- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi ankakuxsxu
-
CANIM TEBRİK EDERİM GÖRÜRSÜN TABİ DÜĞÜNÜNÜDE BİDE ERKEKSE ASKERLİK VAR TABİ:jeyyar:RABBİM NASİP ETSİN HERŞEY OLUR:Saruboceq:32 yaşındayım....25 ve 26 yaşındaki 2 kürtajımdan sonra, büyük uğraşlar sonucu şu anda 11 haftalık hamişim...bebişim tüp bebek/ mikro enjeksiyon yoluyla oldu...ilk denemede pozitifi gördüm çok şükür...30 üstü hamilelikte maalesef bazı fiziksel sıkıntılar ortaya çıkıyor...miyomlar, çikolata kistleri, hormon dengesizlikleri vs...2 hamileliğim olmasına rağmen 2,5 yıl korunmadan çocuk sahibi olamadığımız için nedensiz inferlite sınıfına girdik..tabi bu arada, yani kürtajla sonuçlanan 2 hamilelikten birkaç yıl sonra ben hipotiroid hastası oldum...biliyorsunuz net olarak tespit edilmese de artık hipotiroid de inferlite nedenleri arasında gösteriliyor...umarım bebğimi sağlıkla dünya getirir, düğününü derneğini de görebileceğim sağlıklı bir hayata sahip olurum...darısı tüm isteyenlerin başına....
CANIM TEBRİK EDERİM GÖRÜRSÜN TABİ DÜĞÜNÜNÜDE BİDE ERKEKSE ASKERLİK VAR TABİ:jeyyar:RABBİM NASİP ETSİN HERŞEY OLUR:Saruboceq:
şekerccim ankakuşu moralim bozuk değil benim hala heyecanla bekliyorum sağlıklı bi bebişim olmasını kızım benden sabısız. Ama tabiki şu gerçekte var 35 yaş üst gebelikler herzaman riskli grupta .Umarım sağlıcakla hepimiz dilediğimize kavuşuruz.Yaşın ilerlemesi çok önemliymiş her yıl kendimi daha yorgun ve sabırsız hissetiğim doğru .belkide burada aynı zamanda veririz güzel haberi bunun kısa zamanda olması dileklerimle
canım inşallah....allah büyük...allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah...annelik bir endişe denizinde yüzmek gibi....önce çocuğum olacak mı, sonra sağlıklı doğacak mı, sonra sağlıklı bir hayatı olacak mı, sonra başarılı olacak mı, iyi bir eş seçecek mi, askerde iyi yere düşecek mi, alkole -sigaraya alışacak mı......uzar gider.........sanırım hayatta sadece insan evladının dişisi bunca endişeyi göze alıp, hayatını feda etmek uğruna çoğalmayı göze alabiliyor....yaşasın kadınlar:))
ne kadar güzel anlatmışsın. üzerine söylenecek hiçbi şey yok galba.. sen de çok yaşa ve yaşat inşallah:1hug:
selam herkese,
ben 35 yaşındayım ve hamile kalamıyorum 3 seneden beri.3 sene önce bir bebeğim olmuştu ama öldü ve aldırmak zorunda kaldım ve malesef ondan sonra hiçbir çalışma sonuç vermedi,vermediği gibi de sol tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim rahim filmi çektirerek.doktorlar bizi oyalamış anlayacağınız gibi.şimdi o doktorlara ben ne yapayım da bu geçen zamanımın hesabını sorayım diye düşünüp duruyorum..ama en iyisi Allaha havale etmek sanırım.bende öyle yaptım..Allahım kim ne kadar çok çocuk istiyorsa o kadar verir inşallah.insanın umudu tükeniyor arasıra ama metanetli olmak lazım.Yüce Allahım nasipse eder..
Belenaycım düşüncelerine aynen katılıyorum şimdiki aklım olsa 27-29 da bitirirdim çocuk olayını hoş ben bir tane doğurdum ama 2. yi eşim istemedi şimdi de olmuyor işte
rica ederim canım ne demek elbette birbirimize dua edicez bizi en iyi anlayn yine bizleriz rabbim hepimize güzel ve hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:Belenaycım iyi dileklerin için teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?