Aynen öyle 1sini yaparsin.2 nerde milletin agzi durmuyor kimseye yaranmaya calişmayin hayat bizim hayat millete ne....sadece konu sahibinw demek istedogim cokta bekleyince ki 30 cok degil insanin hevesi kaciyor ve bir yaştan sonra ztn mantikla hareket ediyorsun 20 yaslardaki gibi yok aşkmis kelebklerimis olmuyor☺☺☺biriyle tanişmak zorlaşiyor 30dan sonra. o yüzden cokta gec evkenme taraftari degilim.tabiki kismet.Evli olsanda insanı çocuk konusunda rahat bırakmıyorlar ki 1 çocuğum olduğunu söylediğimde hemen baskıya maruz kalıyordum hemen başlıyorlardı doğursana kardeş yapsana bla,bla benim hayatım kime ne sana ne kardeşim benim kapasitem ve tahamülüm 2 çocuğa yok anlamıyorlar , etrafta çok sinir bozucu insanlar mevcut ki senin aldığn karara saygı göstermiyorlar, nenemin 10 tane çocuğu vardı ama oda evinde yalnız öldü
duygulandim son kısmı okuyunca...Evli olsanda insanı çocuk konusunda rahat bırakmıyorlar ki 1 çocuğum olduğunu söylediğimde hemen baskıya maruz kalıyordum hemen başlıyorlardı doğursana kardeş yapsana bla,bla benim hayatım kime ne sana ne kardeşim benim kapasitem ve tahamülüm 2 çocuğa yok anlamıyorlar , etrafta çok sinir bozucu insanlar mevcut ki senin aldığn karara saygı göstermiyorlar, nenemin 10 tane çocuğu vardı ama oda evinde yalnız öldü
duygulandim son kısmı okuyunca...
ne kadar samimi ve doğruları yazmışsın canım. ..
ağzı olan konuşuyor kimse empati kuramiyor düşünmüyor bu insan evlenmediyse bir gerekçesi olmalı yada 2.ci çocuğu istemiyorsa. ...
hem hayatta neyin garantisi var ki kimisi 40 yaşında evleniyor mutlu huzurlu sağlıklı bebeği olabiliyor kimisi 20 li yaşlarda mutsuz bir evlilik yada sağlıksız bir bebeği olabiliyor. ..
sonrasını bilmedigimiz şeyler için üzülmek ve başkalarının dusuncesiz sözleriyle boğulmak yerine...
belki de hayat beni başıma gelecek olumsuzluklardan korudu deyip sukredip önümüze bakmaliyiz. ..
hani eskiler der ya isteyipte sahip olduğunda bir hayır olmayanda bin hayir vardır diye...
Bu benim hayat felsefem. ..
Şahane yazmışsın Lilruba.bencede geç değil canım. ..
tamamen toplum baskısı. ..
çocuk için geç kalindigini düşünen çevremde insanlar var ama dusunsene kimin planlamasiyla oluyor ki herşey. ..
20 sinde evlenip çocuğu olmayanda var...
önemli olan hayat arkadaşının gönlüne göre olması gerisi hikaye. ..
canım benim şahane olan sensinŞahane yazmışsın Lilruba.
canım benim şahane olan sensin
Sağol canım. ..
Ne olacagini bilemiyoruz malesef o zaman nerden bilirdin ki bosanicagini bilseydin evlenirmiydin ama kader iste napicaksin yazilani oynuyoruz hayirlisi olsun hakkimizda22 de evlendim 25 te bosandım simdi 30 yasındayım cok erken evlenmisim dönüp bakıyorumda...Anne olmak icin bende evlenmek istiyorum 35 e kadar insallah evleniriz ama hayırlı biri olması önemli olan huzursuzluk cok kötü
aynen canım cok haklısın bilemiyoruz yada görmek istemiyoruz gözümüz kördü o dönemler ama simdi mantık duygunun önüne gecebiliyor aynen hayırlısı olsun kader böyleymişNe olacagini bilemiyoruz malesef o zaman nerden bilirdin ki bosanicagini bilseydin evlenirmiydin ama kader iste napicaksin yazilani oynuyoruz hayirlisi olsun hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?