- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
Bitmez ki. Millet zannediyor ki " evlendi, çoluk çocuğu oldu ohhh hayat bu işte" halbu ki o dört duvar arasında neler oluyor kimse bilmez. Sanki evlenmek çok büyük marifet ya. Ki 30 yaşta bence ideal yaş. Ne gerek var üzülmeye. Benim berbat bir evliliğim var ve belki de ondan böyle konuşuyorum, ama gereksiz bir takıntı olarak görüyorum. İnsanın hayatının aşkı, nasibi ne zaman karşısına çıkar belli değil. Önemli olan hayırlı insanın seni bulması.Bu forumda daha oncede gordum.30 yas ustu cogu kisi evlenemedigi icin garip bi psikolojiye giriyor.evli oldugum icin soylemiyorum bunu inanin.ben olsam keyfime bakardim.bilirdim bigun evlenecegimi.inanin hayatimi yasardim olabildigincede.
Cok cok mutlu oldugum bi evliligim olsada sorumluluklar gecim derdi bitmiyor ki..hersey super degil..
haklısınSize kliselerden bahsetmeyecegim.evet nasip nasip diyoruz bekliyoruzda kader tabiki.ama neyin kaderimiz oldugunu biz bilemeyiz.acaba kriterlermi yuksek oluyorda bir secim yapmayip treni kaciriyoruz.ben evliyim elh.mutlu bi evliligmz var 25 yasinda evlendim.evlenirken cikan talibimin (gorucu usulu o ogrtmn bende bir mslk sahibi memurum), ilk tanismada sadece dini yonlerini sordum nekadar kafa yapimz uygun diye keza oda ayni sekilde yaklasti bana ve bu cok hosuma gitti. Allah rizasi icin evlilik dusunen biri vardi karsimda sadece adini isini ve kac yasinda oldgunu bildigim biriyle evlendim.kriterler falan saymadim gorusmemizde oyle konustuk dedigim gibi.ve simdi diyorumki tek bir gorusme ile evlilik karari aldigim bu insanla keske 20 yasinda karsilassaydim diyorum.bilmiyorum anlatabildimmi kriterler azalinca ve samimiyet iyi niyet artinca gerisi kolay gibi..
Canım benim de kriterim yoktu .TEk isteğim düğün oldu ama düğünü pahalı bulup bunu bahane edip uygun olmadığımızı söyledi. Oysa sonrasında nikah dedim.Ama bitirmişti çoktanhaklısın(((((((((((((((((((
Sizin gibi evlenip esi psikopoat sarhos olan cok tanidigim oldu bugune dek.Size kliselerden bahsetmeyecegim.evet nasip nasip diyoruz bekliyoruzda kader tabiki.ama neyin kaderimiz oldugunu biz bilemeyiz.acaba kriterlermi yuksek oluyorda bir secim yapmayip treni kaciriyoruz.ben evliyim elh.mutlu bi evliligmz var 25 yasinda evlendim.evlenirken cikan talibimin (gorucu usulu o ogrtmn bende bir mslk sahibi memurum), ilk tanismada sadece dini yonlerini sordum nekadar kafa yapimz uygun diye keza oda ayni sekilde yaklasti bana ve bu cok hosuma gitti. Allah rizasi icin evlilik dusunen biri vardi karsimda sadece adini isini ve kac yasinda oldgunu bildigim biriyle evlendim.kriterler falan saymadim gorusmemizde oyle konustuk dedigim gibi.ve simdi diyorumki tek bir gorusme ile evlilik karari aldigim bu insanla keske 20 yasinda karsilassaydim diyorum.bilmiyorum anlatabildimmi kriterler azalinca ve samimiyet iyi niyet artinca gerisi kolay gibi..
Canım benim de kriterim yoktu .TEk isteğim düğün oldu ama düğünü pahalı bulup bunu bahane edip uygun olmadığımızı söyledi. Oysa sonrasında nikah dedim.Ama bitirmişti çoktanhaklısın(((((((((((((((((((
iyiler daima yanlızdır diyeyimde kıyamet kopsun buradaKismet konusuna ben de katiliyorum, yani katilmamak elde degil. Bu isin kismet oldugunu iyice anladim.
Madem bekar olmak daha iyi, bosansinlar o zaman?! Coluk cocuk olmadan , kukumavlar gibi her gun, her gece yalniz olmak daha mi iyiymis yani?
Ben de 27 ve bekarim, artik usandim beklemekten.
Mutluluk pastasi insanliga adil olarak dagitilmamis bence, evrende adalet diye bir sey yok.
Canım benim de kriterim yoktu .TEk isteğim düğün oldu ama düğünü pahalı bulup bunu bahane edip uygun olmadığımızı söyledi. Oysa sonrasında nikah dedim.Ama bitirmişti çoktan
Siz bu kafayla giderseniz daha cok bekar kalirsiniz.
Burda insanlar moral vermeye calisiyor.
Evliligi kotu giden ama mecbur oldugu icin yurutmek isteyenler bekarlik daha guzel der..
