30 yaş üstü kızlaarr

CANIM TEBRİK EDERİM GÖRÜRSÜN TABİ DÜĞÜNÜNÜDE BİDE ERKEKSE ASKERLİK VAR TABİ:jeyyar:RABBİM NASİP ETSİN HERŞEY OLUR:Saruboceq:

şekerccim ankakuşu moralim bozuk değil benim hala heyecanla bekliyorum sağlıklı bi bebişim olmasını kızım benden sabısız. Ama tabiki şu gerçekte var 35 yaş üst gebelikler herzaman riskli grupta .Umarım sağlıcakla hepimiz dilediğimize kavuşuruz.Yaşın ilerlemesi çok önemliymiş her yıl kendimi daha yorgun ve sabırsız hissetiğim doğru .belkide burada aynı zamanda veririz güzel haberi bunun kısa zamanda olması dileklerimle

30 yaş üstü şu andaki tüm beni okuyan hamişlere sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almaları için dua ediyorum eeee sizde bizim için dua edersiniz herhalde değilmi?

CANIM TEBRİK EDERİM GÖRÜRSÜN TABİ DÜĞÜNÜNÜDE BİDE ERKEKSE ASKERLİK VAR TABİ:jeyyar:RABBİM NASİP ETSİN HERŞEY OLUR:Saruboceq:

canım inşallah....allah büyük...allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah...annelik bir endişe denizinde yüzmek gibi....önce çocuğum olacak mı, sonra sağlıklı doğacak mı, sonra sağlıklı bir hayatı olacak mı, sonra başarılı olacak mı, iyi bir eş seçecek mi, askerde iyi yere düşecek mi, alkole -sigaraya alışacak mı......uzar gider.........sanırım hayatta sadece insan evladının dişisi bunca endişeyi göze alıp, hayatını feda etmek uğruna çoğalmayı göze alabiliyor....yaşasın kadınlar:))

merhabalar. ben 31 yaşındayım. Geçen yıl evlendim. İşlerin yoğunluğundan dolayı henüz denemedik. Bu ay başliycaz. Umarım Allah isteyen herkese nasip eder.

inşallah canım, tabi ki biz de senin için dua ediyoruz. Allah her isteyene versin inşallah. yorgunluk sabırsızlık bir yana cesur kadınlarız biz di mi ama :lepi:

ne kadar güzel anlatmışsın. üzerine söylenecek hiçbi şey yok galba.. sen de çok yaşa ve yaşat inşallah:1hug:

34 yaşındayım.. 1 zorluk yaşamadım.. Bugün yarın bebeğimi bekliyoruz..Umarım sağlıklı olur..Endişeyi bırak, düzenli kontrollere git, testleri uygula, doktoru dinle.. Ben 1 sıkıntı yaşamadım yaştan dolayı.. Allah'ta kimseye yaşatmasın

selam herkese,
ben 35 yaşındayım ve hamile kalamıyorum 3 seneden beri.3 sene önce bir bebeğim olmuştu ama öldü ve aldırmak zorunda kaldım ve malesef ondan sonra hiçbir çalışma sonuç vermedi,vermediği gibi de sol tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim rahim filmi çektirerek.doktorlar bizi oyalamış anlayacağınız gibi.şimdi o doktorlara ben ne yapayım da bu geçen zamanımın hesabını sorayım diye düşünüp duruyorum..ama en iyisi Allaha havale etmek sanırım.bende öyle yaptım..Allahım kim ne kadar çok çocuk istiyorsa o kadar verir inşallah.insanın umudu tükeniyor arasıra ama metanetli olmak lazım.Yüce Allahım nasipse eder..

