30yasinda kocaya kacmak

Şimdi size soru ben bulgaristan göçmeniyim hem anne hem babadan katkısız kocam kürt deyin bakalım benim çocukların soyu sopu ne oldu. Yarın dünürler sorarsa ne demem lazım. Biz soysuzuz desem olur mu

Şimdi size soru ben bulgaristan göçmeniyim hem anne hem babadan katkısız kocam kürt deyin bakalım benim çocukların soyu sopu ne oldu. Yarın dünürler sorarsa ne demem lazım. Biz soysuzuz desem olur mu
Aga soyu sopu olan napmış ki deyin bana ya, amaaan soyu da sopu da...
İnsanlığa bir karakter update i lazım ya, böyle çok zorlanıyoruz

Büyük dedesi İtalyan olan bana soysuzluk şoku
Levanten mi dedeniz:))
Soysuz diye dusunen anne babasiymis,onemli mi,tabii ki degil.Benim kv ulkemiz insanlarini bile ince ince kokenlere gore ayrima tabi tutar,bazi insanlar boyle.Annesi kotu de oglu mu iyi diyeceksiniz,annesine de kotu diyemem dusunceleri yuzunden.Dar bakis acisi diyebilirim ancak.

Aga soyu sopu olan napmış ki deyin bana ya, amaaan soyu da sopu da...
İnsanlığa bir karakter update i lazım ya, böyle çok zorlanıyoruz
Kesinlikle önce karakter lazım, karakter olacak ki gerisinin boş olduğunu anlayacak önce, ahlaksız şahsiyetsiz adam dubai prensi olsa ancak parasını harcarsın, itliğine çare olamazsın

Biz asilzadeyiz,dogusu batisi bizim demelisin,

Valla bilmiyorum levanten mi değil mi annemin amcaları var vatandaşlık sildirip gitmişler.. Ulaşamadık..

Yıllar sonra yurtdışındaki amcalarınızdan miras kalmış diye bir telefon beklentimiz var tabi

bence bu durumda topluca Bulgur oluyorsunuz.

Valla bilmiyorum levanten mi değil mi annemin amcaları var vatandaşlık sildirip gitmişler.. Ulaşamadık..

Yıllar sonra yurtdışındaki amcalarınızdan miras kalmış diye bir telefon beklentimiz var tabi
Amca cocuklari sizi yoklamaya gelmesinler de
Ogrenebilirsiniz,levantenler ulkemizde calisan ve zamanla yerlesen italyanlardi.
Hala levanten aileleri var,ama azlar tabii.

Yurtdisinda yasayip nasil zihinlerini bu kadar kapatip, iletişime sifir olabiliyorlar ve karsilarindaki insani öcü goruyorlar oldukca inanilmaz insanlar dogrusu. CiRiLLA yabancı ülkedeki ilk ve 2. Nesiller ne yazık ki kendilerini entegre edemiyorlar .( tabiri caizse çoban misali değneklerini bırakıp geliyorlar ) kendilerini ve düşüncelerini geliştirmiyorlar. halbuki her ağaçtan çürük meyve çıkıyor. önemli olan insan olması diye düşünmüyorlar

Amca cocuklari sizi yoklamaya gelmesinler de
Ogrenebilirsiniz,levantenler ulkemizde calisan ve zamanla yerlesen italyanlardi.
Hala levanten aileleri var,ama azlar tabii.
Hahahaha yollayabilirler, herkesin gözü Türkiyede malum Adamların renk atlayası gelebilir

Nasıl yani Biscolata erkeği falan mı Benim dedem düz Doğu Anadolulu amca valla bir biscolatamız bile olmadı
Andrea Denver gibi mi yoksam
Benim dedem de Giresunlu kedi capsindeki kediye benziyor işte. Millette ne dedeler ne genler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…