Sirf evlenmek icin evlenirsenizde hoduk bi adama denk geldiginizi varsayalim.o kukuman kusu yalnizliginizi ozlerseniz.
Bana sorarsanizda evlenmek degil marifet.
Insanin sevdigi inandigi sonsuz guvendigi sizin bir adamla ayni yuvada olmasi dunyanin pah bicilemez nimeti.
Ben bu evlilige sahibim cok sukur..hayirlisini istemeyi ogrenin.
Evlenen herkes cok mutlu degil.
Sence egri dönermiCanim evet kriterimize uygunu buluyoruzda bizimde karsimizdakinin kriterine uygun.olmamiz lazim ki devam etsin.demekki ilerisini gorememis seninle bir bahane uretip cekmis gitmis.sen uzulme hayirlisi demkten baska care yok.kafani baska seylerle meskul et.sana somut bi care soliyim yakin arkadaslarna vs.konusurken varsa uygu. Biri evlilik dusunuyorum tanisabilirim de.herkes korkutuk asik olarak evlenmiyor.ben dedim bir gorusme ve sonrasi suan esime askim gittikce artiyor...oda yine ayni.hayirlisi ne diyelim.yada kisa bi tatil yap sen kendini topla biraz duzelir kendine gelirsin
Size kliselerden bahsetmeyecegim.evet nasip nasip diyoruz bekliyoruzda kader tabiki.ama neyin kaderimiz oldugunu biz bilemeyiz.acaba kriterlermi yuksek oluyorda bir secim yapmayip treni kaciriyoruz.ben evliyim elh.mutlu bi evliligmz var 25 yasinda evlendim.evlenirken cikan talibimin (gorucu usulu o ogrtmn bende bir mslk sahibi memurum), ilk tanismada sadece dini yonlerini sordum nekadar kafa yapimz uygun diye keza oda ayni sekilde yaklasti bana ve bu cok hosuma gitti. Allah rizasi icin evlilik dusunen biri vardi karsimda sadece adini isini ve kac yasinda oldgunu bildigim biriyle evlendim.kriterler falan saymadim gorusmemizde oyle konustuk dedigim gibi.ve simdi diyorumki tek bir gorusme ile evlilik karari aldigim bu insanla keske 20 yasinda karsilassaydim diyorum.bilmiyorum anlatabildimmi kriterler azalinca ve samimiyet iyi niyet artinca gerisi kolay gibi..
Sence egri dönermi
aynen yaaa. o sorumluluk varyaa bekarken sinemaya giderdimm şimdi çok nadir,bir sahil yürüyüşü yapardım şimdi çok nadir,,kilom 59 idi şimdi 65 herifi yedirecem diye yap tatlıları yap yemekleri o yesin sen ye ohh kilolar yapışıveriyoo,,spor a giderdim şimdi erteledim.. ey gidi eyy evlilik zor zanattBu forumda daha oncede gordum.30 yas ustu cogu kisi evlenemedigi icin garip bi psikolojiye giriyor.evli oldugum icin soylemiyorum bunu inanin.ben olsam keyfime bakardim.bilirdim bigun evlenecegimi.inanin hayatimi yasardim olabildigincede.
Cok cok mutlu oldugum bi evliligim olsada sorumluluklar gecim derdi bitmiyor ki..hersey super degil..
Ama ayrıldı bitirdi ... bu gurursuzluk olmazmıValla senin.durumu tam anlamadim.ama madem bukadar cok seviyorsun ac telefon.yada cagir biryere konus anlat derdini belki doner bilemeyiz..
sadece kafa salla sen ama gene sor dönermi diye ömrümü yedin burdaa..haklısın(((((((((((((((((((
Canımsın yerim seni ben :) umut fakirin ekmeğidir .. Burası olmaza derdimi yazmasam sizlerle paylaşmasam kafayı yerimsadece kafa salla sen ama gene sor dönermi diye ömrümü yedin burdaa..
çalışıyormusun ..Canımsın yerim seni ben :) umut fakirin ekmeğidir .. Burası olmaza derdimi yazmasam sizlerle paylaşmasam kafayı yerim
evet ...çalışıyormusun ..
evet sadece dini.kriterle olmaz cok cok haklisiniz ama ben sadece bu kriterle yola ciktimRabbim.boynumu bukmedi yuzume guldu cok sukur ne deyim ne konusursan.konus sonuc hep ayni nasipmis oldu.her nasip vaktine esirdir...Şanslıymışsınız diyelim biz ona. Dini kriterlerinizin uyduğu saçma sapan eziyetçi bi insan çıkıp sizi hayattan soğutabilirdi. Neler görüyoruz burda. İnce eleyip sık dokumak iyidir. 30dan önce de evliliği pek doğru bulmuyorum
Canım handecim çok katlıyorum sana ... Haklısın canım, lütfen bana da dua et hayırlı kısmetim çıksın diye ... lütfen ....evet sadece dini.kriterle olmaz cok cok haklisiniz ama ben sadece bu kriterle yola ciktimRabbim.boynumu bukmedi yuzume guldu cok sukur ne deyim ne konusursan.konus sonuc hep ayni nasipmis oldu.her nasip vaktine esirdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?