- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
benim doğumdan sonraki izinler yaz tatiline geliyor zaten canım..tahminen 2 haziran ve d.sonrası için 4-5 hafta yeterli oluyor bana.sanki ben 32+0 da almıştım çalışabilir raporu .... birde doğumdan sonra o kadar laızm oluyoki o 5 hafta yerinde olsam tek bir günü bebeğimle geçirmek için işe giderdimm...
31+0 da mı 32+0 da mı öğrenmek istediğim bu?Çalışmak istiyorsanız almak zorundasınız
o halde haftaya perşembe 32+0 oluyorum ve çalışabilir raporu almam gerekiyor ertesi günü de idareye veririrm.32+0 da isterseniz çalışabilir raporu alabilir ve 3 hafta kadar çalışmaya devam edebilirsiniz.
ya da raporunuzu başlatır ve işe ara verirsiniz.
31+0 da bir şey yapmanıza gerek yok.
ama diğer tarihi kaçırmayın, tam günü olmalı bildiğim kadarıyla.
kızlar sağlık ocağından da alınıyor değil mi raporlar?
32+0da calisabilir raporu alman gerek. Tekrar 14nisanda da calisamaz raporu almalisinkızlar bugün 31+0 dayım maşallah. yani 32. haftadayım.
32.hafta tamamlandığın da mı izin alma hakkım geliyor.
bugün dr gideceğim """ çalışabilir""" raporu almak zorunda mıyım?
14 nisanda ayrılmayı planlıyorum da..o zaman da tekrar """çalışamaz""" raporu almak gerekiyormuş sanırım.
Evet 32+0 da 32. haftaya girdiğin gün doktor hesaplayıp söyleseymiş keşke.31+0 da mı 32+0 da mı öğrenmek istediğim bu?
kızlar bugün 31+0 dayım maşallah. yani 32. haftadayım.
14 nisanda ayrılmayı planlıyorum da..o zaman da tekrar """çalışamaz""" raporu almak gerekiyormuş sanırım.
almalısınız.gidin hemen veriyorlarkızlar bugün 31+0 dayım maşallah. yani 32. haftadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?