30 yaş üstü bekar kalmamış gerçekten?

Tesekkur ederim.
Nasıp öyle bırseykı zorlarsanız gelmiyor boş bıraksanız olmuyor.
Ortasında buluyorsunuz kendinizi herseyin.
Olmaz dediginiz oluyor.
Olur dediginiz olmuyor.
Derken kısmet dibinizde bitmiş.
Bende tanıştıktan ne kadar süre sonra evlendiniz merak ettim, tabi özel değilse

Valla , diğer kızlar evimden arabayla alınırım diyor adam benim dandik arabamla kendi evinden alınmak istiyor arsanız var mı diyor çok tiksindim şu an bile anlatınca bende bişi var sanırım

bence maddiyatla ilgili bu işler ben de kendi ayaklarım üstünde dururum ama erkeği boş bırakmak da normal gelmiyor bana. arkadaşım olan erkeklere bile hani kendimi sömürdürtmem. mesela böyle beleşçi bi erkek arkadaşım var bıraksan her hesabı sana kitler ben de ona kitlerim sürekli dışarda buluşacaksak benim de arabam var ama ona aldırtırım ki 15 senelik arkadaşımdır. bu biraz kural gibi insanlar kime emek ve para harcarsa ona değer verir.

Bnm şansıma çıkanlar allahtan hesap ödüyor ama, Bi hediye çiçek fln yok işte..... Bazen sağda solda görüyorum kaç tane gül, yada video yaptırıyor özel sevgilisine şanssızız işte..

Çok doğru !!! Ya sizce napmam lazım ben çok bozuluyorum artık bir değil iki değil sürekli böyle oldu...

Sizi çok iyi anlıyorum, bende 33 yaşında bekarım ama dediklerinizi yapamayan bir sürü evli bayan var. İnşallah güzel bir evlilik yapar, bunları yaşarsınız siz. Evlenseniz de bunları yaşayacağınızın garantisi yok ama genellikle tam tersi oluyor, evlilik erkeğin hayatını kolaylaştırırken, kadının hayatını iyice zorlaştırıyor.

Bnm şansıma çıkanlar allahtan hesap ödüyor ama, Bi hediye çiçek fln yok işte..... Bazen sağda solda görüyorum kaç tane gül, yada video yaptırıyor özel sevgilisine şanssızız işte..
Bana o da Yok işte napıyorlar da alınıyor ? Bu soruyu sorduğumuzda cevap vermiyorlar.

bencil adamları seçiyorsundur. parası kıymetli adamlardan uzak durmak lazım insanı değersiz hissettirirler.

benim genelde bu konuda sıkıntım olmadı şimdiye dek ama insanlara ben enayi değilim i hissettiririm sınırı aştıklarında geri adım atarım belki siz bunu yapmıyorsunuz gittikçe laçka oluyor mevzu.

Tesekkur ederim.
Nasıp öyle bırseykı zorlarsanız gelmiyor boş bıraksanız olmuyor.
Ortasında buluyorsunuz kendinizi herseyin.
Olmaz dediginiz oluyor.
Olur dediginiz olmuyor.
Derken kısmet dibinizde bitmiş.

İnşallah çok mutlu olursunuz :) Kısmete çok inanıyorum bende. 34 de evlenicem dedim ama aday yok daha, ben karar verdim sadece :)))

Ben Ankara’da bir şirkette çalışıyorum şu t filan var içinde belki tahmin edersiniz orada bir tane bile eli açık adam görmedim Ya nasıl olabilir ki bu ?

Ben 31 yasimda gonlume gore biriyle evlendim. Umarim senin de oyle olur. Ben ogretmenim ama esim ogretmen degil. Bu isler vazgectigin zaman olur demisti bir arkadasim. Gercekten oyle oluyor. Surekli dusununce olmuyor yani.

Ben 31 yasimda gonlume gore biriyle evlendim. Umarim senin de oyle olur. Ben ogretmenim ama esim ogretmen degil. Bu isler vazgectigin zaman olur demisti bir arkadasim. Gercekten oyle oluyor. Surekli dusununce olmuyor yani.
Fotoğraftaki sizin çocuğunuz mu ? Çok tatlıymış z

İşte bir adet eli açık adama denk gelseydim. Hemen kafalarında hesap kitap dönüyor ...
Ama canım kardeşim bu birazda seninle ilgili bu tarz tipleri taviz verirsen böyledir... hep gelir seni bulur ..mesela bir gün adamın bir tanesi dışarda kar yağıyor beni bilmem taa nereye büyükşehirde buluşmaya çağırıyor ...ben de dedim ki kusura bakma gelir beni arabayla kapımdan alır kapıma bırakırsan buluşuruz dedim .. tamam ben sana 10 dakikaya haber veriyorum deyip adam bir daha beni aramadı sormadı çok da iyi olmuş ne mal olduğunu göstermiş oldu ..

