- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.786
- 598
Rengarenk yaziya takilmaktan ana fikri seyedemedim:/Yurtdisinda yasayip nasil zihinlerini bu kadar kapatip, iletişime sifir olabiliyorlar ve karsilarindaki insani öcü goruyorlar oldukca inanilmaz insanlar dogrusu.CiRiLLA yabancı ülkedeki ilk ve 2. Nesiller ne yazık ki kendilerini entegre edemiyorlar .( tabiri caizse çoban misali değneklerini bırakıp geliyorlar ) kendilerini ve düşüncelerini geliştirmiyorlar. halbuki her ağaçtan çürük meyve çıkıyor. önemli olan insan olması diye düşünmüyorlar
Yurtdisinda yasayip nasil zihinlerini bu kadar kapatip, iletişime sifir olabiliyorlar ve karsilarindaki insani öcü goruyorlar oldukca inanilmaz insanlar dogrusu.CiRiLLA yabancı ülkedeki ilk ve 2. Nesiller ne yazık ki kendilerini entegre edemiyorlar .( tabiri caizse çoban misali değneklerini bırakıp geliyorlar ) kendilerini ve düşüncelerini geliştirmiyorlar. halbuki her ağaçtan çürük meyve çıkıyor. önemli olan insan olması diye düşünmüyorlar
Aynen öyle güzelim ama bak bu nesil öyle inatçı bir nesilki , düşün almanyada yaşayıp almanca öğrenmedikleri için , almanlar Türkçe öğrendiOlmak istememekle alakali o biraz nesille alakali oldugunu dusunmuyorum.
Zaten biyerde tamamen uyumsuz kalacaklarsa oraya gitme olayini da anlamiş degilim.
Benim de uyamayacagim yerler var mutlaka ama tutup oralara gitmem gittiyse bir zahmet çabalasin biraz. Tumuyle bir değişim beklenmez ama.bu derece de olmaz ki.
O niye öyle oldu cidden?Rengarenk yaziya takilmaktan ana fikri seyedemedim:/
Hahaha benim konuştuğum çocuk da Alman, bana üçbeş kelime,bir çocuk şarkısı anca öğretebildi, sonra kendi Türkçe öğrenmeye başladı. En son sınav yaptigimda 1 milyona kadar tanıyordu sayılarıAynen öyle güzelim ama bak bu nesil öyle inatçı bir nesilki , düşün almanyada yaşayıp almanca öğrenmedikleri için , almanlar Türkçe öğrendi
Ya hangi ülkede hatırlamıyorum ama vücudundan kıl örneği gönderiyormuşsun tükürük falan da olabilir hatırlamadım şimdi, soy haritanı çıkartıyorlarmış, onu yapsın konu sahibinin babası bence, çeşitliliği görsün biBabanız cidden safkan Türk olduğunu falan mı düşünüyor ? Yahu bir sürü farklı ırkın bir arada yaşadığı bir toplumduk biz ve hala öyleyiz. Kan mı kaldı herkes karıştı gitti zaten çoktan.
Ya hangi ülkede hatırlamıyorum ama vücudundan kıl örneği gönderiyormuşsun tükürük falan da olabilir hatırlamadım şimdi, soy haritanı çıkartıyorlarmış, onu yapsın konu sahibinin babası bence, çeşitliliği görsün bi
Babam buranin dilini konusuyor, burda yetismis ve ona sorarsaniz cok modern bir insan kendisiAileniz neden Avrupa da yaşıyor? Gerçekten merak ediyorum, o toplum bu kadar kötü ise madem, neden dönmüyorlar?
ya hiç mantıklı geliyor mu sana? niye türke salyaları aksın memleketlerinde kadın mı yok?Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?