- Konu Sahibi fataldanger
-
Ben ne gençliğimi yaşayabildim ne de bugünümü yaşayabiliyorum.Geçmişte yaşadiklarına ve hayatına şükredip gelecek hayatında daha güzellerini yapmak için kendine motivasyon bulmalısın bence. Mesela bekarken aşırı eglendiğim yaptigim tatilleri kızımla da yapacağım daha eğlenceli olacak diyorum ben mesela
48 yaşındayım, arada yaşlanıyorum diye minik bir hüzün geliyor. Sonra bunun bana özel bir durum olmadığını anımsayıp, elimdeki güzelliklere odaklanıyorum..35 yaş genç bir yaş, lütfen bir destek alın, 3 yıldır büyük bir bunalım içinde olmak sağlıklı bir durum değil35 yaşındayım. Yaklaşık üç yıldır çok büyük bir bunalımdayım. Sebebi de yok üstelik. Yaşlanan herkes böyle mi, 35ini geçen herkes mi mutsuz yoksa benimki kişisel bir sorun mu anlayamadım...
Bu durumun bir sebebi de hiçbir erkekle birlikte olmamış olmam olabilir mi sizce?48 yaşındayım, arada yaşlanıyorum diye minik bir hüzün geliyor. Sonra bunun bana özel bir durum olmadığını anımsayıp, elimdeki güzelliklere odaklanıyorum..35 yaş genç bir yaş, lütfen bir destek alın, 3 yıldır büyük bir bunalım içinde olmak sağlıklı bir durum değil
35 dedim ya :
Evet olabilir, kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz, bu yaşınızdan ziyade hissettiklerinizle ilgiliBu durumun bir sebebi de hiçbir erkekle birlikte olmamış olmam olabilir mi sizce?
Bana evlenene kadar bakire kalmam gerektiği öğretildi. 35 yaşında ve bakireyim. Ne geçti elime? Hiçbir şey.Evet olabilir, kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz, bu yaşınızdan ziyade hissettiklerinizle ilgili
Bu şekilde yaşamak zorunda değilsiniz. Artık olgun yaşta bir kadınsınız. Hayat sizin..Bana evlenene kadar bakire kalmam gerektiği öğretildi. 35 yaşında ve bakireyim. Ne geçti elime? Hiçbir şey.
35 yaş genç bence yaşlı degil35 yaşındayım. Yaklaşık üç yıldır çok büyük bir bunalımdayım. Sebebi de yok üstelik. Yaşlanan herkes böyle mi, 35ini geçen herkes mi mutsuz yoksa benimki kişisel bir sorun mu anlayamadım...
45 yaşındayım, hayattan her geçen gün daha keyif alıyorum sanki.Gerçekten mutluyum ,her yaşın ayrı güzeliiği dedikleri bu olsa gerek.Yeminle sorsan 20 lere dönmek ister miyim .Asla...35 yaşındayım. Yaklaşık üç yıldır çok büyük bir bunalımdayım. Sebebi de yok üstelik. Yaşlanan herkes böyle mi, 35ini geçen herkes mi mutsuz yoksa benimki kişisel bir sorun mu anlayamadım...
yani bakirelik kendi başına bir kriter değil deBana evlenene kadar bakire kalmam gerektiği öğretildi. 35 yaşında ve bakireyim. Ne geçti elime? Hiçbir şey.
Çok teşekkür ederim.Yaşlanan herkes mi ? 35-40 yas yasli mi bunlar ? Su sacma ezik zihniyetinden cikin ya her yasin bi güzelligi var her seyi kabul edin. Evet 18 yasindaki hayat cocukluk her sey sorumluluklarin olmadigi yaslar zaman icinde sorumluluk vs artiyo ama bu yaslar da guzel. 30 yasindayim hala hep ayni hissediyorum. Gelen her yaşı güzel karşıla. En önemlisi her zaman güven kendine yüzleş bütün taşlar oturur. Surekli yaslaniyorum vs diye ah vah yaparsan daha 35 inde hicbir guzel gun yasayamazsin stresten . Bence bi yardim alin
Öyle haklısınız ki... Beni ruhumdan yakaladınız. Ne gençliğimi yaşayabildim ne de şimdiyi yaşayabiliyorum.34ü yariladim.
mutsuzluk yok icimde, 24ten daha guzel bir hayatim var.
acaba tek sıkıntı yas mi?
belki de "otuzlarimda zaten şöyle şöyle olurum" diye düşündüğünüz hayallere yaklasmamissinizdir, bunun verdigi "yirmilerimi bosa gecirdim" üzüntüsüne sahipsinizdir. yani bu aslinda 30larin hüznü degil de yasanmamis 20lerin yasi gibi birseydir
heh isteÖyle haklısınız ki... Beni ruhumdan yakaladınız. Ne gençliğimi yaşayabildim ne de şimdiyi yaşayabiliyorum.
+1 biliyordum yalnız olmadigimiDoktora tezi yazmam lazım yazamıyorum. Yazsam belki bu küçük şehirden çıkabilmek için ihtimalim doğar ama gel gör ki hiç canım istemiyor dizi izleyip göt devirmek istiyorum hep ama heepppp
Hahaha +1 hedef kısmına daKilo veremiyorum 2025 hedeflerimin hiçbirini yapamadım şu son 23 günde bari 5 6 kilo vereyim diye son bi hedef koydum
Bayıldım yaşam enerjinizeBen 30 yaşımda şok olmuştum ve depresyona girmiştim ama sonra en güzel yaşlar 30muş len dedim keyiflendim mis şimdi 35im en güzel yaş 35, eğer 36 olursam en güzel yaş da 36 olur net hahahaah yani kaç yaşındaysam o yaşı artık en güzel yaş ilan ediyorum. Şöyle 90larımızda bile çıtı pıtı çok sağlıklı ve keyif dolu olmak istiyorum. Nasip olur inşallah.
32 yaşındayım. Evlenmeden önce gayet iyiydim. Evlilikle birlikte ışığım söndü. 2 bebeğim için yaşıyorum. Yazık her gece yazık diyorum. Ne acı...35 yaşındayım. Yaklaşık üç yıldır çok büyük bir bunalımdayım. Sebebi de yok üstelik. Yaşlanan herkes böyle mi, 35ini geçen herkes mi mutsuz yoksa benimki kişisel bir sorun mu anlayamadım...
Herkeste yaşlanma korkusu başlamış.Bence bunun sebebi medya.Sağlıklı beslenin,sporunuzu yapın,sağlıkla da yaşlanın35 yaşındayım. Yaklaşık üç yıldır çok büyük bir bunalımdayım. Sebebi de yok üstelik. Yaşlanan herkes böyle mi, 35ini geçen herkes mi mutsuz yoksa benimki kişisel bir sorun mu anlayamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?