- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
hele ayakta...
Bizim wcler ayrı idi. Ben asla temizlemiyordum.Midem kalkıyordu valla.
Onun wc sine hiç girmiyordum nerdeyse.
Birde sorsan bizi beğenmez hergeleler
Yaa bunları bile düşün şükretİğrençler ya iğrenç.
Oh ne de güzel kurtulmuşuz valla
sizin ve nisanlinizin boyu kac? Önceki konularda da görmüştüm merak ettimPeki siz mesela onun için bir değişim yaşar mısınız?
Sonuçta bir ilişki içindesiniz elbette törpülenmeniz/törpülemeniz gereken yerler olmayacak mı?
Fiziksel şeyleri ben asla sorun etmem. Ama karşımdakinde beğenmediğim bir şey varsa kibarca söylerim.
şimdi aklıma geldi; nişanlımla aynı boydayız mesela . Nişan ayakkabısı alırken dolgulu alır mısın? dedim. Neden ? dedi.
Fotoğrafta daha güzel çıkar bence dedim. Kendisi almıştı mesela. Sonrasında da bana teşekkür etti. Gerçekten daha iyi oldu diye.
hahah çok tatlısınızsizin ve nisanlinizin boyu kac? Önceki konularda da görmüştüm merak ettim
aaa ben kısa sanmistim cok uyumlusunuz bence,mutluluklar dilerimhahah çok tatlısınız
ben 170 o 1.73
teşekkür ederim.aaa ben kısa sanmistim cok uyumlusunuz bence,mutluluklar dilerim
benim erkek arkadasim da 65-66 falan ilk zamanlarda bi dusunmustum simdi makas alıyorum yanağındanteşekkür ederim.
kısa sayılmaz ama yanımda tam eşit oluyor
Takacak şey arıyorum adamda:
benim erkek arkadasim da 65-66 falan ilk zamanlarda bi dusunmustum simdi makas alıyorum yanağından
159:) uzun değilim,eşit duruyoruz yanyanaSizin boyunuz kaç ?
Kesinlikle,ben 2 20lik dişimi ameliyatla aldırdım ve ölüm gibiydi,diş hekimi denince bile ayaklarım titriyor,biri bana diş derse yallah derimValla diş dediniz en hassas yerimden yakaladınız adam haklı benceFobi düzeyinde korkusu varsa o adam ölse o dişleri yaptırmaz.
20lik diş ağrısı olduğunu düşündüğüm için doktora gitmeyip 1.5 ay geceleri ağrı kesicilerle durdum. En son bir gecede 4 ağrı kesici işe yaramayınca pes edip gittim, kapıdan girdiğimde bayılıyordum zor oturttular. Doktora merhaba demeden ağlamaya başladım, tansiyonum çıktı, gözüm karardı, titremeler vs. Ben cidden korkuyorum ve sadece dişle ilgili bu korkum. Diğer branşlarda çok rahatımKesinlikle,ben 2 20lik dişimi ameliyatla aldırdım ve ölüm gibiydi,diş hekimi denince bile ayaklarım titriyor,biri bana diş derse yallah derim
20likmiymiș peki?20lik diş ağrısı olduğunu düşündüğüm için doktora gitmeyip 1.5 ay geceleri ağrı kesicilerle durdum. En son bir gecede 4 ağrı kesici işe yaramayınca pes edip gittim, kapıdan girdiğimde bayılıyordum zor oturttular. Doktora merhaba demeden ağlamaya başladım, tansiyonum çıktı, gözüm karardı, titremeler vs. Ben cidden korkuyorum ve sadece dişle ilgili bu korkum. Diğer branşlarda çok rahatım
Yani dişçi korkusu gerçekten öyle "ay ben korkarım"dan öte olabiliyor.
Dolgu düşmüş20likmiymiș peki?
Ben de korku yoktu aslinda ama 20likler gömülüydü ve ikisinin de ameliyati da cok kötüydü,ikisinde de korkudan bayıldım ameliyat esnasinda,yine ameliyatın ortasında ağladım kalkmaya çalıştım falandişlerimi fırçalarken bile seve okşaya fircaliyorum konuşuyorum kendinize iyi bakın rahat durun diye ahahahaahahahahha
çok şanslısın aşırı imrendim,ameliyat yerime dilimle dokunup ağlıyorum su anDolgu düşmüş
20liklerim yokmuş oluşmamış yani. Hayatım boyunca yirmiliklerim olmayacakmış.
Oradan talih güldü bari yüzüme
159:) uzun değilim,eşit duruyoruz yanyana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?