Sosyal medyayı ya da internetten yazanlari ben pek ciddiye almam ama oyle tanisip evlenen ve cok mutlu olanlar da varsanırım yaptığım en büyük hata.. sosyal medyadan bile biri eklese yakışıklı değilse engelliyorum:))
ben de senin gibi otoriter yapıda ve güçlü karakterde biriyim ve akilsiz demeyelim de bana katkı saglamayan insanlarla uzun sure sohbet etmeyi sevmiyorum çünkü zamanla sıkılıyorum ama bu demek degildir ki oyle ortamlardan uzak duralımnasıl desem ben biraz otoriter güçlü biriyim.. öyle alttan almam açık sözlüyüm. akılsız insanlara tahammülüm yoksanırım kaybettiğim noktalar bunlar..
Ben de "sweetheart" demek istiyorumDi mi ya? Yalnızlık zor insan bazen "honeyyyyy" diye seslenmek istiyor bir beyfendiye, bunun özlemini çekiyor.
kiz siz ikiniz her konuda bekarlığa atifta bulunuyorsunuz Mune de cimbizlayip sizi gri yapiyor en iyisi size abi kardes birini bulalım cifte dugun yapinipeqbojuqu acaba konu mu acsak 28 den sonra evlenenler tanisma evlilik jikaywleruni anlatsinlarda bize umut olsunlar
o topik hala duruyor Tuğçe ile petunya evli mutlu çocuklularZaman i gelmedi henüz bence,illa sartmi evlenmek anlamiyorum ,gez toz,dolas,eglenmene bak nasilsa o an gelince seni buluyo,ben 30 yaşıma kadar cidden hic düşünmedim,30 oluncada esimle tanistim ,35 yadimdayim yeni evlendim gecen sene temuzda bekardim ,1 yil icinde nisan,dugun oldu hatta hamileyim,burda eskiden bende okurdum evli bayanlari nasil garibime giderdi,sanmazdim evlenicem cocugum olucak, ama oluyomys:)
Eskiden birtane topigimiz vardi,gerci hala var ,
30 yas ustu bekar bayanlarim sohbet alani diye ,ordan bikac kisi suan evli ve cocuklu oraya takilin kizlar
30 yas üstüne yaşlı gozuyle bakiyorlarBeynimize ister istemez kazınan bazı toplumsal zorunluluklar var. Mesela kadınlar 30 una kadar evlenmezse geç kalmış olurlar gibi. Neden 30 bunu kimse bilmiyor. Ama Evliliği statü olarak gören topluma karşı 30unda evlenmemiş kadın malubiyet almış yada bir şeyi yanlış yapmış kabul ediyor kendini. Neden bunuda kimse bilmiyor. Doğru insan seni bulsunda ne zaman bulursa bulsun.
ben de farkli degilim aslindaYa yanlis anlaşılmasın da, bana 'okuldan, işten firsat bulamadim aşk/evlilik konularina' cumlesi cok sacma geliyor.. Bunlarin hepsi hayatin dogal akisi içinde gerceklesen seyler.. Yani hayatin cok musaitken olacak degil illa ki.. Kimisi okurken evleniyo, kimisi calisirken, kimisi daha sonra....
Nasip olmamistir o ayri.. Ici isinmamistir kisinin, birini istememistir hayatinda; o da ayri.. Ama okulda vakit bulamadim filan demek; ne bileyim ilginc..
Konu sahibi, dua edin, Allah'tan isteyin.. Ve uzulmeyin, yasiniz gayet normal..
ONU herkes yapıyor.valla ben kısmete ınanıyorum kısmet degılse ne yapsan boşsanırım yaptığım en büyük hata.. sosyal medyadan bile biri eklese yakışıklı değilse engelliyorum:))
Aynen iste, dogru kisinin denk gelmemesi.. Yoksa vakit bulamamak degil..ben de farkli degilim aslinda
yani lisede üniversitede kimse cikmadi karsima sonra evdeydim is bulmak icin kurslara gittim, ise başladım yine kimse cikmadi gerci amacim sevgili bulmak olmadi hiç bir zaman belki de bundandir
ya da belki de nasip olmamistir çünkü ben kadın /erkek ayrimi yapmadan herkesle iletişim kuran biriyim ama dediğin gibi dogru insan çıkmamış demek ki
Ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.Nasıl tanıştınız ?
