- Konu Sahibi ankakuxsxu
-
duyguby bozmayin tabi moralinizi ama benden tavsiye bol bol spor yapin hic olmadi yürüyüs yapin cay kahve kola sigara gibi seyler kullaniyorsaniz birakin meyva ve sebze yiyin dogal olanindan birde pozitif olun o zaman kolay kolay yaslanmiyor insan)
Selam kızlar bende 33 yaşındayım 10 aylık evliyim 3 aydır uğraşıyoruz bizdede bebiş yok(( bakalım bu ayda olmazsa dr yollarına düşücezz
inşallah kızlar, allah herkesin gönlüne göre versin. ama benim asıl korkum ilk çocuğu 30dan sonra doğurmak konusunda... bir de şu daha geç hamile kalma durumu da var tabi. bilmem ki..
canım bende 36 yaşındayım.ikinciye 10 yılsonra hamile kalmaya karar verdik.ve korunmayı bırakıktıktan 3 aykadar sonra hamiştim.ama Allah nasip etmedi.kalbi durdu kaybettim bebeğimi.benim doktorum ilk bebeğinide 36 yaşında doğurmuş .endişelenme bence.doktorunun kontrolü altında olacaksın zaten.senin yaşında ilk doğumunu yapan çook kadın var.inşallah herşey gönlünce olur.
Meraba arkadaşlar...32 yaşında ilk bebeğime istediğim ay , ilk denememde hamile kaldım...2009 martta bebeğimi 37+5 te kalp atışları alınamadığı için , sezeryan tarihime 2 gün kala kaybettim( Aradan 4 ay geçti ve sabredemiyorum , yaşta 33 tabi...Bebek istiyorum tekrar hatta bebekler...O kadar güzel bir duyguki arkadaşlar...Keşke geçmişe dönebilseydim, daha erken yaşta daha çok bebek sahibi olmak isterdim...Benden size tavsiye , sakın ertelemeyin arkadaşlar...Allah hepimize en kısa zamanda sorunsuz hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip eder ve sağlıkla bebeklerimizi büyütürüz inşaallah...Hepinize sevgiler...,
Canım benim,çok geçmiş olsun ve başın sağolsun.Dilerim Allah sana istediğin bebişleri en kısa zamanda verir.Hala çok pozitifsin,bu sana cok faydalı olacaktır eminim.Bende senin gibiyim,keske daha önce yapsaydım diyorum.Sanki yıllarca zaman kaybetmiş gibi hissediyorum..
Amiiin arkadaşım...İnşaallah buradaki tüm bayanlar en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar...herkese merhaba.ben de 33 yaşındayım hiç hamile kalamadım ama umudumu kaybetmiyorum siz de kaybetmeyin.Bugün mübarek cuma günü gelin kızlar bugün birbirimiz için dua edelim.Allahım 30 yaş üstü kızlar forumundaki tüm bayanlara hayırlısıyla tez vakitte gebelik nasip et haırlı sağlıklı evlatlar nasip et diyelim.Kişinin kendine duasından daha yararlıdır başkasının dua etmesi.Ben hemen cuma ezanından sonra başlıycam inşallah..
Kimse bakmiyor sayfaya herhalde ben yazayim genede. Bu gün doktora gittim randevum vardi aminosentez icin. Ultrasonla ölcüm yapti doktor birazda konustuk su an bebekle sen sagliklisiniz her sey yolunda 5 hafta sonrayada randevu vereyim bide o zaman konrol yapalim aminosenteze gerek yok dedi. Dünyalar benim oldu. Ne zamandir cektigim stres sona erdi bu gece güzel bir uyku cekerim artik.
Gelin sohbet edelim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?