31+0 da çalışabilir raporu almak zorunda mıyım?

tamam 32. hafta bittiğinde alınıyor ama illa ki kesin 32+0 olacak diye bir şart yok ki..
hadi bir sıkıntı çıktı ertesi gün gittin , nolcak doktor "geç kaldın" diye rapor vermeyecek mi?

idare direk çalışamaz raporunu getir diyor yani..
çalışabilir raporuna gerek yokMUŞ

"Beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir sağlık durumunun uygun olduğunu tabip raporu ile belgelendirmeden kurumunda çalışmaya devam eden memurun fiilen çalıştığı sürelerin doğum sonrası analık iznine eklenmesi mümkün bulunmamaktadır. "

cnm
aldınmı çalışabilir raporu bende alıcam ıkı hafta sonra tam 32.hafta bttiğindemi aldın kaç hafta olarak aldın

canım tekrar gidip çalışamaz raporu alıncaya kadar çalışabiliyorsun bu raporla...
en fazla 3 hafta kalaya kadar çalışabilirsin ama daha da çalışamazsın...3 hafta kala ayrılmak zorunlu
anladım cnm ozman iyiymiş 3 haftaya kalana kadar nasıl olurum blmıyom 2 hafta once cok kotuydum smdi gayet iyiyim anlamadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…