30yasinda kocaya kacmak

Rengarenk yaziya takilmaktan ana fikri seyedemedim:/

Olmak istememekle alakali o biraz nesille alakali oldugunu dusunmuyorum.
Zaten biyerde tamamen uyumsuz kalacaklarsa oraya gitme olayini da anlamiş degilim.
Benim de uyamayacagim yerler var mutlaka ama tutup oralara gitmem gittiyse bir zahmet çabalasin biraz. Tumuyle bir değişim beklenmez ama.bu derece de olmaz ki.

Aynen öyle güzelim ama bak bu nesil öyle inatçı bir nesilki , düşün almanyada yaşayıp almanca öğrenmedikleri için , almanlar Türkçe öğrendi

Aynen öyle güzelim ama bak bu nesil öyle inatçı bir nesilki , düşün almanyada yaşayıp almanca öğrenmedikleri için , almanlar Türkçe öğrendi
Hahaha benim konuştuğum çocuk da Alman, bana üçbeş kelime,bir çocuk şarkısı anca öğretebildi, sonra kendi Türkçe öğrenmeye başladı. En son sınav yaptigimda 1 milyona kadar tanıyordu sayıları

TÜRKLERİN kafası ticarette çok yatkınama dil yetenegimiz malesef ki yok(herkes için geçerli değil)

Kaçmak değil de habersiz evlenmek diyoruz biz artık buna.
Demiyor muyuz?
Kaçmak mı kaldı?
Kendinizden ve sevgilinizden eminseniz, aileniz de mantık dışı sebeplerle evliliğinize karşı ise, karar verir gider evlenir, karşılarına o şekilde çıkarsınız.
Ama bu en uzak ihtimal olmalı. Aileyi direkt silmek zor.

Bir akrabam 40yasında ailesinin hic istemediği bi yabancıyla evlendi.Aile Türkiye de.kız ve evlendiği avrupa ülkesinde yaşıyor.mecbur kabullendi aile.lakin 2-3yılda 1yurda geliyorlar o zaman görüşürler

Ailenizin düşünce yapısı çok garip fakat kaçmak çok cahilce.

Ailenize evleneceğinizi söyleyin kabul ediyorlarsa harika yok etmiyorlarsa.

Sevdiğiniz adamdan eminseniz gidin nikah kıyın..

Bulgar kadın dolandırıcılar evlilik vaadiyle kandırıyolardı Türk erkeklerini o geldi aklıma.

Ya hangi ülkede hatırlamıyorum ama vücudundan kıl örneği gönderiyormuşsun tükürük falan da olabilir hatırlamadım şimdi, soy haritanı çıkartıyorlarmış, onu yapsın konu sahibinin babası bence, çeşitliliği görsün bi

Mesajı yazarken aklımda tam olarak bu vardı

arttırıyorum ve 42 yaşında kaçan arkadaşımla benzer hikayenizi bir miktar paylaşıyorum o halde

bölge kültür farkından aileden veto yiyen arkadaşım suanki eşine kaçtı ve yıllarca barışmadı ailesi sonunda barıştı tabi
Kimsede azmis ta kaçmış demedi
Aksine ailenin tavrı yadirgandi
Sonuca gelirsek arkadaş mutlu,damat iyi,aile pişman tabi herkeste durum bu şekilde ilerlemeyebilir.
şansınız bol olsun eğer sevdiceginizden çokça eminseniz arkasında durunuz derim

Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik.
ya hiç mantıklı geliyor mu sana? niye türke salyaları aksın memleketlerinde kadın mı yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…