30 yasında bekarım buna uzuluyorum dıyenler????

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bitmez ki. Millet zannediyor ki " evlendi, çoluk çocuğu oldu ohhh hayat bu işte" halbu ki o dört duvar arasında neler oluyor kimse bilmez. Sanki evlenmek çok büyük marifet ya. Ki 30 yaşta bence ideal yaş. Ne gerek var üzülmeye. Benim berbat bir evliliğim var ve belki de ondan böyle konuşuyorum, ama gereksiz bir takıntı olarak görüyorum. İnsanın hayatının aşkı, nasibi ne zaman karşısına çıkar belli değil. Önemli olan hayırlı insanın seni bulması.

haklısın (((((((((((((((((((

Sizin gibi evlenip esi psikopoat sarhos olan cok tanidigim oldu bugune dek.
Riske girmissiniz evet mutlu olmussunuz.sanslilardansiniz.
Ama hic tanimadiginiz bi adamla evlenmekte dogru degil...

herkesin bi nasibi var ama geç ama erken.eğer çevrenizde herkes evli çoluk cocuğa karışmış birde dünyada ilk defa onların çocukları oluyormuş gibi hava atıyorlarsa.size uzaylı gibi davranıyorsa elinden geldiğince bunu aşağılama sebebi olarak önünüze koyuyorsa. mümkünse o mekanı terkedin.kendi durumunuzu paylaşan insanlardan çevre yapmaya çalışın.sonuçta durumlar aynıysa diğer insanlar uzaylı gibi hissettirmiyor.bende biraz apar topar evlendim.hemen öyle eşya vb beklemedim.eşimin tarafı para varken parasız malın bekçisi inanın o kadar da takmıyorum.eşimle mutlu olabiliyorsam kimse karışmıyorsa gerisini kuaför ve beyaz eşyacı bir şekilde halleder

iyiler daima yanlızdır diyeyimde kıyamet kopsun burada

Canım benim de kriterim yoktu .TEk isteğim düğün oldu ama düğünü pahalı bulup bunu bahane edip uygun olmadığımızı söyledi. Oysa sonrasında nikah dedim.Ama bitirmişti çoktan

Canim evet kriterimize uygunu buluyoruzda bizimde karsimizdakinin kriterine uygun.olmamiz lazim ki devam etsin.demekki ilerisini gorememis seninle bir bahane uretip cekmis gitmis.sen uzulme hayirlisi demkten baska care yok.kafani baska seylerle meskul et.sana somut bi care soliyim yakin arkadaslarna vs.konusurken varsa uygu. Biri evlilik dusunuyorum tanisabilirim de.herkes korkutuk asik olarak evlenmiyor.ben dedim bir gorusme ve sonrasi suan esime askim gittikce artiyor...oda yine ayni.hayirlisi ne diyelim.yada kisa bi tatil yap sen kendini topla biraz duzelir kendine gelirsin

Ben ya da baska biri evlenmek icin evlenseydi zaten bekar olmazdik. Ille de evleneyim diyen evlenebilri zaten, dunyada erkek kitligi yok ki.

Ben de ille evlenelim demiyorum zaten, yalniz olmayi sevmiyorum. Yanimda sevdigim, beni mutlu eden biri olsun istiyorum, bunda garip ne var? Yalnizliktan usandim artik. Sevmedigim biriyle mutlu olamam ki zaten, ben de evlenen herkes mutlu, evlenenlerin basi goge erdi demedim ki.

Insanin sevdiginin yaninda olmasi ne buyuk bir nimet, ancak ben bilririm zira benimkisi uzakta, baska biriyle beraber.

Derdim, derdimiz kafamiza uygun birine dek gelmemis olmak zaten. Duzgun insanlarla tanisip asik olan, guzel evlilikler yapan insanlar daha sansli benden , yalan mi ? Mutluluk pastasinin adil dagitilmadigi da ortada, o lafimin arkasindayim. Evlenmek istemis ama nasip olmamis insanlarin gunahi nedir, onlarin kaderi neden boyle yazilmis, bunu aciklayacak var mi burda?

Sence egri dönermi

Şanslıymışsınız diyelim biz ona. Dini kriterlerinizin uyduğu saçma sapan eziyetçi bi insan çıkıp sizi hayattan soğutabilirdi. Neler görüyoruz burda. İnce eleyip sık dokumak iyidir. 30dan önce de evliliği pek doğru bulmuyorum

aynen yaaa. o sorumluluk varyaa bekarken sinemaya giderdimm şimdi çok nadir,bir sahil yürüyüşü yapardım şimdi çok nadir,,kilom 59 idi şimdi 65 herifi yedirecem diye yap tatlıları yap yemekleri o yesin sen ye ohh kilolar yapışıveriyoo,,spor a giderdim şimdi erteledim.. ey gidi eyy evlilik zor zanatt

evet sadece dini.kriterle olmaz cok cok haklisiniz ama ben sadece bu kriterle yola ciktimRabbim.boynumu bukmedi yuzume guldu cok sukur ne deyim ne konusursan.konus sonuc hep ayni nasipmis oldu.her nasip vaktine esirdir...

evet sadece dini.kriterle olmaz cok cok haklisiniz ama ben sadece bu kriterle yola ciktimRabbim.boynumu bukmedi yuzume guldu cok sukur ne deyim ne konusursan.konus sonuc hep ayni nasipmis oldu.her nasip vaktine esirdir...
Canım handecim çok katlıyorum sana ... Haklısın canım, lütfen bana da dua et hayırlı kısmetim çıksın diye ... lütfen ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…