30yasinda kocaya kacmak

Ne denırkı bılmem .Kımse ıcın degmez

Daha sadece bu yorumunuza kadar gelebildim, bir avrupa ülkesindeyseniz polisten yardım isteyip izinizi bile kaybettirme şansınız varken neden bu kadar sinmişsiniz. Nasıl psikopat aileler bunlar da özgürlüğün zirvesini yaşayan ülkelerde sizleri böyle bastırıp haklarınızdan mahrum bırakıyorlar. Sevgilinizle evlenirsiniz evlenmezsiniz bir şey diyemem ama yiyeceğiniz bir tokatla polise sığındığınızda onları muma çevirdiklerini biliyoruz. Nazarboncuk bile kaçtı ailesinden sapık kocasından. Çaresiz değilsiniz çare SİZSİNİZ, basıp gitmenize bakar. Şehir değiştirseniz kim bilecek neredesiniz. Ülke bile değiştirebilirsiniz. 30 yaşında bir kadının telefonunu almak dövmek nasıl bir şey ya. Çalışıyorsunuz gücünüz var. Basın gidin, yoksa sizi kendileri gibi bir manyakla evlendirirler.

Bulgarla evliyim . Zehir etti hayatımı. Baştan efendi düzgün görünüyordu
Siz de gocmenle evlisiniz sanirim,ama onunla alakasi yok.
Benim esimin fikir yapisi kendi ailemden iyidir,ben memnunum,arti sarisin renkli gozlu turk yok mu,nerede yasiyorsunuz merak ettim.Ulkemiz 4mevsimi barindirdigi gibi milletimiz de 7 rengi barindirir.He ozbeoz koken inceleyene de ben irkci derim izninizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…