- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
bak gülecem valla ben az sonra işten çıkıcam yani mesaim bitecek eve gidecem yarın gelecem sen hala kafanı sallayıp dönecekmi. ha ne dersiniz deyip duracan ...sana tavsiyem sinemalara git.. tiyatroya git..yaz ayı geliyor yüzme kursuna yazil..evet ...
Kızlar bu swarm mi ne bişey varmış bir arkadaşım bu uygulamayla sevgili buldu. Gidin kalabalık Cafelere yapın Check in biraz gezin yahu fırsat yaratın kendinize. Bu arada kısmet işine katılıyorum eşim beni 14 yaşında buldu mesela ayy neden evlenmek istiyosunuz demicem bekar olmak istemezdim suan daha mutluyum bekar olduğundan olmasa bile yaşıyip görmeniz lazım sonu kotu bile olacaksa bu duyguyu tatmak bilmek gelinlik giymek bebek sahibi olmak ister çoğu kadın ... ama siz yinede evde oturup beklemeyin fırsat yaratın kızlar. Arkadaşlarla ortam yaratın.. arkadaşının bi arkadasi olur bişey olur. Çevrenizi genişletin.
Kızlar bu swarm mi ne bişey varmış bir arkadaşım bu uygulamayla sevgili buldu. Gidin kalabalık Cafelere yapın Check in biraz gezin yahu fırsat yaratın kendinize. Bu arada kısmet işine katılıyorum eşim beni 14 yaşında buldu mesela ayy neden evlenmek istiyosunuz demicem bekar olmak istemezdim suan daha mutluyum bekar olduğundan olmasa bile yaşıyip görmeniz lazım sonu kotu bile olacaksa bu duyguyu tatmak bilmek gelinlik giymek bebek sahibi olmak ister çoğu kadın ... ama siz yinede evde oturup beklemeyin fırsat yaratın kızlar. Arkadaşlarla ortam yaratın.. arkadaşının bi arkadasi olur bişey olur. Çevrenizi genişletin.
Son cumlenize ithafen yaziyorum.Ben ya da baska biri evlenmek icin evlenseydi zaten bekar olmazdik. Ille de evleneyim diyen evlenebilri zaten, dunyada erkek kitligi yok ki.
Ben de ille evlenelim demiyorum zaten, yalniz olmayi sevmiyorum. Yanimda sevdigim, beni mutlu eden biri olsun istiyorum, bunda garip ne var? Yalnizliktan usandim artik. Sevmedigim biriyle mutlu olamam ki zaten, ben de evlenen herkes mutlu, evlenenlerin basi goge erdi demedim ki.
Insanin sevdiginin yaninda olmasi ne buyuk bir nimet, ancak ben bilririm zira benimkisi uzakta, baska biriyle beraber.
Derdim, derdimiz kafamiza uygun birine dek gelmemis olmak zaten. Duzgun insanlarla tanisip asik olan, guzel evlilikler yapan insanlar daha sansli benden , yalan mi ? Mutluluk pastasinin adil dagitilmadigi da ortada, o lafimin arkasindayim. Evlenmek istemis ama nasip olmamis insanlarin gunahi nedir, onlarin kaderi neden boyle yazilmis, bunu aciklayacak var mi burda?
bende 30 yaşımdayım üzülmüyorum desem yalan olur ama yapılabilecek birşey olmadığından böyle mutlu olmayı deniyorumben uzuluyorum ne zamn kısmet benı bulacak dıye yakın çevrem dugun hazırlığı yaparken ben hala beklemedeyim...
Siz tamamen yanlış anlamisiniz cok güldüm. Kimseye kas göz yapmayacak tanismak isteyen ilk gelen adama da tamam hafi evlenelim demeyecek. Ben topluma karışmaktan birseylere yer yaratmaktan bahsediyorum. :))Yahu okadarda degil cafeler mafeler ne ariyorsun erkek.olsunda ne olursa olsun dusuncesine katilmiyorum ben.niyetimizi safiyane tutarsak boyle girisimlere gerek yok.kiz 30 yasina gelmis cafelere gidip ona buna kas goz mu yapicak:) oyle bulunan koca yarin bi baskasina kas goz yapiverir:) ama arkadas cevrenden bu konuda destek.alma olayina katiliyorum olabilir
Siz tamamen yanlış anlamisiniz cok güldüm. Kimseye kas göz yapmayacak tanismak isteyen ilk gelen adama da tamam hafi evlenelim demeyecek. Ben topluma karışmaktan birseylere yer yaratmaktan bahsediyorum. :))
Gülmek güzeldir gulun:)Himmm peki o zaman bende guleyim:))))
evett ben benim herifi aikidoda buldum meselaa..anladım ben senii ..Siz tamamen yanlış anlamisiniz cok güldüm. Kimseye kas göz yapmayacak tanismak isteyen ilk gelen adama da tamam hafi evlenelim demeyecek. Ben topluma karışmaktan birseylere yer yaratmaktan bahsediyorum. :))
Canım handecim çok katlıyorum sana ... Haklısın canım, lütfen bana da dua et hayırlı kısmetim çıksın diye ... lütfen ....
Canım handecim çok katlıyorum sana ... Haklısın canım, lütfen bana da dua et hayırlı kısmetim çıksın diye ... lütfen ....
Ya çok merak ettim seni. Oturup konuşmak şöyle sarsıp kendine gel demek istiyorum. Yok mu kimsen dertleşecek neden bu kadar kötü durumdasn. Hayatın sonu değil. Ömrünün en güzel yıllarını görücü usulü tanıdığın cimrinin teki için ağlayarak mı geçircen?
Tek hayaliniz evlenmek mi . Siz düğün istemişsiniz o nikah sadece bundan yola çıkmış . Birbirinize uygun olmadığınıza karar vermiş . Artık evlilik imzasının atılacağı yeri belirleyinceye kadar gelinmiş. Birbirinize uygun olmama kararı neredeymiş.
Ben de bekarım aynı yaş bile olabiriz . Benim de evlenmemi isteyenler vardı ama yalnızlıktan keyif aldığımı farkettiler neyseki sonunda .Ben ruh eşimle evlenmek istiyorum .Herhangi biri ile evlenmek istesem bunu zaten çoktan yapardım . Hastalandığımda yanımdan ayrılmayacağına inandığım güvendiğim insana eşim kocam demek istiyorum . Beni doğruları ve yanlışlarımla sevecek değer verecek aynı şekilde değer verebileceğim .
Kısacası ben yalnızlıktan keyif alıyorum ve bu keyfimi bulursam ruh eşimle paylaşabilirm ancak .
yaş 28 eşe dosta utanmadan sıkılmadan söyluyorum hayırlı kısmet arıyorum bulun dıye yaklasık 1 2 haftadır. bu işlerde biraz yırtık olunacan onu gordum.
ayy yaşımda geldi bilmemne teyze varsa soyle bir bakınıver etrafına. sen evlenmek iste yeterki bakarız hayırlı bir kısmet bulunur sozlerıyle bitiyor konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?