Haklısınız ya hep taviz vermişim zaten onlara harcadığım parayla bir adet iyi bilgidayar alınıyor ama benim bu ay maaş gitti mesela Şu an ondan burada takılıyorum ...

Ben Ankara’da bir şirkette çalışıyorum şu t filan var içinde belki tahmin edersiniz ☺ orada bir tane bile eli açık adam görmedim Ya nasıl olabilir ki bu ?

bilemedim şirketi. ama işte mühendisler biraz fırsatçılar.

ben de mesela ayrıldım bi arkadaşım hemen arkadaşını ayarlamaya kalktı. baktım aramızda 6 yaş var adam mühendis arabası bile yok ailesiyle yaşıyor bu yaşa kadar anca gezmiş anlaşılan. baya yakışıklı taş bir çocuktu eyvallah ama ben de kendi adıma güzelimdir taşımdır evelallah bi yakışıklılığa gözümü kaptırcak kadar kör değilim insan niye geldiğini anlıyor yani.

açıkçası durumum iyi ama benden iyi biri olsun istiyorum yakışıklı da olsun kariyerli de bana ne. erkekler isterken iyi de ben isteyince mi sorun oluyor? artık egoist bakıyorum ben de. evlilik meraklısı olmadığım için olsa gerek böyle tipleri çekip duruyorum ama ben hayat arkadaşı arıyorum evlenmelik tip değil bana ne elimi sallasam erkek dolu senin ne farkın var ama haksız mıyım?

İnşallah çok mutlu olursunuz :) Kısmete çok inanıyorum bende. 34 de evlenicem dedim ama aday yok daha, ben karar verdim sadece :)))
Sızın istemenızde güzel.
Kımse kimseden üstün degıl.
Kımse kimseden eksıkte degıl.
Sadece farklıyız o kadar.
Ve herkes her iyi guzel olanı hak ediyor.
Bunuda zamanı gelince yasayarak tecrubelerımızle bileceğiz.
Allah herkesin gönlune göre versın

Tamamen haklısınız aynı düşünceler içerisindeyim , bana hem tipsiz hem fırsatçı adamlar geldi bende artık iyi bir tip istiyorum en azından denk olsun.

Birde burada sa görüyorum herkes her hafta farklı biriyle kahve içiyor nasıl tanışıyorlar o kadar insanla ? Ben altı ayda anca biriyle görüşmüşümdür ...

Mesela iki yıl süren bir ilişkim vardı adam gibi adamdı inanılmaz bonkördu bana ilişkimiz boyunca 1 kuruş bile harcatmadı .,,hatta ilk buluştuğumuz gün kahve içmeye gitmiştik ben tabi her zamanki gibi hesap gelince beraber ödeyelim mi dedim ...adam güldü ve ne münasebet dedi ... Görüştüğüm kadına da bir şeyler ısmarlayamayacaksam niye evden çıkıyorum ki ben dedi.. Ama teklifte bulunmam da hoşuna gitti hani orada benim para yiyici bi kız olmadığımı anladı.. hatta biz iyi tanıştık üzerinden bir ay geçti benim doğum günüm vardı ... beş sene önce adam doğum günümde bana 1000 liralık hediye almıştı .. Hatta ben aldığı hediyeyi beğenmemiştim de ya keşke kullandığım parfümden alsaydın falan demiştim... hayatım Parfüm de hediye mi onu her gün alırız yarın gidip alalım demişti.. Ama tabi bunları yapıyordu ortadirek değildi yani maddi durumu iyi olan biriydi ama maddi durumu iyi olupta varyemez gezenler de çok ortalıkta

Tamamen haklısınız aynı düşünceler içerisindeyim , bana hem tipsiz hem fırsatçı adamlar geldi bende artık iyi bir tip istiyorum en azından denk olsun.

bence fırsatçı olacağına hiç olmasın.

ben fırsatçı olmasın tipi önemli değil dedim bu kez kıskançlık yaptı beni geri çekti daha kötü şeylerle uğraştım ilişkinin dengesi bozuldu resmen. o yüzden artık tamamen dengim olsun istiyorum. kendim de fırsatçı biri değilim hani sömüreyim yatayım kafasında değilimdir hep kendimi geliştirmeye çalışırım daha iyi olayım diye o yüzden benim gibi temiz kalpli birini hak ettiğimi düşünüyorum. belki asalaklık yapmak istesem yanlıştı ama ben de eşek gibi çalışacağım paramı kazanacağım ne bileyim fit kalacağım karşımda da öyle dört dörtlük birini isterim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…