ben uzuluyorum ne zamn kısmet benı bulacak dıye yakın çevrem dugun hazırlığı yaparken ben hala beklemedeyim...
'Kısmetse gelir hintten yemenden, kısmet değilse ne gelir elden' demişler. Eğer kısmetinizde varsa evlilik yaşarsınız onu. Kısmetten öteye geçilmiyor. Bir şeyler için ne kadar uğraşırsak uğraşalım Allah izin vermezse olmaz. Hayırlısını dileyin. Mutsuz bir evlilik yapmaktansa bekar olmak daha iyi. Hem çevremdeki herkes evlilik için acele etmemek gerektiğini, hatta evlenmemenin en iyisi olduğu söylüyor. Herkes aynı görüşteyse bir bildikleri vardır.
ben uzuluyorum ne zamn kısmet benı bulacak dıye yakın çevrem dugun hazırlığı yaparken ben hala beklemedeyim...
Kismet konusuna ben de katiliyorum, yani katilmamak elde degil. Bu isin kismet oldugunu iyice anladim.
Madem bekar olmak daha iyi, bosansinlar o zaman?! Coluk cocuk olmadan , kukumavlar gibi her gun, her gece yalniz olmak daha mi iyiymis yani?
Ben de 27 ve bekarim, artik usandim beklemekten.
Mutluluk pastasi insanliga adil olarak dagitilmamis bence, evrende adalet diye bir sey yok.
bence hiç üzülme evliğilğin yükü ağır ne kadar geç olursa okadar iyi rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
'Kısmetse gelir hintten yemenden, kısmet değilse ne gelir elden' demişler. Eğer kısmetinizde varsa evlilik yaşarsınız onu. Kısmetten öteye geçilmiyor. Bir şeyler için ne kadar uğraşırsak uğraşalım Allah izin vermezse olmaz. Hayırlısını dileyin. Mutsuz bir evlilik yapmaktansa bekar olmak daha iyi. Hem çevremdeki herkes evlilik için acele etmemek gerektiğini, hatta evlenmemenin en iyisi olduğu söylüyor. Herkes aynı görüşteyse bir bildikleri vardır.
Gerçekten ? Kismetmi. İnsanin kismetinde hicmi hükmü yok yani? Ayşe fatma bi muhendis ortamında evlenirken . x yada y evde kismet bekliyor disari cikmadigi için genelde gpruculeri onu bilenlerden yani akrabalardan ckiyor. bu durumda şartlar ortam insan etkili degil gbimi gorunuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kardeşim de senin gibi der!Kismet konusuna ben de katiliyorum, yani katilmamak elde degil. Bu isin kismet oldugunu iyice anladim.
Madem bekar olmak daha iyi, bosansinlar o zaman?! Coluk cocuk olmadan , kukumavlar gibi her gun, her gece yalniz olmak daha mi iyiymis yani?
Ben de 27 ve bekarim, artik usandim beklemekten.
Mutluluk pastasi insanliga adil olarak dagitilmamis bence, evrende adalet diye bir sey yok.
Miss ve Efsa; adalet anlayışınız nedir?Sorumluluğu çok fazla olduğu için öyle dediklerini düşünüyorum. Tabi ki yalnız olmak iyi değil ama çoluk çocuk getirmek 'Bu kötü dünyaya' ne kadar doğru? Orasını kestiremiyorum.
Allah'a inancım tam. Çok şükür ama evrende adalet olmadığına ben de katılıyorum.
Gerçekten ? Kismetmi. İnsanin kismetinde hicmi hükmü yok yani? Ayşe fatma bi muhendis ortamında evlenirken . x yada y evde kismet bekliyor disari cikmadigi için genelde gpruculeri onu bilenlerden yani akrabalardan ckiyor. bu durumda şartlar ortam insan etkili degil gbimi gorunuyor
Kardeşim de senin gibi der!
"Madem boşansınlar, evlenmişler tabii hayatları bir düzene oturmuş, böyle konuşurlar şimdi."
Miss ve Efsa; adalet anlayışınız nedir?
Herkese her şey eşit verilince mi oluyor adalet?
Burası imtihan dünyası... Herkese her şey eşit verilirse sınav nerede kaldı?
Kimisi fakirlikle kimisi zenginlikle kimisi sağlığıyla imtihan oluyor.
Rabbim beter imtihanlar vermesin.
( Böyle yazdım diye yanlış anlaşılmayayım. Ben adalete çok önem veren TERAZİ burcu bir insanım. Evde meyve servis ederken kirazları sayarak koyacak kadar!!!Fakat burada bahsedilen şey adalet değil. yani bence!!! )
15 senedir çalışıyorum. Hep de iş merkezi gibi kalabalık ortamlarda çalıştım.
10 senedir tamamen yalnızım.
Apartmanda ev kızları evlendi. (Çalışmayanlar)
Bu işler cidden kısmet.
Tabi ki evde oturursan kim gorup begensin.
Ote yandan ben muhendisim, yani erkeklerin cogunluk oldugu bir ortamdayim. Cidden evlenmeyi dusundugum tek bir kisi oldu bugune kadar, o da gercekten kismet olmadi. Araya engeller, uzak mesafe vs vs vs girdi, yani kader bu is olmasin diye araya o kadar cok engel koydu ki inanamazsiniz. Sonuc olarak yine yalniz kaldim.
Tabi ki belli bir yasta evlenmeyi istemek ve bu duruma uzulmek cok dogal. Herkes ister sevdigi adam, kendi duzeni, colu cocugu olsun. Ancak evlilik kaderin degismez bir cizgisidir. Tarih ve kisi belli. Sabirla beklemek lazim. Cevreye bakip uzulmeyin. Kapali kapilar ardinda bir suru mutsuz cift var. Kotu bir evlilikten iyidir bekarlik emin olun
Aslına bakarsan o konuda ben de emin değilim.Bilmiyorum gerçekten.... Bunlar kafa karistiran konular .hepimiz kendi capimizda söylede boylede diye savunuslarda bulunuyoruz ama gerçek nedir ben halen aradayim:) şüphesiz ki rabbimiz alnimiza en doğru olani yazmistir her konuda.ancak benim iradem etkilimi? ---- deilmi ? Halen tatmin olamiyorum kizlar ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?