30 yasında bekarım buna uzuluyorum dıyenler????

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslinda asil anlatmak istedigim, bir insan dinini yasiyor dis gorunus olarak yaninda itici durmuyor venafakanizi sagliyacak kadarda bi meslegi isi varsa gerisni Allah a birakmak.lzim

Kızlar bu swarm mi ne bişey varmış bir arkadaşım bu uygulamayla sevgili buldu. Gidin kalabalık Cafelere yapın Check in biraz gezin yahu fırsat yaratın kendinize. Bu arada kısmet işine katılıyorum eşim beni 14 yaşında buldu mesela ayy neden evlenmek istiyosunuz demicem bekar olmak istemezdim suan daha mutluyum bekar olduğundan olmasa bile yaşıyip görmeniz lazım sonu kotu bile olacaksa bu duyguyu tatmak bilmek gelinlik giymek bebek sahibi olmak ister çoğu kadın ... ama siz yinede evde oturup beklemeyin fırsat yaratın kızlar. Arkadaşlarla ortam yaratın.. arkadaşının bi arkadasi olur bişey olur. Çevrenizi genişletin.

Yahu okadarda degil cafeler mafeler ne ariyorsun erkek.olsunda ne olursa olsun dusuncesine katilmiyorum ben.niyetimizi safiyane tutarsak boyle girisimlere gerek yok.kiz 30 yasina gelmis cafelere gidip ona buna kas goz mu yapicak:) oyle bulunan koca yarin bi baskasina kas goz yapiverir:) ama arkadas cevrenden bu konuda destek.alma olayina katiliyorum olabilir

Son cumlenize ithafen yaziyorum.
Sizin ser gordugunuzde bir hayir,hayir gordugunuzdede bir ser vardir...

Siz tamamen yanlış anlamisiniz cok güldüm. Kimseye kas göz yapmayacak tanismak isteyen ilk gelen adama da tamam hafi evlenelim demeyecek. Ben topluma karışmaktan birseylere yer yaratmaktan bahsediyorum. :))

Canım handecim çok katlıyorum sana ... Haklısın canım, lütfen bana da dua et hayırlı kısmetim çıksın diye ... lütfen ....

Tek hayaliniz evlenmek mi . Siz düğün istemişsiniz o nikah sadece bundan yola çıkmış . Birbirinize uygun olmadığınıza karar vermiş . Artık evlilik imzasının atılacağı yeri belirleyinceye kadar gelinmiş. Birbirinize uygun olmama kararı neredeymiş.

Ben de bekarım aynı yaş bile olabiriz . Benim de evlenmemi isteyenler vardı ama yalnızlıktan keyif aldığımı farkettiler neyseki sonunda .Ben ruh eşimle evlenmek istiyorum .Herhangi biri ile evlenmek istesem bunu zaten çoktan yapardım . Hastalandığımda yanımdan ayrılmayacağına inandığım güvendiğim insana eşim kocam demek istiyorum . Beni doğruları ve yanlışlarımla sevecek değer verecek aynı şekilde değer verebileceğim .

Kısacası ben yalnızlıktan keyif alıyorum ve bu keyfimi bulursam ruh eşimle paylaşabilirm ancak .

yaş 28 eşe dosta utanmadan sıkılmadan söyluyorum hayırlı kısmet arıyorum bulun dıye yaklasık 1 2 haftadır. bu işlerde biraz yırtık olunacan onu gordum.

ayy yaşımda geldi bilmemne teyze varsa soyle bir bakınıver etrafına. sen evlenmek iste yeterki bakarız hayırlı bir kısmet bulunur sozlerıyle bitiyor konu.

Canım handecim çok katlıyorum sana ... Haklısın canım, lütfen bana da dua et hayırlı kısmetim çıksın diye ... lütfen ....

Ya çok merak ettim seni. Oturup konuşmak şöyle sarsıp kendine gel demek istiyorum. Yok mu kimsen dertleşecek neden bu kadar kötü durumdasn. Hayatın sonu değil. Ömrünün en güzel yıllarını görücü usulü tanıdığın cimrinin teki için ağlayarak mı geçircen?

Turkiye'de yasayan bayanlara bazen inanin kiziyorum! Tabikide kismet bu isler, ama arkadaslar benim gibi yurtdisinda yasayan birsuru Turk kizi var. Etrafta Turk erkegi kaynamiyoki! Turk erkegi bulacanda, dini acidan ve karakter acisindan kriterlerine uyacakta, onunla tanisacanda, hoslanacanda, begenip evlenecende ooohooh! Inanin zor.

