32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

Önce görümce bulmalı o zaman. Biz direkt adamı bulmaya çalıştığımızdan olmuyor demek ki.
Gideyim de "Kaç yaşına geldim bir görümcem bile yok" diye başlık açayım bari

Yani yani görümceyi bulduktan sonra gerisi kolay bence az biraz gönlünü hoş tutarım diye düşünüyorum kazma değilim ya

Türk standartlarına göre ailesinden etkilenmeyen erkek yok gibi. Ama tamamen de anasının, ablasının aklıyla hareket eden bir erkek de bizden uzak olsun.
Demek ki bekar kalmaya devam
ortası bulunur neden bekar kalasınız araştırmalara devam edin siz beyaz yaka erkeklerin çok olduğu sitelere takılıp bulmuş bir arkadaş ama hangi siteelr bilmiyorum memurlar.net miki acabaaa?

Mesela bu es geçilmemesi gereken bir bilgi. Hangi site onlar öğrenmek isteriz.
yarın sorar öğrenirim ama tinder gibi sitelere sakın bulaşmayın meslek toplulukları siteleri gibi yerlerde var sapık olmayan erkekler daha çok.ama yüzde yüz sapık değildir garantisi de yok tabii gözünüz açık olacak .

Bekar kızlar olarak, sizden haber bekliyor olacağız.
Kararlıyız, bizim de bir görümcemiz olacak.

Merhaba.Her gün 129 ya Latif Celle Celaluh çek.Allahin izni ile kısmetin çok oluyor ve inşaAllah gönlıne göre Rabbim veriyor.Ben eşim ile sürekli bu zikre devam ederek karşılastm Elhamdulillah

Ben konu sahibinde karamsarlik gördüm
Bir de ben cok kulturluyum ayni seviyede biriyle olmalıyım düşüncesi ister istemez kriterleri kisitlayan bir sey
Tabii ki denklik önemli ama bazen de teklifleri/ihtimalleri goz önünde bulundurarak şansını denemek lazım
Belki lise mezunu ama birlikte sohbet edebildiginiz, bulabildiğiniz biriyle tanisacaksiniz hemen kriterime uymuyor diye elemeyin
Ben de 34 yasinda kac senedir yalnız yasayan biriyim ki şu pandemi benim icin ev hapsinden hallice.
Insan hayatı paylaşabilmek, duygusal yakinlik kurabilmek istiyor. Ama bunlar mantikla olacak seyler degil. Bazen ic sesinizi de dinlemelisiniz. Kestirip atmayın gorusun tanisin. Her adama da potansiyel eş gözüyle bakmamak lazim, bazen flört edebilmek de o duygusal ihtiyaci bir nebze olsun karsilar. Bir kisiyle tanisayim, her turlu uyumlu olalim ve benim kriterlerime de uysun demek fazla uçuk bir hayal.
Kendim de yalnız olduğum icin sizi anliyorum ama hayatinizi yasayin demek isterim. Siz kendinizle mutluysaniz emin olun sizin bu mutluluğunuzu paylasacak insan da doğru zamanda gelecektir (kendim icin de aynisini düşündüğüm için diyorum bunu)

Rahmetli dedem derdi ki ; “ kocanız kendinizden çirkin olsun. Kıymet bilir, sizin ondan daha güzel olduğunu bildiği için kıskanır, el üstünde tutar.
Kendinden daha güzel bi adamla evlenirsen; bu dediklerimi siz yaşarsınız “derdi. Doğru kuzenim kendinden kat kat yakışıklı, manken gibi adamla evlendi bütün hastalıkların sahibi oldu, en son adam bundan ayrıldı. Diğer kuzenim çirkin biriyle evlendi. Adam tapıyor desem yeri. Ağzından çıkan ikilenmeden yerine geliyor. Haliyle kuzenimin gözü çirkinliğini görmüyor adama her geçen gün daha da aşık oluyorum diyor.
Buda burda kalsın.

Kimse de kocasını çirkin bulmaz ama o nolcak?
Şimdi bana kocam yakışıklı görünüyor, ama sorsan mesela size belki çirkin gelecek. İnsan sevdikleri konusunda çok objektif olamaz.

Kimse de kocasını çirkin bulmaz ama o nolcak?
Şimdi bana kocam yakışıklı görünüyor, ama sorsan mesela size belki çirkin gelecek. İnsan sevdikleri konusunda çok objektif olamaz.
Birde şu var
Kadın çirkin aldim diye sevinirken adam kendini çok yakışıklı da görebilir
Hem cirkin alıp hem ego kahrı çekebilir

Birde şu var
Kadın çirkin aldim diye sevinirken adam kendini çok yakışıklı da görebilir
Hem cirkin alıp hem ego kahrı çekebilir
Güzellik çirkinlik o kdar göreceli ki. Hiç o mantıkta düşünp evliliğe girmemek lazım. Herhalde en son kriter olmalı kendimden çirkinini alayım da kıymetimi bilsin demek. Hatta kriter bile olmamalı. Sonra senin dediğin gibi olur da ters döner herşey

Oyle tabi
Birde bazısı cirkin aldım her dediğini yapsin istiyor
Ama adam kendini cirkin gormuyorki
Sukutu hayal
Gereksiz yani

Oyle tabi
Birde bazısı cirkin aldım her dediğini yapsin istiyor
Ama adam kendini cirkin gormuyorki
Sukutu hayal
Gereksiz yani
Aynen öyle. Güzellik çirkinlikle kimse kimseye minnet duymuyor. Karakter önemli. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…