- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
Yaramayacak yine alacaklar evden.Ama bu işe yaramaz.
Eeee evlenirken gozunuz nereye bakiyorduAtaturkte türk tipi var yörük ataları. Ama benim eşimde direk gavur tipi var. Olay sarışınlık mavi göz değil. Tipi bağırıyor
Ailesinin zihniyetinden hoşlanmadım tabirleri vs çok çirkin.Yanlış anlamisim başta net yazmamıştım Bulgar mi gocmen mi diye.hadi diyelim Bulgar kişi iyi değil ailesi bu zihniyette çok mu haklı.
Kanka burası bozar bizi,sinir oldum benSevdiğin adama niye soysuz sopsuz diyorsun arkadaşımçok alemsiniz ya
Tamam elalem der de siz niye burada soyu sopu belli değil diye anlatıyorsunuz, ay okurken benim zoruma gitti yani
Ben çıkamadım ilk mesajın şokundanKanka burası bozar bizi,sinir oldum ben.
Konu sahibi o konuda bişey dememiş ama soy sop ifadesinin arka planında yatan mesele dini farklılık olabilir.
Merhaba kizlar
Ben uc bucuk sene once esimden ayrildim. Sonrasinda samimi ciddi kimseyi tanimadim. Evlenip ayrildigimdanmidir bilmem hep yatmak istediler. Olmadi bi turlu. Turkiyede yasamiyorum bu arada
Simdi biriyle tanistim turk degil, musluman. Cok dusunceli saygili ve gercekten evlenilecek bi insan. Onun bana karsi davrandigi sekil kimse davranmadi bu uc senede.
Problem su ki annem istemiyo. Tanimiyo asla gormedi ismi bi tuhafmis vs. Halbuki gecenlerde turk olmayan biri onerdiler aile dostumuz Annem gorusmemde sakinca gormedi. Hatta uzumun copu armudun sapi yapma dedi ama olmadi uyusmadik. Benim tandiigm kisiyle gelince. Beni kandirmaya calisan biri diye dusunuyo galiba. O donem iletisimi kesmistim annem istemedigi icin simdi tekrar gorusuyorum.
Annem ve babam kolay insanlar degilller istemicekler bunu bugun ettigimiz baska bi konuydu, ama kavgamizda anladim. Beni evlatliktan reddederler. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum size sormak istedim. 27 yasindayim ekimde 28 olcam.
Aga hala Bulgar diyorlar ya,deli oldum resmenBen çıkamadım ilk mesajın şokundan
Bulgarın suçu ne?Aga hala Bulgar diyorlar ya,deli oldum resmen.
İnsanları memleketine göre yargılamak çok yanlış, pisine rast gelince hepsini aynı kefeye koyamazsınızKesinlikle haklılar. Benimki de bulgar
Ya adam Türk hala daha Bulgar diyorlar,Bulgar olsa ne olacak ki yani orası da doğru.Bulgarın suçu ne?şaka mı bu kafatasçılık ya şaka olarak kabul edip geçmek istiyorum
Sürekli sevgilisi için kendisini kandırmaya çalıştığını söylemiş ailesi. Nedeni TR vatandaşlığı.Konu sahibinin eski konuları :
Eski konusunda adamın müslüman olduğunu yazmış. Adamın bulgar olması değil sorun. Aile dostları : Türk olmayan birini önermiş, annesi görüşmesini istemiş.
Annesi görüştüğü erkek arkadaşına karşı ; din ve milliyetten farklı sebepleri var sanırım.
Soysuz dedi ama, Türkse soyu belli olmalıYa adam Türk hala daha Bulgar diyorlar,Bulgar olsa ne olacak ki yani orası da doğru.
Bulgarsa da soyu bellidir, Bulgaristan nüfusuna sordursun benceSoysuz dedi ama, Türkse soyu belli olmalı
Sarışın mavi gözlü türk mü olur bulgardir onlar
Edirne kırklareli çanakkale tekirdağ kocaeli aydın izmir... Ah yurdumu bulgarlar basmış yüz yıldır yaşıyorAtaturkte türk tipi var yörük ataları. Ama benim eşimde direk gavur tipi var. Olay sarışınlık mavi göz değil. Tipi bağırıyor
Ya adam Türk hala daha Bulgar diyorlar,Bulgar olsa ne olacak ki yani orası da doğru.
Ay bisey demiyim kanka,ilk banimı bu kıytırık konuda yemeyeyimSoysuz dedi ama, Türkse soyu belli olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?