- Konu Sahibi ankakuxsxu
-
32 yaşındayım. 16 aylık evliyim ve bir ay önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim. Allah nasip ederse yeniden hamile kalmak ve bebek sahibi olmak istiyorum.Hatta bebekler sahibi desek daha iyi olur. 35 e kadar nasıl 2 tane doğururum onu düşünüyorum kara kara...:bbo:
35 yaşındayım arkadaşlar bir kızım var dünyalar tatlısı allah tüm isteyenlere versin inşallah geçen yıl bu zamanlar ve martta bebişlerimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım .İlkini daha kolay atlattım ama ikinciden sonra kendimi çok yıprattım.Eşimde halime çok üzülüyor şuan korunuyoruz çünkü herhangi bir tekrar yaşayacağım çöküntüyü kaldıramayacağımı söylüyor ve vücudumun toplanması dinlenmesi gerektiğini düşünüyor biraz haklı galiba ama ben yine aceleciyim hemen hamileliği yaşayıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum.Mayısta yara dondurma işlemi yapıldı ve şuan göğüslerimden süt ge4liyor yani prolaktinim yüksek gibi görünüyor dr gitmek istemiyorum en az 1-2 ay neyse herkes sağlıklı bebişler alsın kucağına kaçtane istiyorsa
canım bende 36 yaşındayım.ikinciye 10 yılsonra hamile kalmaya karar verdik.ve korunmayı bırakıktıktan 3 aykadar sonra hamiştim.ama Allah nasip etmedi.kalbi durdu kaybettim bebeğimi.benim doktorum ilk bebeğinide 36 yaşında doğurmuş .endişelenme bence.doktorunun kontrolü altında olacaksın zaten.senin yaşında ilk doğumunu yapan çook kadın var.inşallah herşey gönlünce olur.
canım tebrik edrim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin aminBen de 30 yaşındayım ve şu an 4,5 haftalık hamileyim :)
canım senide tebrik ederim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin amin rabbim diğer evlatlarınada uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin aminBende hamileyim ve 31 yaşındayım bu 3. bebişim olacak Allahım izin verirse...Bebek isteyen ve bekleyen arkadaşlara Rabbim gönüllerine göre versin inşallah en kısa zamanda kucağınıza bebişlerinizi almanız dileğiyle....:Saruboceq:
selam ankakuşu bende 78 doğumluyum yani 30um tam bir oğlum var 3 yaşında ve ikinci içinde bu ay 8 ay olcak korunmayı bırakalı ama halen yok maalesef. ikinci benime 30un üstünde olcek sezeryanla doğum yapmıştım dr.a danışcam 3. cüye izin çıkarsa 2.ciden hemen sonra 3 .cüyü istiyorum. allah hepimizin gönlüne göre versin....
bende varım bende 33 yaşındayım ama hamile kalamadım 2,5 yıldır deniyoruz olmuyor hiç bir sorun olmadığı halde olmuyor bende menopoza girmeden bir tane yakalarız diye bekliyorum işte:)))70 yaşında kadın hamile kalıp doğuruyorsa biz neden yapamayalım yeterki rabbim hayırlısıyla nasip etsin
:sm_cool:annemin beni doğurduğu yaştayım. yani 32. ama aramızda bi fark var annem 5, yi doğurmuş ben ilk doğuracam.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?