- 21 Mart 2019
- 213
- 149
- 18
- 29
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Bende tanıştıktan ne kadar süre sonra evlendiniz merak ettim, tabi özel değilseTesekkur ederim.
Nasıp öyle bırseykı zorlarsanız gelmiyor boş bıraksanız olmuyor.
Ortasında buluyorsunuz kendinizi herseyin.
Olmaz dediginiz oluyor.
Olur dediginiz olmuyor.
Derken kısmet dibinizde bitmiş.
Valla , diğer kızlar evimden arabayla alınırım diyor adam benim dandik arabamla kendi evinden alınmak istiyor arsanız var mı diyor çok tiksindim şu an bile anlatınca bende bişi var sanırım
Çok doğru !!! Ya sizce napmam lazım ben çok bozuluyorum artık bir değil iki değil sürekli böyle oldu...bence maddiyatla ilgili bu işler ben de kendi ayaklarım üstünde dururum ama erkeği boş bırakmak da normal gelmiyor bana. arkadaşım olan erkeklere bile hani kendimi sömürdürtmem. mesela böyle beleşçi bi erkek arkadaşım var bıraksan her hesabı sana kitler ben de ona kitlerim sürekli dışarda buluşacaksak benim de arabam var ama ona aldırtırım ki 15 senelik arkadaşımdır. bu biraz kural gibi insanlar kime emek ve para harcarsa ona değer verir.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Şöyle söyleyeyim bayağı bir yıl oldu yalnız yaşayalı. Bir arkadaşımı görüyorum mesela, havaalanına gidicek eşi götürüyor, sinemaya gidiyor eşi ile veya sevgilisi ile. İş çıkışı geliyor eşi alıyor okuldan. Haftasonu hep kendi aileleri ile birlikte vakit geçiriyorlar. Ben ne yapıyorum havaalanına servis ile gidiyorum. Maalesef bizim şehre uçak gece 1 de iniyor. Dönüş sıkıntı. Evin 2 sokak ötesine kadar havaalanı servisi getiriyor ve gecenin bir körü bildiğim bütün sureleri okuyarak korkarak yürüyorum. Sinemaya yıllardır kendim giderim. Tek başıma. İş çıkışı almaları falan vazgeçtik zaten. Haftasonu bir yere gideyim diyorum bir arkadaşımı arıyorum mesela çıkalım mı diye, eşimle işim var, çocukla uğraşıcam. Herkes kendi ailesi ile birlikte. Ben de evde oturuyorum vazgeçiyorum dışarı çıkmaktan. Hasta oluyorum mesela, hastaneye kendim gidiyorum. Lastiğim patlıyor servise kendim gidiyorum. Herşeyi yapabiliyorum evet buna gücüm yetiyor çok şüküt ama kadın olduğumu hissedemiyorum. 2 ay önce erkek kardeşim yanıma gelmişti. Dışarda yemek yedik. Yemek alırken elimden alıp tepsiyi taşıması bile bir tuhaf geldi. Birinin benim elimden alıp taşıması, centilmenlik yapması çok tuhaf geldi. Alışmamışım ki. Herşeyi kendim yapmaktan. Yoksa dediğiniz gübi sürekli negatif, hayattan zevk almayan biri değilim. Ama çok yalnızım. Hem de çok.
Bana o da YokBnm şansıma çıkanlar allahtan hesap ödüyor ama, Bi hediye çiçek fln yok işte..... Bazen sağda solda görüyorum kaç tane gül, yada video yaptırıyor özel sevgilisine şanssızız işte..
Ya ben bir tane bile eli çok açık olan gönlünden kopup da al şunu aldım diyen erkek göremedim. Neden böyle ki ? Bana mı denk gelmiyor... hesap ödetmeye çalışan adam gitmiş kendine iPhone X almış... yazıklar olsun .
Tesekkur ederim.
Nasıp öyle bırseykı zorlarsanız gelmiyor boş bıraksanız olmuyor.
Ortasında buluyorsunuz kendinizi herseyin.
Olmaz dediginiz oluyor.
Olur dediginiz olmuyor.
Derken kısmet dibinizde bitmiş.
Ben Ankara’da bir şirkette çalışıyorum şu t filan var içinde belki tahmin edersinizbencil adamları seçiyorsundur. parası kıymetli adamlardan uzak durmak lazım insanı değersiz hissettirirler.
benim genelde bu konuda sıkıntım olmadı şimdiye dek ama insanlara ben enayi değilim i hissettiririm sınırı aştıklarında geri adım atarım belki siz bunu yapmıyorsunuz gittikçe laçka oluyor mevzu.
Fotoğraftaki sizin çocuğunuz mu ? Çok tatlıymış zBen 31 yasimda gonlume gore biriyle evlendim. Umarim senin de oyle olur. Ben ogretmenim ama esim ogretmen degil. Bu isler vazgectigin zaman olur demisti bir arkadasim. Gercekten oyle oluyor. Surekli dusununce olmuyor yani.
