30 yaş üstü kızlaarr

selamlar, senin adina sevindim:)
3 aylik kontrolume dun gittim ben de. su an hersey norlam gozukuyor dedi. ben rutin 3aylik testler yerine aminosentez istedigimi soyledim. 16. haftaya randevu verdi. heyecanla onu bekliyorum. 4 hafta daha saglikla gecerse cok rahatliycam

ben de ilk 3 ayi neredeyse 3-4 ogun zengin kahvaltiyla gecirdim. domates peynir vs. hic bulantim ve kusmam olmadi fakat pişen yemek kokulari cok rahatsiz etti, canim istemedi

ah canım,keske yapabilsem.Ben asırı derecede kahve tiryakisiyim,ve bırak sporu butun gun işte oturuyorum..(( noolcak bilmem...
ben de feci kahveciyim daha dogrusu kahveciydim, hamile oldugumu kahvenin kokusu kotu gelmeye baslayinca anladim. dedigin gibi butun gun ofiste kahve elimdeydi ama bir anda icememeye basladim. belki de vucut kendi kendine bebege karsi bir korumaya geciyor, hala cozemedim:))

merhaba, bence kisiden kisiye degisir bunun cevabi. sizin sagliğiniz onemli olan. bir kisi 40ında da son derece saglikli olabilir yada 25inde cok ciddi rahatsizligi olabilir, tamamen kendinize nasil baktiginiza bagli. cok istiyorsaniz ve sigara, alkol, vb.den uzaksaniz, ciddi bi rahatsizliginiz yoksa tereddut etmeyin derim.

merhaba , bende 31 yaşındayım.22 yaşında 4. denememde oğluma gebe kaldım , şimdi ikinci gebelik için uğraşıyorum.tam 11 ay oldu ama :1no2:

arkadasim 41 inden iki ay once cok saglikli Masallah bir ogaln dogurdu simdi 42 bitmek uzere ikinciye hamile ve cok iyi gidiyor, amniyosentez bile yaptirmayi dusunmuyor. eger kendinizi iyi hissediyorsaniz ki arkadasim oyledir mesala, hiccc dert etmeyin bebek dusunuyorsaniz da bence saglikli hissediyorsunuz demek. tek tavsiyem hic vakit kaybetmeyin daha iki bebek yaparsiniz en az. Insallah her sey gonlunuzce olur.

çoook teşekkür ederim ilaç gibi geldin bana. bebeğin için çok üzüldüm. ama sen bu kadar olumlu düşündkten sonra, Allahın izniyle tekrar olacaktır diye düşünüyorum. yerimseniben

yazmayı unutmuşum galiba.ben şuan ikinciye hamişim zaten canım.rabbim nasip etti .3ay korunmadık hemen kaldım.doğumuma 3ay var nasipse.inşallah bebeğim sağlıkla gelir kucağıma.rabbim herkese nasip etsin.şu an karnımda tepiniyo gene kaydirigubbakcemile3

Kizlar bayagi hareketlenmis burasi bayagidir bakmiyordum. 31 agustosu bekliyorum bende bu kontolüde basariyla atlatiriz insallah.Göbegim bayagi büyüdü 5. aya girdik oglumda giydigim hamile pantolonunu denedim oluyor.Kilomda o zamanki ile ayni gidiyor ama nedense fotolarda yavru fil gibi cikmisim diye düsünüyorum.Oglumda da belki öyleydim ama o zaman kiloya kafa takmamistim. Seneye kadar böyle yavru fil olarak gezecegim mecburen.Allahin izniyle sag salim dogum yaparsam 6 aya girdiginde bebek eski halime dönmek istiyorum.Bu ara kafaya taktigim sorunlar sisko görünüyor olmam ve saclarimin bembeyaz olmasi 5 aydir boya sürmeyince rezil halde kaldim
Duyguby tesekkürler canim sen nasilsin ? Bebisi yakinda tam olarak görmeye baslarsin ultrasonda. Ben gecende oglumu götürdüm doktora ama doktor demezmi ilk 3 ay ultrason kontrolü yapiyoruz sonra yok alttan kontroller oluyor.Sasirdim cünki Türkiye de ogluma hamileyken alttan hic kontrol yapmamislardi 9 ay hep ultrason.Bende oglum kardesini görmek istemisti diyince bir istisna yapip ultrasona gectik oglum cildirdi monitörde bebegi görünce.Doktor bu kalbi , su an burnunu kasiyor filan diye anlattikca mutluluktan uctu. Kizlar size tavsiyem ilk bebegi olanlar hemen ikinciyide yapin .Ilk bebekte ilk heycan oluyor ikincidede birincisiyle cok sey paylasiyorsun daha farkli duygular oluyor. 31 Agustostaki kontolümde 3 D ultrasona girecegim artik cinsiyetinide görürüz diye ümit ediyorum.En azindan bir isim düsünme zevkimiz olur.
Denizve Yildiz insallah her sey normal yolunda gider sende biran evvel bu streslerden kurtulursun.Aminosentez icin kesin kararli misin?Ben yaptirmiyorum cok zor bir karar benim icin.Ilk 3 ay cok yorgundum sabah uyandigimda basdönemesi oluyordu.Su icmek istiyordum sanki hic icmemisim gibi ama bir yudum alinc midem berbat oluyordu.Sabahlari cok sinirdi ve simdi yavas yavas gece uykularim düzeldi.Artik uyanmadan kesintisiz sabah gözümü aciyorum ve uyaninca hemen kendime geliyorum. Bu ara aci buldummu yiyorum hamilelikte aci biber yemek nasil bir sey daha önce kimsede duymadim ama ben zevkle yiyorum umarim bir zarari olmaz.
Renkly insallah kisa zamanda güzel haberini aliriz fazla kafani takma o zaman oluyor :)) Saglikla olsunda gerisi sorun degil.
Funda72 Allah bir avazda kurtarsin bisey kalmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…