30 yaşından sonra sizce bir insan değiştirilebilir mi?

Çok tatlı:) Ya boy pos fasa fiso, beni pat diye bırakan sevgilim 190 üstüydü, ex eş 185. Ne oldu tırt...
193 olan eski sevgilim arada beni yokluyor,fuckbuddylerini anlatıyor
172 olan eski sevgilim biz sevgiliyken başkasını hamile bıraktı
183 olan eski sevgilimle neden ayrildigimizi hatirlamiyorum ama yapmıştır bir eşeklik ahahahahahahha
Allah karakterli mutlu edebilecek insanlarla karşılaştirsin bizleri,60li yaslara gelince bize sevgi ve huzurla bakan elleri tutucaz ayy yanima yakisiyor mu diye bakmayacagiz maalesef.

Aynen tatlım ya, ben hep kısa erkeklere itici bakardım, şimdi diyorum kendi kendime büyük konuşma, bulursun kendi boyunda birini lafını yutarsın (boy 175 )

Ben değiştim evlenince +30larda evlendim
Misal daha sorumluluk sahibiyim, daha mantıklı düşünüyorum gemileri öyle bekar hayattaki gibi hop yakmıyorum hemen, inadım fazlasıyla törpülendi hala inadım var ama bi yere kadar sürüyor, sonra nebileyim temizlik yemek düzen bilmezdim onlarıda öğrendim
Evlenince sen ben kalmıyor biz oluyor o yüzden cok karakteristik özellikler haric değişilecegine inanıyorum

Zorlama olur işte olan.
Sürekli dürtmeniz gerekir.
O şekilde yapsa da şahsen bana tat vermiyor bir zaman sonra :S

Şu kısım daha çok dikkatimi çekti, hep kendinden ödün veren ve törpülenen biri olarak niye nişanlının tarzı olmayan bir ayakkabı alarak onun giyim tarzını törpülemeye çalışıyorsun?
Mesele herkesin beğenmesi yakıştırması değil, elaleme göre şekillenmeyiz şekillenmemeliyiz, sırf karşındakini memnun etmek için giyim tarzımla oynanması benlik bir şey değil garipsedim o yüzden.

Kadın ve erkek beraberliğe adım atmışsa birbirilerini olduğu gibi kabul etmeyi de öğrenmeli, insanları değiştiremezsin zaten, karakter belli bir yaştan sonra oturuyor, belki sadece kendini geliştirmesine katkı sağlarsın o kadar, ama eğer birini eş olarak benimsemişsen, evliliği düşünüyorsan giyimiyle, karakteriyle, kültürü, eğitimiyle, aile yapısıyla ölçüp tartar ona göre karar verirsin, şu huyları var ama evlendikten sonra değiştiririm biraz hayal ürünü bir yaklaşım oluyor, o zaman baştan birlikte yola çıkmayacaksın.

Valla diş dediniz en hassas yerimden yakaladınız adam haklı bence Fobi düzeyinde korkusu varsa o adam ölse o dişleri yaptırmaz.
Bu kadar fobi yaratıyor mu cidden?
Bende pek çok kez dişçiye gittim ama benim acı eşiğim yüksek sanırım. Hiç öyle korkum falan olmadı.
İnşallah diş yapınız iyidir bari de sürekli gitmek zorunda kalmazsınız
Belki adamda da böyle bir durum vardır sahiden.

kendi isterse degisir, baskasi istedi diye degismez.

seven insan degisir diyeceksek eger,
seven insan tahammul eder de dememeiz gerekir.
o yuzden seven insani karistirmayalim denkleme

Seven insan olmak çok zor bir durum

Mune saçma gelecek ama ne bileyim beni önemsemesini , benim için bir şeyler yapmasını istedim sanırım.
Biliyorsundur belki eski konularımdan. Kendinden asla ödün vermeyen , her aldığıma burun kıvıran bir mahlukla evliydim. Şimdi düşününce hak veriyorum ama o dönem sanırım mantıklı gelmişti.
Sen evlilik konusunda tecrübelisin. Ama şunu merak ediyorum sence iki insan evlilikte fedakarlık yapmak zorunda değil mi?
Her şeye tamam demekte bir süre sonra çok rahatlığa yol açmaz mı?

