ıdeal yas dıyebılırım..Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)
Cok guzel anlattin canim valla tirstimBen 30 umda evlendim. Ben evlenirken hiç bekar arkadaşım kalmamıştı hepsi dul du. Bilmem anlatabildim mi.
Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)
hayır geç değil. kısmetin ne zaman karşına çıkacağı hiç belli olmaz :=)Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?