- 9 Şubat 2010
- 17.778
- 39.553
Lafımla yemek getirttim diyecekler şimdi ama sen yine de koy yemek. Kul bilmezse allah biliyor her şeyi. Ama çok da abartma. Ayaktaysa pekala yemek yapabilir kv, kendine zor hayrın dokunuyor kimseyi pışpışlamak zorunda değilsinMerhabalar gelişmeler oldu. Eşimle aram iyi görümcemide en son geçen hafta cumartesi gördüm hastaydı ama testi negatif kaynanam pozitif. İşyerinde 15 kişi pozitif çıktığı halde bizi yemeğe çağırdığına da inanamıyorum açıkcası. Neyse. Görümcem o hasta haliyle yine laf söyledi abimde 2 haftadır dürüm alcak almadı neden almıyorsun bilmme ne diye. Eşimle tekrar konu açılmadı sadece yiğenine 20 liraya bi oyuncak aldı alalımmı sevaptır pahalı değil dedi dedim tabikide alalım çocuk o sevinir.
Kaynanam salı akşamı pozitif çıktı. Pazartesi salı akşamı yanına uğradık test yaptır dedim maskeli durdum sordum ilgilendim. Biz eşimle pazar akşam 1 e kadar evle ilgilendik pazartesi salı da hiç iyi değiliz yorgunuz. Çarşamba doktora gittim akşam geldim yok uzaktı sordum bişey lazımmı anne diye vitamin aldım ona en kalitelisndir sağlıkçıyım ya bende. Yemek yapamadım kaynanamda iyi zaten. Perşembe iş cuma iş eve en erken 7 buçuk 8 de geliyorum. Hal sormaya uğradım alt katımdalar. Kp surat 5 karış ağız ucuyla iyi annen diyor. Bi kaynanam pozitif bu arada kp işe gidiyor. Neymiş efendim niye bi tabak yemek koymuyormuşuz kapıya. Hesap sordu beyfendi o kadar sinirlendim ki. Bana bak saat 8 buçuk dedim. Günlerdir eşimle uğraşıyorum o da üşütmüş hali yok sirkeli su ıhlamur meyve derken iş zaten kendime hayrım yok dedim. Kaynanamda ben yapıyorım yemeğimi diye girdi araya. Sanki fitleyen kendi değilmiş gibi. Eşime söyledim sen boşver üzülme takma kafaya dedi. Şimdi hiç bi tabak yemek koyasım yok ama insanlık namına akşam göndericem eşimle. Siz napardınız ?