32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

Teyzeler önemli bence. Arkadaşım yeni ev aldı ona tadilat için gidip giderken bahçede oturup muhabbet eden teyzeler yeğenim var avukat, şu var bu var demişler. Kızçe en iyi arkadaşımla sevgili bu arada kısmetler boşa gitti

teyzeleri olan bekar kalmaz nerde bizde öyke aktif çöpçatan teyzeler. Bekarlığımın tek sebebi bu

Ergen kız dergisi içeriği bu resmen.
Ben gayet eşimle tanıştığımda stratejisiz ilerledim. Kolay lokma derdi deseydi. Üç ayda sevgili olduk, sevgiliğimizin de15. Günü sevişmiştik 3 sene üstüne evlendik 10 seneye yaklaşmak üzereyiz hatta.
Aşk varsa taktiğe gerek kalmaz.
Erkeğin taktiği nasıl bizde işe yaramıyorsa yaramaz. Taktikle bir yere kadar gider.

teyzeleri olan bekar kalmaz nerde bizde öyke aktif çöpçatan teyzeler. Bekarlığımın tek sebebi bu

Bence toplum baskısı yüzünden. Misal teyze konuya el atmak istiyor, ama etrafındaki insanlar sane ne karışma diyorlar teyzenin hevesi kırılıyor ... böyle böyle çöpçatmayı bırakıyor işte

Haha sorma ne önemli hem de. Otobüs yolculuğunda bile bi teyze oğluna uygun olduğuma inanmıştı. Nişanlı olduğumu öğrenmesi şokuyla tüm yolu bana kötü kötü bakarak gecirdi sjsnzhdb çete gibi bisey bunlar

Bence toplum baskısı yüzünden. Misal teyze konuya el atmak istiyor, ama etrafındaki insanlar sane ne karışma diyorlar teyzenin hevesi kırılıyor ... böyle böyle çöpçatmayı bırakıyor işte
Bu teyzelerden biri kaynanam. Skdjdkdk
Eşime sürekli şuna buna yardım et diyormuş bekarken. Eşim de iş/okul vs konularında yol gösteriyormuş. Sonrasında da eşimin aklına sokmaya çalışıp bence değerlendir falan diyormuş ahahdjdhdjd benimki bir yerden sonra kaale almamış yardım ayaklarını.

biz evlendik velhasıl geçen konuşuyoruz, x için y ,,,, z için t cok uygun falan diyo. Anne kalsın uğraşma kötü olursa senden dedim haklısın diyip bıraktı

Bende öyle düşünüyorum

Kalteli evlenme sitelerinden biriyle evlenmişti eşimin kuzeni.3 sene oldu. Ki mühendis çocuk kendisi. Bankaci bir kızla çok güzel evlilik oldu. 2 de bebek yaptılar.

Hangi siteymiş o, bizle de paylaşsanız olmaz mı?
Herkes onlar kadar şanslı değildir. Çöpçatan Teyzelere söyleeee siteler gelmez snaa onlar yüzyılın şanslıları kü internetten güzel bir evlilik yapmışlar

Herkes onlar kadar şanslı değildir. Çöpçatan Teyzelere söyleeee siteler gelmez snaa onlar yüzyılın şanslıları kü internetten güzel bir evlilik yapmışlar
Ammannnn benim teyzeler olur olmadık kişileri buluyorlar. Pek başarılı olduklarını söyleyemeyeceğim
Benim bir arkadaşım da böyle bir siteden evlendi. Ama o da yüzde 0,01 falan bir ihtimali gerçekleştirdi yani

Ultra şanslılardan yani bahtsız olunca teyzelerin bulduğu da kelek olur internetten bulunan da vahlar olsun bize

Kalteli evlenme sitelerinden biriyle evlenmişti eşimin kuzeni.3 sene oldu. Ki mühendis çocuk kendisi. Bankaci bir kızla çok güzel evlilik oldu. 2 de bebek yaptılar.
Benimde arkadaş öyle evlendi mühendisi çok iyi çocuk temiz yüzlü ben denedim bana sapıklar denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…