31 yaşında olur bekar olmak

*Herkese :)

Bn o küfürü gördükten sonra konuşmayı kestim direk bide beni seviyormuş unutamamis hepsi yalan

Herşeyin zamanı var bizde sevilmek istiyoruz olmuyor

Evlenmeyin. Evlenecek insan bulmak zor. Sevgili yapabilirsin gelecek kaygısı olmadan. Sonu bağlanırsa bağlanır. Bağlanmazsa yol verirsin. Eğlencene bak yani. Hayat evleneyim de eşim olsun da yok ben onla uyuyayım yok temizlik yapayım gibi şeyler için çok kısa. İlla evlenmek zorunda değilsin. Sevginin sonu oraya varacak diye bir kaide yok bence. Sevgililerin olur, arkadaşların olur, gideceğin kurslar, geziler olur. 31 yaşta eve tıkılmak bana saçma geliyor. Ama bu benim tercihim tabii

Haklısın fikirleine saygı duyuyorum sevgilimde oldu evliliğe gitmiyor sansim dönmüyor kısmet bu isler

Bu işler kader kısmet, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun evlenmek için kendinizi şartlamayın

1. 30-40 arası bir kadının en güzel olduğu yaşlar

2. Rahat olun ilişkilerinize evlilik olacak illa diye bakmayın

3. Gezin tozun bolca flört edin ve akışına bırakın.

Bir madalya da siz takın olsun bitsin.

Çoğu yerde hak veriyorum

Ben de 33 yasinda evlendim. Ben de cok takiyordum,uzuluyordum. Sanki hic evlenemeyecekmisim gibi hissediyordum.

Cok sukur muradima erdim. Insallah siz de en hayirli,en kisa surede muradiniza erersiniz. Caninizi sikmayin. Herkesin evlenme yasi farkli. Illa 20` lerinde evlenilecek diye bir sey yok.

Babanizinda mekani cennet olsun. Rabbim size ve diger yakinlarina sabir versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…