canım inşallah bebişine kavuşursun tez zamanda..:CüvCüv:
bende seninle aynı şeyi yaşadım kürtajla alındı bebeğim.bakalım hamile kalbilecekmiyim?bende korkuyorum yapışıklık falan olmuştur diye.okuduğum birçok sağlık dergisinde iyi yapılmayan kürtajdan sonra olabiliyomuş bu gibi sorunlar.doktorumuza güvenip yaptırıyoruz birçok şeyi ama sonuç kötü oluyo bazen.doktorda şans işi galiba.bazıları oyalıyo,bazıları hatalarını kabullenmiyo,bazıları yanlış tedavi yapıyo,bazılarıda gerçekten mükemmel...
umarım bidaha üzücü olaylar yaşamayız.rabbim hepimize bebişlerini yollasın tez vakitte inşallah...a.s.

bir arkadaşım var 25 yaşında aman bebek falan düşünmüyoruz şimdilik diyor bende düşünsen iyi olur diyorum eğer şimdiki aklım olsa daha erken evlenirdim tabi kısmet tabi ama insan bebeğinin olmıyacağını düşünemiyorki sanki hemen evlenip hemen hamile kalıcaz:)))nerdeee yaşı küçük olanlara tavsiyem hiç beklemeyin en azından bir tane yapın hemen :)) gerisini sonraya bırakırsınız ah ben bir hamile kalsam o çift çizgiyi bir görsem arkası gelecek inşallah menopoza kadar kaç tane denk gelirse artık allah ne verdiyse çok özlem duyuyorum çok arzuluyorum rabbim bizlerede gönder hayırlı ve sağlıklı meleklerimizi aminn

Ben de 30 yaşındayım kızlar. 2,5 yıllık evliyim. Hiç korunmadık ve 1 senedir istiyoruz. Hiç hamiş kalmadım. Büyük bir heyecanla bekliyorum o günü. Allahım bana da nasip edecektir. İçimde hep bir umut var. Asla karamsarlığa kapılmıyorum. Allah sizlerin de gönlüne göre versin arkadaşlar. Tez zamanda kucaklarınız dolar inşallah. Amin.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Nevrosky inşallah hamiş kalırsın en kısa zamanda hem daha çok gençsin hele bana göre ama 2.5 yıl hiç korunmadık diyorsun hormonlarına baktırdın mı?bazen küçücük bir dengesizlik problem yaratabiliyor.hamileliğini dahada kolaylaşması ve çabuklaşması için söylüyorum canım

Belenaycım düşüncelerine aynen katılıyorum şimdiki aklım olsa 27-29 da bitirirdim çocuk olayını hoş ben bir tane doğurdum ama 2. yi eşim istemedi şimdi de olmuyor işte

Aslı hiiiiç canını sıkma şekerim tek tüpüm kapalı diye 2 arkadaşım var boş gebelikten tüpünü kaybetmiş vede hamile kaldılar zaten bir ay bi yumurtalıktan diğer ay diğerinden yumurtlamıyormuyuz?Umudumun tükendiği zamanlar benim çok özellikle 2 çocuklu arkadaşlarımla görüştüğümde sokakta bol bol hamile gördüğümde dediğin gibi inşallah çok yakın zamanda güzel haberlerimizi veririz

Belenaycım düşüncelerine aynen katılıyorum şimdiki aklım olsa 27-29 da bitirirdim çocuk olayını hoş ben bir tane doğurdum ama 2. yi eşim istemedi şimdi de olmuyor işte

HİÇ ÜZÜLME CANIM BİRİ GELDİYSE İKİNCİDE GELİR RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP EDER İNŞALLAH HAYIRLISIYLA:Saruboceq:

inşallah arkadaşlar bizde o güzel günleri görürüz en kısa sürede..dua etmekten ve inanmaktan asla vazgeçmemeli.evet çocuklu arkadaşları görünce benim de içim burkuluyor ve inanır mısınız bilmem ama ben artık başkasının çocuklarını da sevemiyorum.kendimi çok sıkıyorum onlara gülümsemeyeyim,yanaklarını okşamayayım diye çünkü o anlarda bana haksızlık ediliyormuş gibi geliyor.ama sonra bunun yanlış olduğunu anlıyorum.ne yaparsak yapalım hep kendimize yapıyoruz onuni çin herzaman inanmak inanmak inanmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…