Gunumuzun radyasyonlu hormonlu zamanlarinda hamile kalabilmek artik cok zor.. menapoz yasi 35 e kadar dustu.. nasil stress yapmayalim ki...kızlar bende 30 yaşında anne oldum şimdi 31 yaşındayım. Yüce Rabbim hepinize bu en güzel yaşlarınızda nasip etsin.
hiiç geç kaldım diye de üzülmeyin. stres yapmayın.
bakın çoğu ünlü kadınlar 30 undan sonra anne oldu.
en güzel yaşlarımız...
yürekten diliyorum anne olmanızı...
sevgiler
Gunumuzun radyasyonlu hormonlu zamanlarinda hamile kalabilmek artik cok zor.. menapoz yasi 35 e kadar dustu.. nasil stress yapmayalim ki...
Agustosa kadar normal deniycem olmazsa ilk aşılama tedavisine baslarım diye dusunuyorum.İnşallah gerek kalmadan hamile kalırım.Gunaydin kuzular.
Normal yolla hamile kalmaya mı calisiyosunuz yoksa alternatif tedaviler deneyen var mı?
Canim preseed filan cok basit kaliyor bizim icin. 2 kere tup bebek denedik. Birinde erken dogum kaybi oldu .digeri de tutmadi. Agir bir durum yasiyoruz... iskence cekmeden bu kadar basit yollarla hamile kaldigin icin cok sanslisin.. bizim gibilerin durumunun agirligini anlayamayabilirsin..haklısın benim annemde çok genç menapoza girdi 36 yaşındaydı .. anneye benzermiş kızın durumuda. bende çok stres yapmıştım.1 yıl olmadı çocuk..
sonra ovu takibi ve preeseed kullandım
başka bir hormonel bozuklugunuz yoksa tavsiye ederim ..
Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünkızlar bende 30 yaşında anne oldum şimdi 31 yaşındayım. Yüce Rabbim hepinize bu en güzel yaşlarınızda nasip etsin.
hiiç geç kaldım diye de üzülmeyin. stres yapmayın.
bakın çoğu ünlü kadınlar 30 undan sonra anne oldu.
en güzel yaşlarımız...
yürekten diliyorum anne olmanızı...
sevgiler
Moraliniz çok bozulmuş sizin haliyle. Allah kolaylik versin. Tup bebek cok yıpratıcı bi süreç tabi. Insallah en kisa zamanda hayirli saglikli bebekleriniz doğar büyür. Herkesin imtihanı baska baska..Evlendigimden beri bebek mucadelesi icindeyiz.. tup bebekler.. kayiplar... gittikce umutsuzluga gidiyorum. .. hatta dua bile edemiyorum. Nasil bir ogrenilmis caresizlik olduysa....evlenip de cocuk dusunmeyenleri anlamiyorum. Sanki cok dogurganlar gibi bir de dusunmuyorlar...
Bir arkadasim da dogal yoldan hamile.. keseyi gormeye gitti dün.. nasil imrendim.. olsun NASIL OLSA HERKES IMTIHAN OLACAK COCUKLARI kolayca OLANLAR DA !
Insallah hic gerek kalmadan hamile kalirsin Zehrenurcum. Guzel haberler bekliyoruz senden. Ben umitliyim cok?Agustosa kadar normal deniycem olmazsa ilk aşılama tedavisine baslarım diye dusunuyorum.İnşallah gerek kalmadan hamile kalırım.
Preeseed ne icin kullaniliyor canım? Dogum yapmak menapozu erteliyormus bi sure daha.haklısın benim annemde çok genç menapoza girdi 36 yaşındaydı .. anneye benzermiş kızın durumuda. bende çok stres yapmıştım.1 yıl olmadı çocuk..
sonra ovu takibi ve preeseed kullandım
başka bir hormonel bozuklugunuz yoksa tavsiye ederim ..
Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün
Preeseed ne icin kullaniliyor canım? Dogum yapmak menapozu erteliyormus bi sure daha.
Preeseed ne icin kullaniliyor canım? Dogum yapmak menapozu erteliyormus bi sure daha.
cnm şöyleki bazı kadınların vücüdu asidik yapıda olurmuş ve PH derecesi spermi yumurtaya ulaşamadan yavaşlatır yada öldürürmüş.
bu jel spermi kadının asidik yapısındak koruyarak sağlıklı bi şekilde yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş..
benimde 1 yıl olmadı ... hiç bir sorun görünmüyordu aşılama yaptırdım olmadı.. bunu denedim.. Rabbim vesile kıldı ..
peki bu jeli nerden temin ediyoruz sgk karşılıyormu nasıl kullanılıyor her ilişki demi kullanılıcak
Cok saolasin. Halden anlayan birileriyle konuşmak insanı rahatlatıyor. Memlekete bile gitmek istemiyorum bazen herkes çocuk meselesini sorduğu için. Hayırlısı inşallah. ..tşk ederim .. çok yürekten diliyorum sizlere de nasib etsin Rabbim.
benimde etrafımda hep 20 yaşında gencecik anneler vardı.. hep kendimi yaşlı ve çirkin hissederdim ..
o yüzden sizleri anlıyorum destekliyorum dualar ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?