- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi ankakuxsxu
-
canım çocukları sevmekten asla vazgeçme bu sana yapılan haksızlık değil bir ayrıcalık bak sen ne sıkıntılar çekiyorsun ve doğacak bebeğinin kıymetini çok iyi bileceksin sıkı sıkı umutlarına sarıl hepimiz ir gün anne olucaz inşallah yeterki rabbim hayırlısını nasip etsina.s.inşallah arkadaşlar bizde o güzel günleri görürüz en kısa sürede..dua etmekten ve inanmaktan asla vazgeçmemeli.evet çocuklu arkadaşları görünce benim de içim burkuluyor ve inanır mısınız bilmem ama ben artık başkasının çocuklarını da sevemiyorum.kendimi çok sıkıyorum onlara gülümsemeyeyim,yanaklarını okşamayayım diye çünkü o anlarda bana haksızlık ediliyormuş gibi geliyor.ama sonra bunun yanlış olduğunu anlıyorum.ne yaparsak yapalım hep kendimize yapıyoruz onuni çin herzaman inanmak inanmak inanmak..
kızlar ben gene hamile kalmak isityorum ama elimde olmadanda endişeleniyorum ya gene kaybedersem bebeğimi diye.gerçi bakalım hamile kalcakmıyım gene?kürtaj olalı 1ay olmak üzere ama hala regli olmadım.inşallah olurum bir an önce korkuyorum
35 yaşındayım arkadaşlar bir kızım var dünyalar tatlısı allah tüm isteyenlere versin inşallah geçen yıl bu zamanlar ve martta bebişlerimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım .İlkini daha kolay atlattım ama ikinciden sonra kendimi çok yıprattım.Eşimde halime çok üzülüyor şuan korunuyoruz çünkü herhangi bir tekrar yaşayacağım çöküntüyü kaldıramayacağımı söylüyor ve vücudumun toplanması dinlenmesi gerektiğini düşünüyor biraz haklı galiba ama ben yine aceleciyim hemen hamileliği yaşayıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum.Mayısta yara dondurma işlemi yapıldı ve şuan göğüslerimden süt ge4liyor yani prolaktinim yüksek gibi görünüyor dr gitmek istemiyorum en az 1-2 ay neyse herkes sağlıklı bebişler alsın kucağına kaçtane istiyorsa
kızlar bakın mucizelere yaşımız ne olursa olsun anne olmak istiyoruz akşam haberlerde gördüm 58 yaşında bir kadın ikiz bebek doğurmuş üstelik anne ve bebeklerde sağlıklı rabbim istedimi herşey olur ben biraz daha umutlandım şimdi rabbim bizede nasip edecek inşallah yeterki hayırlısı olsun
kızlaaaar hamileyim ben. üçüncü ayda tuttu. darısı tüm isteyenlerin başına
kızlaaaar hamileyim ben. üçüncü ayda tuttu. darısı tüm isteyenlerin başına
Merhabalar, ben 18 yıllık 2 çocuk annesi bir ev hanımıyım, ilk çocuğumu 19 yaşımda 2. çocuğumu 26 yaşımda dünyaya getirdim şimd
i 3. yü istiyorum ama 30 yaş üstü olduğum için biraz endişeleniyorum. Sizce 38 yaş hamileliği doğru mu, riskler çok yüksek mi? Cevaplarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?