Al bende de o kadar geldi 30 una hala aynı ama beni degistriyo uyuz adam
O değilde aynı konu içinde 3 ayrı konu sormuşsunuzMerhabalar güzel hatunlar.
Dün bir arkadaşımla sohbet ediyorduk. Arkadaşımın nişanlısı sürekli olarak arayıp durdu. Benim nişanlım bir kere mesaj atarak; vardın mı? dedi o kadar. Bana göre normal olanı benim nişanlımın yaptığı. Zırt pırt araması çok sinirimi bozardı ve ben cevap vermezdim. Mesela nişanlısının dişlerini beğenmiyor ama söyleyemiyor da kırılmasın diye. Evlenince ben bunu ona yaptırırım diyor. Ben de dedim ki ben olsam dişlerinden rahatsızsam, beğenmiyorsam ve çözümü varsa direkt söylerim. Sonuçta diş sağlığı çok önemli.Ama o bunu şu an söyleyemem diyor. Sizce bu rencide edici bir şey mi?
Bana dediği tek şey Kaj ben ilerleyen zamanlarda onun bu yönünü törpülerim. Seven insan, değer veren insan değişir. Ben de özellikle 30 lu yaşların üzerinde ki bireylerin değişeceğine inanmıyorum.
Ama bir yandan da eve gelince düşündüm. Sonuçta 2 kişilik bir hayatta 2 tarafta birbirini memnun etmeli ve değişime açık olmalı.
Mesela nişanlıma bir ayakkabı almıştım. Fakat onun pek alacağı tarzda bir şey değildi. Sonrasında ona neden giymiyorsun diye sordum. Giyerim elbette ama aklıma gelmedi dedi. Şimdi ben istediğim için onu giyiyor. Yani bu sizce bir değişim midir?
Daha evvel ki evliliğimde hep veren /törpülenen taraf ben olduğum için bu konuda pek yorum da yapamadım.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bnimki deAl bende de o kadar geldi 30 una hala aynı ama beni degistriyo uyuz adam
Her insan her hayat her ilişki farklıdır.
Neden kendi ilişkinizde kıyaslama Gereği duydunuz ki. ?
Aslında kendi ilişkime yansıtmasım ama bir acaba dedim.
Ben bir şeyi istersem ya da istemezsem bunu açık şekilde söylerim.
Ya kabul edeceksin ya da birlikte olmayacaksın kafasındayım.
Evet biraz karmaşık olmuşO değilde aynı konu içinde 3 ayrı konu sormuşsunuz
Evet tabii ki bu şekilde söylenebilir. Benim sevgilim de bazen bana ya şu sürdüğün pudra çok koyu gelmiş bence sürme bunu diyor mesela. Bana hiç batmıyor ve daha az kullanıyorum.Evliliklerin temel sorunu zaten bundan başlıyor
Evlenir değiştiririm diye diye kendilerini teselli ediyorlar ve kimse değişmiyor.
Diş problemine bağlı çok sıkıntı varsa ve tedavi uzun sürmeyecekse ,zahmetli değilse söylerim.
Ama nasıl söylerim,askim dugun fotograflarimizda dislerin de guzel çıksın gel bi disciye gidelim ne diyecek derim misal.
kilo problemini söylerim,başka durumları söylerim. Sonraya saklamam,insanlar değişmez.
Kuzum arkadaşım hiç evlenmedi ya inan bilmiyor:)Kajmery34 kaj tatlım arkadaşın saçmalıyor. Klasik ben adamı değiştiririm diye egosunu konuşturan hanımlarımızdan olmuş, ama bu olmaz, olmamalı da. Gerçek sevgide zaten olduğu gibi seversin. Tabi ki olur ufak tefek şeyler, orta yol bulunur ama ben onu değiştiririm nedir yahu, mutsuz ilişkilerin özü böyle başlıyor zaten. Ego katıyor işin içine, sevgi değil. Benim dişlerimde de mesela ön 2 diş hafif açık ve yapılamıyor, bunu bana söylese birisi böyle beğenmiyorum dese beni gerçekten sevmiyor derim. Kilo vs belki olabilir ama arkadaşına gıcık kaptım şimdi :)
Bu yaşta yaşlandirdi beni başka bise etmediBnimki de
Peki siz mesela onun için bir değişim yaşar mısınız?Bence değiştirilmez, değiştirdiğini düşünse de ileride olumsuz sonuçlarla patlak verebilir.
Dişini görüntüsünü beğenmiyorsa ve bu iki insan evlenecek samimiyetteyse bence söyleyebilmeli ama ben sağlık durumuna engel olmadığı sürece yorum yapmazdım. Sonuçta beni baştan yarat programında değiliz.
Erkek arkadaşımla beraber olmaya başladıktan sonra stresten, sağlık problemlerinden kilo almaya başladı. Kendisi bana yardım et diyene kadar yorum dahi yapmadım, o zaman da nasıl kilo verebileceğini söyledim sadece. Değişen bir durum yok ama ben onu böyle seviyorum ve değiştirmeyi de düşünmüyorum. Kendini mutsuz hissettiği için kilo vermesini destekliyorum o kadar.
Fiziksel olarak çok politik davranıyor zaten. Hiçbir şekilde eleştirip kötü olmuş demez.Peki siz mesela onun için bir değişim yaşar mısınız?
Sonuçta bir ilişki içindesiniz elbette törpülenmeniz/törpülemeniz gereken yerler olmayacak mı?
Fiziksel şeyleri ben asla sorun etmem. Ama karşımdakinde beğenmediğim bir şey varsa kibarca söylerim.
şimdi aklıma geldi; nişanlımla aynı boydayız mesela . Nişan ayakkabısı alırken dolgulu alır mısın? dedim. Neden ? dedi.
Fotoğrafta daha güzel çıkar bence dedim. Kendisi almıştı mesela. Sonrasında da bana teşekkür etti. Gerçekten daha iyi oldu diye.
Ama aynı evin içine girince bir ton şey öğreniyorsunuz.Fiziksel olarak çok politik davranıyor zaten. Hiçbir şekilde eleştirip kötü olmuş demez.
Ne gibi bir değişim tam anlamadım.
Huy anlamında da 30 yaşında olmasam da bu saatten sonra değişemem. Değişeceğim kadar değiştim karakterim huyum bu. Beğenmiyorsa beğendiğini bulacak veya artı eksi dengesine bakacak hangisi ağır basıyorsa, ben bunlarla yaşayabilir miyim diye düşünecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?