- 23 Ağustos 2012
- 51.773
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.986
- 898
Biseyin cok üstüne düşünce inadina olmuyo sanırımBence bu aramakla buluncak bisey değil akisina birakin elbet vardir bi yerde nasibiniz.
Ama tabi cevre edinmek de lazım.. Cevrenizde teyzeler yok mu sürekli ne is yapiyosun bekar misin kac yasindasin kizim diye muhabbete giren fbı gibionlar bu isi çözer
Estagfurullah, gayet de aklı başında birisin.Balıkkkkkkkkkkkkkkkkk /alık
Teyzeler önemli bence. Arkadaşım yeni ev aldı ona tadilat için gidip giderken bahçede oturup muhabbet eden teyzeler yeğenim var avukat, şu var bu var demişler. Kızçe en iyi arkadaşımla sevgili bu arada kısmetler boşa gitti
Ergen kız dergisi içeriği bu resmen.Bunu ömür boyu yapmayacaksın ki ama. Sadece ilk etapta flört evresinde onu kendine bağlayana kadar yapacaksın:)
Ayrıca bunu sadece ben değil, erkekler de söylüyor. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama paylaşıyorum yine de. Bir göz gezdir istersen:)
Erkekleri Peşinden Koşturmanın En İyi Yolları • GARANTİLİ
Erkekleri peşinden koşturmanın yollarını öğrenmek için KOLAY yöntemler içeren bu yazıya bakabilirsin. Böylece istediğin erkeği peşinden koşturabilirsin.www.erkeginakli.com
teyzeleri olan bekar kalmaz nerde bizde öyke aktif çöpçatan teyzeler. Bekarlığımın tek sebebi bu
Haha sorma ne önemli hem de. Otobüs yolculuğunda bile bi teyze oğluna uygun olduğuma inanmıştı. Nişanlı olduğumu öğrenmesi şokuyla tüm yolu bana kötü kötü bakarak gecirdi sjsnzhdbTeyzeler önemli bence. Arkadaşım yeni ev aldı ona tadilat için gidip giderken bahçede oturup muhabbet eden teyzeler yeğenim var avukat, şu var bu var demişler. Kızçe en iyi arkadaşımla sevgili bu arada kısmetler boşa gitti
Bu teyzelerden biri kaynanam. SkdjdkdkBence toplum baskısı yüzünden. Misal teyze konuya el atmak istiyor, ama etrafındaki insanlar sane ne karışma diyorlar teyzenin hevesi kırılıyor ... böyle böyle çöpçatmayı bırakıyor işte
Peki başında niyet edecek miyiz canımMerhaba.Her gün 129 ya Latif Celle Celaluh çek.Allahin izni ile kısmetin çok oluyor ve inşaAllah gönlıne göre Rabbim veriyor.Ben eşim ile sürekli bu zikre devam ederek karşılastm Elhamdulillah
Bende öyle düşünüyorumÇirkin görmek demek bence o kişiyi sevmemek demek. İnsan severse gözüne kusur görünmez, çirkin görünmez. O yüzden birini çirkin buldugunu düşünüyorsan sevmiyorsun demektir benim için. Seven insana her şeyi güzel çekici görünür. Ten uyumu denen şey de o çekicilikten gelir bence. Kalbinin çarptığı senin için dünyanın en güzelidir yani ben böyle düşünüyorum.
Nerde oturdunuz ya heryer kapalı,sokakta yemek içmek yasakDün ben tek başıma gittim dışarda kahve aldım oturdum o kadar hoşuma gitti ki motive etmeliyiz kendimizi
Hangi siteymiş o, bizle de paylaşsanız olmaz mı?Kalteli evlenme sitelerinden biriyle evlenmişti eşimin kuzeni.3 sene oldu. Ki mühendis çocuk kendisi. Bankaci bir kızla çok güzel evlilik oldu. 2 de bebek yaptılar.
Herkes onlar kadar şanslı değildir. Çöpçatan Teyzelere söyleeeeHangi siteymiş o, bizle de paylaşsanız olmaz mı?
Ammannnn benim teyzeler olur olmadık kişileri buluyorlar. Pek başarılı olduklarını söyleyemeyeceğimHerkes onlar kadar şanslı değildir. Çöpçatan Teyzelere söyleeeesiteler gelmez snaa onlar yüzyılın şanslıları kü internetten güzel bir evlilik yapmışlar
Ultra şanslılardan yaniAmmannnn benim teyzeler olur olmadık kişileri buluyorlar. Pek başarılı olduklarını söyleyemeyeceğim
Benim bir arkadaşım da böyle bir siteden evlendi. Ama o da yüzde 0,01 falan bir ihtimali gerçekleştirdi yani
Bankta oturdumNerde oturdunuz ya heryer kapalı,sokakta yemek içmek yasak
Benimde arkadaş öyle evlendi mühendisi çok iyi çocuk temiz yüzlü ben denedim bana sapıklar denk geldiKalteli evlenme sitelerinden biriyle evlenmişti eşimin kuzeni.3 sene oldu. Ki mühendis çocuk kendisi. Bankaci bir kızla çok güzel evlilik oldu. 2 de bebek yaptılar.
Allah Allah bize niye öyleleri denk geliyor kiBenimde arkadaş öyle evlendi mühendisi çok iyi çocuk temiz yüzlü ben denedim bana sapıklar denk geldi
Kızın şansı kendisi 37 idi sevgilisi 35 çocuk o kadar iyi niyetliydi ki nasıl denk geldi nasip diyorumAllah Allah bize niye öyleleri denk geliyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?