- 14 Ağustos 2018
- 20.985
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.365
- 598
*Herkese :)Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mibu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
Bn o küfürü gördükten sonra konuşmayı kestim direk bide beni seviyormuş unutamamis hepsi yalanKüfür benim için kırmızı çizgi ve benliğime saygısızlık asla kabul etmem sende etmemelisin kendine karşındakinden daha çok değer vermelisin sen bir tanesin kişiliğine yapılan hakaret psikolojik şiddettir ve seni yorar bu insanla evlensende mutlu olamazsın
Bide böyle durumlarda varEvlenmek için evlenmeyin ablam 45 yaşında hâlâ bekar gayette mutlu hayatından
Herşeyin zamanı var bizde sevilmek istiyoruz olmuyorİşte hayırlısı diye boşuna demiyoruzBen 25 yaşındayım sevgilim bile olmadı bana lezbiyen misin diyeni mi ararsın kalpsiz misin diyeni mi ararsın.. Olmayınca olmuyor bu işler bazılarının kısmeti geç gelir biz de onlardanız demek ki. Benden mesela sevmesem de evlenmemi çocuk yapmamı bekliyorlar. Ömür boyu bekar kalır kedi köpekle yaşarım en kötü daha iyi gönül ister ki hayatını, geleceğini sevgini paylaşacağını eşin olsun ama sevmeden olmaz ki zorlayınca hiç olmuyor. Kuzenlerim de gerek evlenememe korkusu gerekse çevre baskısıyla evlendi maalesef mutsuz bir hayat sürüyorlar...
Evlilik çoluk çocukta beni yorduEvet gelicek hayat beni çok yordu
Bn zaten kreşte çalışıyorum çocuğa alışkınım seviyorumEvlilik çoluk çocukta beni yordu
Haklısın fikirleine saygı duyuyorum sevgilimde oldu evliliğe gitmiyor sansim dönmüyor kısmet bu islerEvlenmeyin. Evlenecek insan bulmak zor. Sevgili yapabilirsin gelecek kaygısı olmadan. Sonu bağlanırsa bağlanır. Bağlanmazsa yol verirsin. Eğlencene bak yani. Hayat evleneyim de eşim olsun da yok ben onla uyuyayım yok temizlik yapayım gibi şeyler için çok kısa. İlla evlenmek zorunda değilsin. Sevginin sonu oraya varacak diye bir kaide yok bence. Sevgililerin olur, arkadaşların olur, gideceğin kurslar, geziler olur. 31 yaşta eve tıkılmak bana saçma geliyor. Ama bu benim tercihim tabii
Kresteyim danismayim 70.,çocuk elimden geçiyor hele bitanesi var favorim adı Yavuz kıvırcık diyorum benEvlilik çoluk çocukta beni yordu
Yalnız kalmamak için yanlış evlilik yapmayın Allah hakkınızda hayırlısını versinEvlenmek için dedim babam rahmetli kız ksrdesimde bu yaz evleniyor anneme bişey olsa ben tek kalicam
AynenEvlenmek icin evlenmeyin.
Elbet gelir o günler.
Bir madalya da siz takın olsun bitsin.Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mibu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
Çoğu yerde hak veriyorumEvlenip sağlıksız bir yuvaya sahip olacağına .Bekar olarak kal daha iyi .Evlenmek için evlenilmez .Asıl ondan sonrası imtihanlar başlıyor .İkinci evliliğim aklı olan bu zamanda evlenmesin.Güvenilecek insan bulmak zor .Ailesi şu su bu su bitmiyor .Kendin ayaklarının üstünde dur .Kaderini bir erkeğin eline bırakma .Çok iyi düşün iyi tanı .Adamın tek başına iyi olması da yetmiyor .Ailesini tanı bilmem ne offf bence evlenme bekar kal
HaklısınızEvlenmek icin evlenmeyin.
Elbet gelir o günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?