Soylemek istedigim su ki; Uzulmeyiiin! Turkiyede yasiyorsunuz, kafanizi cevirdiginiz yer Turk! Otobusunde tramvayinda duraginda sirketinde sosyal aktivitesinde spor okulunda...Bu yuzden birileriyle tanisma sansiniz gercekten yuksek. Ustelik artik internet var, birsuru tanisma sayfalari var. Kendinize ortam yaratin. Sakin umitsizlige ve umutsuzluga kapilmayin. En itici tipler, evlilik icin 'fazla hazir' olan tiplerdir bence. Erkektede bu boyle, kadindada. Tanisir tanismaz olaya cokkk ciddi yaklasmak yerine biraz daha rahat olup, gordugunuz ilgiden daha cok keyif alarak yaklasmanizi tavsiye ederim. Yahu bazen erkeklerle tanisirdim; okadar 'evlenmeye endeksli' tipler olurlardi ki. Ne eglencesi ne keyfi ne heyecanini yasardim o tanismalarin. Bu kisiler kriterlerine uydugu halde enerjisi yanlis olurdu yani.

Hicbirsey icin gec degildir. 29 yasimda evlendim, su an bende 30 yasimdayim. 28ime girmek uzereykende esimle tanismistim. Isin daha cok keyfi tarafinda, eglenceli ve heyecanli tarafinda olmanizi tavsiye ederim. Her tanistiginiz erkegi gozunuzde cok buyutmeyin, biraz daha 'cool' olun, kendinizden emin olun (boyle olmasanizda oyle davranin). Erkegin ilgisini cekin, merakini cekin, biraz yorulmasina, sizi avlamasina izin verin. ki bu date olaylari daha keyifli olsun.

ne yalan soyliim, bazen bekar zamanlarimi sirf bu oyunlar bu heyecanlar icin ozluyorum hihih. e keyifliydii! kabul edelim bunu yani

ama evliligin verdigi denge, hayatina verdigi yon, duzen, guven gercekten cok farkli. Bunu inkar asla ve asla etmem. O yuzden sevdiginizle adamla evlenme arzunuzu inanin cok iyi anliyorum. hepinizin gonlune gore versin Rabbim

Canım duygusal bi bag baslamisti ki bitti belki de o beni hic yakın bulmadı kendine bilmeyirum

Sıkıntı kişinin ve çevresinin yaşa takılması, yaşla olgunluğun farklı şeyler olduğunu anlayamaması.

30 deyince çanlar çalıyor da her 30 yaşında kadın olgun kadın olmuyor ki.

Sorsanız bir evi çekip çevirecek yeterliliktedir, sinir sistemi aynı evde ikinci bir insanı tolere edebilecek düzeydedir.

Ama iş yerinde bir arkadaşından ters bir laf duysa un kurabiyesi gibi dağılır...

Kişisel bakımını abartırken evinde pirinci böceklenir.

O nedenle evlilik için yaşını değil zamanını beklemeli insan.

Çevresine de kulak tıkamayı bilmeli.

Ona evlenmesi yönünde baskı yapan kadınların çoğunun mutsuz olduğunu idrak edebilecek mantık düzeyinde...

Evlenmeyişini kusur addeden kadınların çoğunun kocasından daha yüksek bir beklentisi olduğunu da yüksek sesle ifade edebilecek olgunlukta olmalı.

Canim cok guzel yazmussin, biz de oyle oldugunu dusunduk ve hizlica nisan oldu gorucu de olunca ... Sonra hic hesapta olmayan konular olay oldu geri adim atsamda o birakti (((

çok şekersin ya :)

demet akalının rekor şarkısındaki gibi "doğru insanı arıyor yanlış kişiler" karakterine bakıp bazı insanların yalnız kalması normal geliyor. anne babası tahammül gösteremiyorki elin oğlu yada kızı hakkından gelsin.30 yaşında da zaten hayta adam merakı kalmıyor küçük kızlar gibi fakat insanın bahtı iyi değilse insan denmeyecek belalar bulabiliyor insanları.bir iki konuşmada az çok karşısındakinin yamuğunu anlayacak yaşta oluyorsun.ayrıca evlilikte kararlı olmak tek tarafa bırakılmaz.zaten karısının sorumluluğunu çocuğunun sorumluluğunu taşımaya gtü olmayana da evlilik kararı aldıramazsın.bu yaşlarda adamlar ya sorunluluk almaya tam gönüllü yada tam tersi dünyaya bi kere geldim kartlayınca beni beğenen kafasında kavak yeli esen bi çıtır bulurum modunda oluyorlar.aslın işler öyle değil ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…