Cok guxel olur ya bizde zaten elti olmayi cok istiyoruz degilmiSosyal medyayı ya da internetten yazanlari ben pek ciddiye almam ama oyle tanisip evlenen ve cok mutlu olanlar da var
Fakat yakisiklilik kriter olmamali
Bence biraz önyargılari kirmak gerekiyor
ben de senin gibi otoriter yapıda ve güçlü karakterde biriyim ve akilsiz demeyelim de bana katkı saglamayan insanlarla uzun sure sohbet etmeyi sevmiyorum çünkü zamanla sıkılıyorum ama bu demek degildir ki oyle ortamlardan uzak duralım
bence kendine bir sınır cizmissin ve o sınırın disina çıkmıyorsun
Onyargilarini kirmalisin
Farkli ortamlarda bulunmalisin
Her insan farklidir, herkes seninle aynı fikirde ya da IQ duzeyinde olmayabilir
bence sorunun kendini biraz yuksekte görmen
bak şöyle anlatayim, diploma olarak aynı duzeyde olduğum insanlar var hatta benden daha ust duzeyde sayilabilecek üniversitelerden mezun olmus mühendis arkadaslarim da var
Ama iki lafi bir araya getirip cümle kuramaz ve kendini ifade edemezler
Ben cok farkli cesit insanla farkli ortamlarda bulundum, yeri geldi sıkıldım yeri geldi kendimi yetersiz hissettim yeri geldi tahammül edemedigim zamanlar oldu
Ama bir sekilde insanlarla iletişim halinde olmak ve tahammül gostermek zorundayiz, gosteremesek de saygı duymamiz gerekir
Karsina biri cikinca onu tanimaya ve olumlu yönlerini gormeye calis
Bir de ben sosyal acidan kendini yeterince geliştirmedigini düşündüm, insan iliskilerinde sorun yasiyor musun?
Ben de "sweetheart" demek istiyorum
kiz siz ikiniz her konuda bekarlığa atifta bulunuyorsunuz Mune de cimbizlayip sizi gri yapiyor en iyisi size abi kardes birini bulalım cifte dugun yapin
o topik hala duruyor Tuğçe ile petunya evli mutlu çocuklular
30 yas üstüne yaşlı gozuyle bakiyorlar
Gecen bir komsumun oglu evlendi adam 35-36 nisanlisi da 30-32 civari
Bahsederken nisanlisi da yaşlı 30-32 yaşlarında dediler
Arkadaşlar bütün yorumları tek tek okudum. Ellerinize yüreğinize sağlık. Nasıl denir aslında ben çok evlilik meraklısı bir insan değildim yani bazı kızlar gelinlik hayali kurarak büyür ben onlardan olmadım hiç. Bazn gelinliklere ve çeyizlere iç geçirir daha sonra hemen hedefime odaklanırdım. ( iyi bir iş sahibi olmak ve okumak. halada ikinci bir üniversite okumayı ve kpss tekrar girmeyi düşünüyorum:)) kendini geliştimek birşeyler öğrenmek kaliteli sohbetler yapmak benim için çok önemli belkide o yüzden kabuğum sert. Birde sorun şu ki benim kız arkadaşlarımla yada başka gözle bakamayacağım erkeklerle samimiyetim daha iyi. daha rahat hissediyorum kendimi ve onlar tarafından çok seviliyorum fakat taraf karşı cins olunca daha katı, soğuk, mesafeli ve kendim gibi olmayan birine dönüşüyorum ve kendimi doğru ifade edemiyorum. çevremde en çok duyduğum şey aaa sen ne kadar farklı bir insanmışsın oluyor. dışardan havalı ve kendini beğenmiş görünüyormuşum yani bu kız bizle sohbet etmez burnu büyük falan diye düşünüyorlarmış aslında tam tersi biriyimişte böyle canlar ne yapacağımı bilemiyorum tek bildğim can yoldaşımı bulmak ve onunla hayallerimi onunla gerçekleştirmek istiyorum. bazı yolları yalnız yürümekten bıktım
