30 yaş üstü kızlaarr

canım çocukları sevmekten asla vazgeçme bu sana yapılan haksızlık değil bir ayrıcalık bak sen ne sıkıntılar çekiyorsun ve doğacak bebeğinin kıymetini çok iyi bileceksin sıkı sıkı umutlarına sarıl hepimiz ir gün anne olucaz inşallah yeterki rabbim hayırlısını nasip etsina.s.

ankakuşu ben 32 yaşındayım ve hamileyim o senin dediğin 35 yaş üstü gebeliklerin riskli olabileceği yönünde o yüzden korkma herşey Rabbime bağlı o ol deyince biliyosun herşey oluyo herşey bahane aslında Allah gönlüne göre versin inşallah

kızlar ben gene hamile kalmak isityorum ama elimde olmadanda endişeleniyorum ya gene kaybedersem bebeğimi diye.gerçi bakalım hamile kalcakmıyım gene?kürtaj olalı 1ay olmak üzere ama hala regli olmadım.inşallah olurum bir an önce korkuyorum

böyle düşünürsen olmaz ki arkadaşım ama..kendine güvenmen gerekiyor.bende korkuyorum ama bunun bir çare olmadığına karar verdim artık..olursa olur olmazsa da olmaz..kendimizi bunun için harab etmeyelim olur mu.Allah isterse herşey olur, o yüzden bol bol dua et olur mu?bir an önce de regl olursun çok geçtiyse üzerinden doktora gitmende fayda var canım..

bende 34 yaşındayım. 8 yaşında bir oğlum var. maalesef bir düşük birde boş gebelik geçirdim. hala ikinci bebişimi bekliyorum hayırlısıyla.

bende bir düşük ve bir boş gebelik yaşadım canım. bir kaç ay önce ilk defa hormon testi yaptırdım. fsh yüksek çıktı. belki bu yüzden sağlıklı yumurtam oluşamadığı için bebeklerim gelişmedi. sende iyice baktır.a.s.

merhabalar
33 yaşındayım 2. bebeğime hamileyim 7 aylık ilk bebeğimi 22 yasımda kucağıma almıştım ikinci bizi baya uğrastırdığı için geç oldu ama inşallah sağlıkla kucaklamak nasip olur isteyen herkese bebiş versin allah

kızlar bakın mucizelere yaşımız ne olursa olsun anne olmak istiyoruz akşam haberlerde gördüm 58 yaşında bir kadın ikiz bebek doğurmuş üstelik anne ve bebeklerde sağlıklı rabbim istedimi herşey olur ben biraz daha umutlandım şimdi rabbim bizede nasip edecek inşallah yeterki hayırlısı olsun

inşallah en kısa sürede kim ne kadar çocuk istiyorsa yüce rabbim nasip eder inşallah..

dr 30 yaş üzeri gebelik riskli diyor ama 50 yaşındakı kadına bile tüp bebek yapıyorlar arkadaşım sen kaç aylık yada yıllık evlisin kaç aydır korunmayı bırakdın eger yeni bırakdıysan bekle acele etme bakdın olmuyor ozaman git dr hayırlısı inş en yakın zamanda hamiş olursun:CüvCüv:

ankakuşu çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah bak sonunda nihayet muradına erdin yeter ki geç olsun ama güç olmasın değil mi?tebrikler...

slm kızlar bende 36 yasındayım 1 yıllık evlıyım cocuk ıstıyorum bıraz tabıkı yastan dolayı stres yapıyorum ama dr hersey normal dıyor 20 yaısndakı bır bayanın yumurtlamaısndan daha ıyı dıyor sadece pıskolajık dıyor bakalım ksımet asılama oldum beklemedeyımmm

Merhabalar, ben 18 yıllık 2 çocuk annesi bir ev hanımıyım, ilk çocuğumu 19 yaşımda 2. çocuğumu 26 yaşımda dünyaya getirdim şimd
i 3. yü istiyorum ama 30 yaş üstü olduğum için biraz endişeleniyorum. Sizce 38 yaş hamileliği doğru mu, riskler çok yüksek mi?
Cevaplarınızı bekliyorum..

iyi bir doktor tarafindan takip edildigin surece neden cok riskli olsun. Allah gonlune gore versin.

Merhaba kizlar tüm mesajlari okuyamadim ama en yasli benim herhalde icinizde.40 gectikten sonra saymayi biraktim :)) Bir oglum var ekimde 6 yasinda olacak.Onada 35 de hamile kalmistim. Gecen sene korunmayi birakinca bi kac ay sonra hamile kaldim ama bos gebelik cikti.8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldim.Tam bir sene korunmadim ama hamile kalamadim.Simdi 13 haftalik hamileyim.Hersey yolunda gidiyor.Insallah eli ayagi sag salim kucagima alacagim baska bir düsünce getirmiyorum aklima.Doktorum 40 yasin üstüsün aminosentez gerekiyor diyor ama yaptirmayacagim kesin kararliyim.Insallah sag salim 2010 ocak ayi sonuna dogru bebisimi kucagima alacagim baska hic bir sey düsünmüyorum.Oglumda hic sorunum yoktu.O zaman Türkiye deydim ve bol bol geziyordum .Esimin özlemi vardi sadece hamile ve yalniz olmak zordu.Bu sefer bosgebelik gecirince ilk 3 ay tedirgin gecirdim neyseki sonunda kalp atisini gördük ve büyümesi normal.Hatta bir iki haftadir hareketlerini hissediyorum oglumdada hissetmistim.Hareket oldumu hersey yolunda diyip rahatliyorum.Oglumu normal dogum yapmistim bundada baska birsey düsünmüyorum.Kaldiki ikinci dogum daha kolay olur diyor ebeler.
Benden bu günlük bu kadar sevgiyle kalin.Yasida dert etmeyin .Ben cok seyi dert ederim ama yasi hic dert etmedim.

normal olarak 35e kadar zaman veriyor doktorlar,değil mi?? bende 31 yasındayım ama bu yas konusu canımı cok sıkıyor.sanki zaman geçti,yaslandım psikolojisindeyim.Forumda kaç kişiyiz acaba biz 30yaş üstü kızlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…