Acı eşiğiyle alakası yok, zaten adam uyuşturuyor acı hissi olmuyor. Yoksa jinekologum biyopsi için içimden parça alırken adamla sohbet ediyorduk, burnumun çatladığını üç gün sonra anladım, antrenmanda parmağım çatladı devam ettim bir saat, bittikten sonra hastaneye gittim falan, acı eşiğim arkadaşlar arasında bilinir
Buna rağmen diş hekiminin kapısından girdiğimde tansiyonum çıkıyor korkudan. Ya kazık kadarım, doktorun odasından çıktık sandalyeye oturdum anneme sarıldım ağlıyorum. Yanımızdaki teyzeler çok mu ağrısı var, iğne mi yaptı falan diyor. Annem en sonunda yok korkuyor dedi. Korkma yavrum korkma evladım bak biz de geliyoruz diye insanlar beni sakinleştirmeye çalışıyor. Rezillik aslında. Bu arada 10 tane dövmem var, öyle korkusu olan bir insan da değilim.

Ya şu kadar diyeyim size. Bu tanışma uygulamaları falan var ya, adam mesleğine diş hekimi yazmışsa direkt eleyip geçiyorum adamı Ki doktor zaafım vardır ama başka branşlarda

Bazen diyorum gerçekten doktoru uğraştıracak ciddi bir durum olsa ben ne yaparım diye. Herhalde sakinleştiriciyle falan bakarlar.

Senelerce tel tedavisi gördüm ve çok yıldım diş hekiminden, sanırım onun ilerleyen yaşlardaki etkisi çıkıyor. Uzun zamandır gitmem gerekmiyordu, hep derdim korkarım diye ama gerçekten geçen hafta gidene kadar bu boyutta olduğunu ben de bilmiyordum.

Aman Allahım çok şaşırdım
Sizin yorumlarınızı ben görüyorum , çok mantıklı ve cesur şekilde yazıyorsunuz.
Ama bu benim kediden korkmam gibi bir şey sanırım. Kendime engel olamıyorum korkum için. Psikoloğa gittim şimdi en azından bana yaklaşmadığı sürece dışarıda oturabiliyorum
o siteler aslında yalan dolan Herkes doktor ama çoğunun fotoğrafı fake Ben de bana gelen aday bankacı ise direkt eliyordum Bu da onun gibi bir fobi sanırım. Eski eş kişisinden kalma.
Ben de 2 yıl kadar tel tedavisi gördüm. Evet gerçekten çok yıpratıcı bir şey tel tedavisi.Umarım hiç işiniz olmaz dişçilerle.

Teşekkür ederim, hem yorumlarımla ilgili görüşleriniz için hem iyi dilekleriniz için.

Çok mantıksız ve ben de kendime yakıştıramıyorum, bu dereceye geldiğini son gidişimde fark ettim. İnşallah diş hekiminden uzak bir hayatım olur

Yalnız bir gün diş hekimi ile evleniyorum diye konu açarsanız hatırlatıcam
insanın istemediği ot burnunda bitermiş derler ya. Ama o diş ağrısı ile yaşamak çok daha zor değil mi ?
Yani kabir azabı derler diş ağrısı için.

Büyük konuşmamak lazım, her şey insanlar için tabii.
Evde kavga etsek adam önlüğünü giyse ben anında peki bey, ne dersen öyle bey moduna girerim herhalde

1,5 ay kadar idare ettim her gece ağrı kesiciyle. Bazen gecede 2 tane. Ağrıdan uykudan uyanıp yorganı falan sıkıyordum, o ağrı anında "tamam yarın gideceğim" diyordum, ağrı geçince "e geçti işte gerek yok" deyip vazgeçiyordum
Dört tane ağrı kesicinin ağrıyı kesmediği gece dedim böyle olmaz çünkü ağrı kesiciler de artık ileride etkisini kaybedecek. Pes ettim.

istanbuldaysanız size bir dişçi önerebilirim.
Eli inanılmaz hafif. iğne vurduğunu bile hissetmiyorsunuz.

İnsanlar değişmez. Kimse bir baskasi için değişmek istemez. Sevgi dediğimiz şeyde karsimizdaki insanı olduğu gibi kabul etmektir. Kusurlarıyla.. ( arkadaşınız için söyledim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…