Dedım ya nasıp.Bende tanıştıktan ne kadar süre sonra evlendiniz merak ettim, tabi özel değilse
Ama canım kardeşim bu birazda seninle ilgili bu tarz tipleri taviz verirsen böyledir... hep gelir seni bulur ..mesela bir gün adamın bir tanesi dışarda kar yağıyor beni bilmem taa nereye büyükşehirde buluşmaya çağırıyor ...ben de dedim ki kusura bakma gelir beni arabayla kapımdan alır kapıma bırakırsan buluşuruz dedim .. tamam ben sana 10 dakikaya haber veriyorum deyip adam bir daha beni aramadı sormadı çok da iyi olmuş ne mal olduğunu göstermiş oldu ..İşte bir adet eli açık adama denk gelseydim. Hemen kafalarında hesap kitap dönüyor ...
Haklısınız ya hep taviz vermişim zaten onlara harcadığım parayla bir adet iyi bilgidayar alınıyor ama benim bu ay maaş gitti mesela Şu an ondan burada takılıyorum ...Ama canım kardeşim bu birazda seninle ilgili bu tarz tipleri taviz verirsen böyledir... hep gelir seni bulur ..mesela bir gün adamın bir tanesi dışarda kar yağıyor beni bilmem taa nereye büyükşehirde buluşmaya çağırıyor ...ben de dedim ki kusura bakma gelir beni arabayla kapımdan alır kapıma bırakırsan buluşuruz dedim .. tamam ben sana 10 dakikaya haber veriyorum deyip adam bir daha beni aramadı sormadı çok da iyi olmuş ne mal olduğunu göstermiş oldu ..
Ben Ankara’da bir şirkette çalışıyorum şu t filan var içinde belki tahmin edersiniz ☺ orada bir tane bile eli açık adam görmedim Ya nasıl olabilir ki bu ?
Sızın istemenızde güzel.İnşallah çok mutlu olursunuz :) Kısmete çok inanıyorum bende. 34 de evlenicem dedim ama aday yok daha, ben karar verdim sadece :)))
Tamamen haklısınız aynı düşünceler içerisindeyim , bana hem tipsiz hem fırsatçı adamlar geldi bende artık iyi bir tip istiyorum en azından denk olsun.bilemedim şirketi. ama işte mühendisler biraz fırsatçılar.
ben de mesela ayrıldım bi arkadaşım hemen arkadaşını ayarlamaya kalktı. baktım aramızda 6 yaş var adam mühendis arabası bile yok ailesiyle yaşıyor bu yaşa kadar anca gezmiş anlaşılan. baya yakışıklı taş bir çocuktu eyvallah ama ben de kendi adıma güzelimdir taşımdır evelallah bi yakışıklılığa gözümü kaptırcak kadar kör değilim insan niye geldiğini anlıyor yani.
açıkçası durumum iyi ama benden iyi biri olsun istiyorum yakışıklı da olsun kariyerli de bana ne. erkekler isterken iyi de ben isteyince mi sorun oluyor? artık egoist bakıyorum ben de. evlilik meraklısı olmadığım için olsa gerek böyle tipleri çekip duruyorum ama ben hayat arkadaşı arıyorum evlenmelik tip değil bana ne elimi sallasam erkek dolu senin ne farkın var ama haksız mıyım?
Birde burada sa görüyorum herkes her hafta farklı biriyle kahve içiyor nasıl tanışıyorlar o kadar insanla ? Ben altı ayda anca biriyle görüşmüşümdür ...bilemedim şirketi. ama işte mühendisler biraz fırsatçılar.
ben de mesela ayrıldım bi arkadaşım hemen arkadaşını ayarlamaya kalktı. baktım aramızda 6 yaş var adam mühendis arabası bile yok ailesiyle yaşıyor bu yaşa kadar anca gezmiş anlaşılan. baya yakışıklı taş bir çocuktu eyvallah ama ben de kendi adıma güzelimdir taşımdır evelallah bi yakışıklılığa gözümü kaptırcak kadar kör değilim insan niye geldiğini anlıyor yani.
açıkçası durumum iyi ama benden iyi biri olsun istiyorum yakışıklı da olsun kariyerli de bana ne. erkekler isterken iyi de ben isteyince mi sorun oluyor? artık egoist bakıyorum ben de. evlilik meraklısı olmadığım için olsa gerek böyle tipleri çekip duruyorum ama ben hayat arkadaşı arıyorum evlenmelik tip değil bana ne elimi sallasam erkek dolu senin ne farkın var ama haksız mıyım?
Tamamen haklısınız aynı düşünceler içerisindeyim , bana hem tipsiz hem fırsatçı adamlar geldi bende artık iyi bir tip istiyorum en azından denk olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?