Sosyal medyayı ya da internetten yazanlari ben pek ciddiye almam ama oyle tanisip evlenen ve cok mutlu olanlar da var
ben de senin gibi otoriter yapıda ve güçlü karakterde biriyim ve akilsiz demeyelim de bana katkı saglamayan insanlarla uzun sure sohbet etmeyi sevmiyorum çünkü zamanla sıkılıyorum ama bu demek degildir ki oyle ortamlardan uzak duralım
Onyargilarini kirmalisin
bak şöyle anlatayim, diploma olarak aynı duzeyde olduğum insanlar var hatta benden daha ust duzeyde sayilabilecek üniversitelerden mezun olmus mühendis arkadaslarim da var
Ben cok farkli cesit insanla farkli ortamlarda bulundum, yeri geldi sıkıldım yeri geldi kendimi yetersiz hissettim yeri geldi tahammül edemedigim zamanlar oldu
Ama bir sekilde insanlarla iletişim halinde olmak ve tahammül gostermek zorundayiz, gosteremesek de saygı duymamiz gerekir
Bir de ben sosyal acidan kendini yeterince geliştirmedigini düşündüm, insan iliskilerinde sorun yasiyor musun?
Ben de "sweetheart" demek istiyorum
kiz siz ikiniz her konuda bekarlığa atifta bulunuyorsunuz Mune de cimbizlayip sizi gri yapiyor en iyisi size abi kardes birini bulalım cifte dugun yapin
o topik hala duruyor Tuğçe ile petunya evli mutlu çocuklular
30 yas üstüne yaşlı gozuyle bakiyorlar
Gecen bir komsumun oglu evlendi adam 35-36 nisanlisi da 30-32 civari
Bahsederken nisanlisi da yaşlı 30-32 yaşlarında dediler
Aslında bunu bende çok tartıyorum yani kendimde arıyorum hataları. Sosyal açıdan kendimi geliştirebildim mi bilemiyorum. şunu söyleyebilirim beni tanımayana kadar insanlar beni çok sevmiyor galiba..Nasıl desem yüreğimi karakterimi kısacası beni bilmeyen dış görünüşümle yargılayanlar sevmiyor ama tanımaya başladıkça benden ayrılmaz ve beni çok seven biri haline geliyorlar. dostlarımla 10 küsür yıldır görüşüyorum. sanırım benim sorunum kendini ifade edene kadar oluyor eee bunun içinde karşıdakinin seni gerçekten tanımak için mücadele vermesi gerekiyor.Sosyal medyayı ya da internetten yazanlari ben pek ciddiye almam ama oyle tanisip evlenen ve cok mutlu olanlar da var
Onyargilarini kirmalisin
bunların hepsini bende yapıyorum. kendimi geliştirmeye farklı şeyler denemeye çalışıyorum. ama insanız işte yalnızlık bunaltıyor iki kelam edeceğin, dertleşeceğin birlikte bunları yapacağın birini istiyorsun çünkü bunlarda artık sana o değerli hissi vermiyorBu arada evlenmek degil önemli olan, doğru insanı bulabilmek
Bence biraz yalnızlıktan biraz da bosluktan oluyor; elbette insaniz, duygusal tatmine, sevip sevildigimizi hissetmeye ihtiyacimiz var ama hayatı da boslamamak lazım
Mesela ben dgsye girdim olursa mühendisliğe devam edeceğim, dil öğrenmeyi sever(d)im bu aralar yine o moddayim, kışın boyamaya merak saldım, kitap okurum, yabancı diziler izlerim.
Yani insan önce kendini mutlu etmeli, sonra bir başkası hayatina girdiğinde bu mutluluk iki kisilik olarak katlanmali yoksa bir erkek gitsin hayatıma beni mutlu etsin değil
ERKENDEN EVLENENLERI GECMIS:)Benim halam 34 yaşında evlendi şu an 38 yaşında 3 çocuğu var sonradan depar attı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?