30 yaş üstü kızlaarr

bende 31 yaşındayım duygucum valla herşeyin hakkımızda hayırlısı canım yaa inşallah çok beklememiz gerekmez benim 9 ay oldu deneyeli ama arada iki ay ameliyat oldum ilişki yasaktı yani kısmet işte

canım ya,insallah 2mizde hamile kalırız en kısa zamanda.Soğan kürünü falanda yaptıkya beraber,keske beraber hamile kalsak,bu sefer gebelikte yapılacakları yazıssak,isim arasak,vs.vs..
dualarım seninle,en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum.

daha 30u yeni devirdik canım,bozmayalım moralimizi o zaman di mi :)) tas gibiyiz hala bence:))))

duyguby bozmayin tabi moralinizi ama benden tavsiye bol bol spor yapin hic olmadi yürüyüs yapin cay kahve kola sigara gibi seyler kullaniyorsaniz birakin meyva ve sebze yiyin dogal olanindan birde pozitif olun o zaman kolay kolay yaslanmiyor insan )

Selam kızlar bende 33 yaşındayım 10 aylık evliyim 3 aydır uğraşıyoruz bizdede bebiş yok (( bakalım bu ayda olmazsa dr yollarına düşücezz

ah canım,keske yapabilsem.Ben asırı derecede kahve tiryakisiyim,ve bırak sporu butun gun işte oturuyorum..(( noolcak bilmem...

Selam kızlar bende 33 yaşındayım 10 aylık evliyim 3 aydır uğraşıyoruz bizdede bebiş yok (( bakalım bu ayda olmazsa dr yollarına düşücezz

vazgeçmek yok tatlım,moralini de bozma sakın,burada hepimiz hamile kaldığımızı haykıracağız..er yada geç,Allah'ın da izniyle olacak inşallah...

inşallah kızlar, allah herkesin gönlüne göre versin. ama benim asıl korkum ilk çocuğu 30dan sonra doğurmak konusunda... bir de şu daha geç hamile kalma durumu da var tabi. bilmem ki..

canım 30 yaş sınır değil 35 yaşın üstü olmak biraz sıkıntılı ama napalım hayırlısı
bende eylül de 30 olacağım. Allah verecek arkadaşlar değil mi bebekleri. ve Rabbime hiç bi şey zor değil. o ol der olur. İnşallah Rabbib hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

gerçektende çok var
hele bizim meslekte çoğumuzun böyle

pembepamuk moral oldun bize canımopuyorumnanaktan
üstelik bir doktor bunu söylediği içinde içimiz daha da rahat.35 yaş sınırını biliyorum ama nedense toplum 30undan sonra yok tohuma kaçacaksın,yok gec oldu acele edin,cocuğun büyüdüğünde sen yaşlı olacaksın diyerek bizi daha çok strese sokuyorlar.Benim doktorum"ayol 40ında evlenipte çocuk yapıyorlar,hiç dert etme "demişti.Gel gör ki,sağolsun aile cevrem yine moralimi bozdu.Birde aylarca deneyip sonuç alamayınca insan pimpirikleniyor.

Meraba arkadaşlar...32 yaşında ilk bebeğime istediğim ay , ilk denememde hamile kaldım...2009 martta bebeğimi 37+5 te kalp atışları alınamadığı için , sezeryan tarihime 2 gün kala kaybettim ( Aradan 4 ay geçti ve sabredemiyorum , yaşta 33 tabi...Bebek istiyorum tekrar hatta bebekler...O kadar güzel bir duyguki arkadaşlar...Keşke geçmişe dönebilseydim, daha erken yaşta daha çok bebek sahibi olmak isterdim...Benden size tavsiye , sakın ertelemeyin arkadaşlar...Allah hepimize en kısa zamanda sorunsuz hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip eder ve sağlıkla bebeklerimizi büyütürüz inşaallah...Hepinize sevgiler...,

Canım benim,çok geçmiş olsun ve başın sağolsun.Dilerim Allah sana istediğin bebişleri en kısa zamanda verir.Hala çok pozitifsin,bu sana cok faydalı olacaktır eminim.Bende senin gibiyim,keske daha önce yapsaydım diyorum.Sanki yıllarca zaman kaybetmiş gibi hissediyorum..

herkese merhaba.ben de 33 yaşındayım hiç hamile kalamadım ama umudumu kaybetmiyorum siz de kaybetmeyin.Bugün mübarek cuma günü gelin kızlar bugün birbirimiz için dua edelim.Allahım 30 yaş üstü kızlar forumundaki tüm bayanlara hayırlısıyla tez vakitte gebelik nasip et haırlı sağlıklı evlatlar nasip et diyelim.Kişinin kendine duasından daha yararlıdır başkasının dua etmesi.Ben hemen cuma ezanından sonra başlıycam inşallah..

Sağol canım ,inşaallah bundan sonra hepimizi güzel günler bekler...Bu pazar kandil...Kandilde edilen dualar geri çevrilmezmiş , bol bol dua edelim...Kim bilir geç kaldık diyoruz ama belkide Allah bizlere ikiz , üçüz bebekler verir...Amiiiiiiinnn....

Amiiin arkadaşım...İnşaallah buradaki tüm bayanlar en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar...

Insallah Deniz ve Yildiz Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin.
Kimseden ses seda yok tatilde herhalde herkes. Ben tatile gidemiyorum burdada cok yagmur var evdeyim herzaman.Arada giren olursa yazsin iki satir.Mesela ben gecen gün doktorumun bana verdigi dergilere bakiyordum hamileler icin yoga ve dogum icin hipnoz buldum. Bir arastirma yapacagim bakalim ise yarar biseymi? Sizlerde var mi yoga yada buna benzer yöntemler deneyenler?
Birde yemek konusu nasil gidiyor? Ogluma hamileyken düzenli 3 ögün yerdim ama simdi yemek yani sicak sulu yemek istemiyor canim sürekli atistiriyorum abur cubur. En cokta sandvic ekmek peynir domates gibi seyler yiyorum.Iyi bakin kendinize.

Kimse bakmiyor sayfaya herhalde ben yazayim genede. Bu gün doktora gittim randevum vardi aminosentez icin. Ultrasonla ölcüm yapti doktor birazda konustuk su an bebekle sen sagliklisiniz her sey yolunda 5 hafta sonrayada randevu vereyim bide o zaman konrol yapalim aminosenteze gerek yok dedi. Dünyalar benim oldu. Ne zamandir cektigim stres sona erdi bu gece güzel bir uyku cekerim artik.
Gelin sohbet edelim kizlar.

Gözün aydın canım.İnşaallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.Ben de 32 yaşındayım daha önce ^denemdim.Ama 3 aydır deniyoruz tık yok.Bakalım Allah kısmet ederse hamiş kalmak istiyorum:Saruboceq:

mavilila insallah en kisa zamanda muradina erersin. Zaman uzasada moralini kaybetme 32 cokta gec bi yas degil hatta normal bile.

kızlar tekrar selam.31 yasında olduğumu söylemiştim daha önce.Yazışmalardan sonra hamile olduğumu öğrendim.5 hafta 4 gunluk hamişimm.Darısı herkesin basına.Yaşımız inanın gayet musait.35e kadar zaten normal diyor doktorlar.dilerim en kısa zamanda herkesin guzel haberlerini duyarız burada..
opuyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…