Çok haklısın iyi kötü bir isim var şükür bu gönül işleri baya zorYaşın bence çok genç .Bunu dert etme inanki diyorum ya dürüst insan bulmak çok zor .Toplum olarak büyük bir yozlaşma içindeyiz .İkinci evliliğim ilkinde farklı sorunlar 16 yıl geçirdim .8 sene bekar kaldım .İlk travmayı atlatmam 8 yıla mâl oldu .İkinci evliliğim 3.yılımızdayız .Dürüst bir insan fakat başka türlü sorunlar var .Sırf kendi iyiliğide kâr etmiyor .Şimdiki aklım olsa evlenmezdim .Bir kadın kendi başına eğitimi sağlamsa bir mesleği varsa pek tabii yalnızda mutlu olabilir .Dışardan evlilerin hepsi mutlu gibi görünsede .Boşanma oranları tam tersini söylüyor .Çocuk sahibi olmak için de evlenilmez .Belki çok pesimistçe konuşuyorum .Ancak Allah evladında hayırlısını versin .Oda ayrı bir imtihan .Aşık olmadığın güvenmediğin bir adamla mantık evliliğide yapma .Zengin şu bu oda ayrı bir dert paralı erkeğin arkasında çok kadın dolanıyor .Uzun lafın kısası zor işler .Her şeyin hayırlısı .Boş ver derdin bekarlık olsun .
Yaşın bence çok genç .Bunu dert etme inanki diyorum ya dürüst insan bulmak çok zor .Toplum olarak büyük bir yozlaşma içindeyiz .İkinci evliliğim ilkinde farklı sorunlar 16 yıl geçirdim .8 sene bekar kaldım .İlk travmayı atlatmam 8 yıla mâl oldu .İkinci evliliğim 3.yılımızdayız .Dürüst bir insan fakat başka türlü sorunlar var .Sırf kendi iyiliğide kâr etmiyor .Şimdiki aklım olsa evlenmezdim .Bir kadın kendi başına eğitimi sağlamsa bir mesleği varsa pek tabii yalnızda mutlu olabilir .Dışardan evlilerin hepsi mutlu gibi görünsede .Boşanma oranları tam tersini söylüyor .Çocuk sahibi olmak için de evlenilmez .Belki çok pesimistçe konuşuyorum .Ancak Allah evladında hayırlısını versin .Oda ayrı bir imtihan .Aşık olmadığın güvenmediğin bir adamla mantık evliliğide yapma .Zengin şu bu oda ayrı bir dert paralı erkeğin arkasında çok kadın dolanıyor .Uzun lafın kısası zor işler .Her şeyin hayırlısı .Boş ver derdin bekarlık olsun .
Sana saygısızca küfür eden bir adamdan kurtulduğuna sevin .Eskiye rağbet olsa bit pazarına Nur yağarmış .Geride kaldı def et gitsin .Bir yerlerini kaldırma erkek milletininAllaha şükür iyi kötu isim var eski sevgilime şans verip küfür yemem onlar çok koydu bana
Sana saygısızca küfür eden bir adamdan kurtulduğuna sevin .Eskiye rağbet olsa bit pazarına Nur yağarmış .Geride kaldı def et gitsin .Bir yerlerini kaldırma erkek milletinin
Olur edelim düzgünu geliyor ondada başka bişey çıkıyor lanet ettim yaKeşke doğru dürüst bir insan evladı bulsak ta evlensek ya. İnanan arkadaşlar için önümüzde ki hafta üç aylar bol bol dua edelim hem kendimize hem birbirimize. Bende 30 yaşındayım bıktık ya.
Kayıp olarak görmüyorum hayatımda biri olsun.deger versin istiyorumBence evlenip evlenmemeyi bir kayıp olarak görmeyin. Evlilik bir ihtiyaç değil. Hayaliniz varsa da "her nasip vaktine esirdir"
Aynen hayırlısi olsunAnnem 29 yaşında iki çocukla dul kalmış. Baba evine dönmüş. Yaşta ve evlenmis olmakta keramet yok yani.hayirlisi neyse onu istemek lazım
İşte diyorum aslında ben de size. Nasibinizin vakti vardır. Nasibiniz taşın altında da olsa size isabet eder. Bekleyin, bazen aniden çıkıyor karşınıza.Kayıp olarak görmüyorum hayatımda biri olsun.deger versin istiyorum
Aynen haklısınızİşte diyorum aslında ben de size. Nasibinizin vakti vardır. Nasibiniz taşın altında da olsa size isabet eder. Bekleyin, bazen aniden çıkıyor karşınıza.
Gerçekten öyle. Belki de sizin için hayırlısı hayatınızda kimsenin olmamasıdır? Bunu bilemeyiz. Yaşadıklarınız üzerine çıkarımlar yaparak bunu kavrayabilirsiniz.Annem 29 yaşında iki çocukla dul kalmış. Baba evine dönmüş. Yaşta ve evlenmis olmakta keramet yok yani.hayirlisi neyse onu istemek lazım
İyice emin olmadan evlenmem eski sevgilimi yıllar geçti unutamadım oda unutamadı içimde kıvılcım vardı o.yuzden konuştum ama yok sadece sevmeyle olmuyor39 yaşında bekarım, eskiden isterdim evlenmeyi olmadı,son 1 yıldır da hiç isteğim yok.Güzel aşklarda yaşadım, boş adamlarla da karşılaştım.Eski sevgilin küfretti diye kendini kötü hissetme, çok ilerlemeden ne mal olduğunu anlamışsın.Umarım sana saygı duyacak ve çok sevecek biriyle karşılaşır istediğin yuvayı kurarsın.Sakın olaki evlenmen gerek diye saçma sapan bir insanla evlenme, o yaşlarda bir panik oluyor insanda evlenmek zorunda hissediyor,hata yapmaya elverişli oluyor.Bekarlıktan korkma sular burdada çok güzel
Herşeyin zamanı var diye düşünüyorumGerçekten öyle. Belki de sizin için hayırlısı hayatınızda kimsenin olmamasıdır? Bunu bilemeyiz. Yaşadıklarınız üzerine çıkarımlar yaparak bunu kavrayabilirsiniz.
39 yaşında bekarım, eskiden isterdim evlenmeyi olmadı,son 1 yıldır da hiç isteğim yok.Güzel aşklarda yaşadım, boş adamlarla da karşılaştım.Eski sevgilin küfretti diye kendini kötü hissetme, çok ilerlemeden ne mal olduğunu anlamışsın.Umarım sana saygı duyacak ve çok sevecek biriyle karşılaşır istediğin yuvayı kurarsın.Sakın olaki evlenmen gerek diye saçma sapan bir insanla evlenme, o yaşlarda bir panik oluyor insanda evlenmek zorunda hissediyor,hata yapmaya elverişli oluyor.Bekarlıktan korkma sular burdada çok güzel
İlerde denemedim, bir şans daha vermedim demezsin. Ben denedim ama adam adam değilmiş, sevgiliyken küfreden evlenince neler yapar dersin.Bir süre kötü hissedersin ama geçip gidecek emin ol. Sakın özür dilerse filan barışma.Bence bir kadının olacağı en güzel yaştasın tadını çıkar, emin ol karşına çok insan çıkacakİyice emin olmadan evlenmem eski sevgilimi yıllar geçti unutamadım oda unutamadı içimde kıvılcım vardı o.yuzden konuştum ama yok sadece sevmeyle olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?