- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
Nasıl haber salınır canımYok en iyisi çevreye haber salalım uygulama falan zor adamların niyeti başka çünkü.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl haber salınır canımYok en iyisi çevreye haber salalım uygulama falan zor adamların niyeti başka çünkü.
Mesela küçükken ya da ergenlikteysen ben falan ne güzel kızsın büyü seni oğluma alıcam diyen teyzelerin bir tanesi bile yokYok en iyisi çevreye haber salalım uygulama falan zor adamların niyeti başka çünkü.
Keske aynı şehirlerde olsaydık beraber takılırdık,birbirimize birilerini bulurduk falan off bu corona tüm sosyalliği bitirdi.Eskiden her ay mutlaka bi kısmet çıkardı . Bu sene toplasan iki kişiyle tanıştımben onu da yaptım ya kimse uğraşmıyor kimseyle
Sen nerede yaşıyorsunKeske aynı şehirlerde olsaydık beraber takılırdık,birbirimize birilerini bulurduk falan off bu corona tüm sosyalliği bitirdi.Eskiden her ay mutlaka bi kısmet çıkardı . Bu sene toplasan iki kişiyle tanıştım![]()
off evet ya bekar yakın yaşlarda kızlar toplanalım. coronadan sonra birlikte takılalım en iyisi :)Keske aynı şehirlerde olsaydık beraber takılırdık,birbirimize birilerini bulurduk falan off bu corona tüm sosyalliği bitirdi.Eskiden her ay mutlaka bi kısmet çıkardı . Bu sene toplasan iki kişiyle tanıştım![]()
Öyle değil direkt aranıp söylenmez zatenNasıl haber salınır canımne demek lazım. Çünkü desen evlenmek istiyorum millet iyice azdı bu der ama sürekli de evlenmedin diye söylenirler
Diyarbakır siz?Sen nerede yaşıyorsun
Ya benden büyük bir ablam var yaşı 36 falan okulda tanışmıştık bana bir ay oldu falan mesaj attı çevresi çok geniştir çöpçatanlık yapar falan. Dedi yok mu birileri. Dedim yok ama evlenmek istiyorum abla anlattım yani biri olsa yok demem. Dedi Allah gönlüne göre versin hala çıt yokÖyle değil direkt aranıp söylenmez zatenMesela arkadaşlarınla yada bi tanıdıkla konuşunca laf arasında çevreden birinin önerdiği iyi efendi biri olsa hemen tanışırım falan dersin çünkü bu devirde düzgün kimse yok dersin.onlar mesajı alır
![]()
Afyon ya çok uzağız dedim belki aynı bölgedeyizdirDiyarbakır siz?
Sen nerde yaşıyorsunoff evet ya bekar yakın yaşlarda kızlar toplanalım. coronadan sonra birlikte takılalım en iyisi :)
Emin ol aklındadır uygun birini bulursa haber verir:)Bende haber saldım çevreye biri buldu da adam sağlıkçı riskli diye kaldı o da virüsten sonrayaYa benden büyük bir ablam var yaşı 36 falan okulda tanışmıştık bana bir ay oldu falan mesaj attı çevresi çok geniştir çöpçatanlık yapar falan. Dedi yok mu birileri. Dedim yok ama evlenmek istiyorum abla anlattım yani biri olsa yok demem. Dedi Allah gönlüne göre versin hala çıt yok![]()
istanbuldayım bendeSen nerde yaşıyorsun
Yok valla uzakmışız hepistanbuldayım bendekeşke yakın olsaydık hepimiz
O da boşanma aşamasında şansımEmin ol aklındadır uygun birini bulursa haber verir:)Bende haber saldım çevreye biri buldu da adam sağlıkçı riskli diye kaldı o da virüsten sonraya![]()
böyle diye diye 32 oldum yakında 3332 daha ne ki? Çok gençsiniz daha neler çıkar karşınıza
Evlilik hapis hayatı değildir, siz özgürlüğünüzün alındığını hissediyorsanız doğru bir evlilik yapmamışsınızdır. Arkadaşlarınızı doğru evlilik yapmaları konusunda teşvik etmeniz -akşam kocanızla yattığınız halde- amaaağğnn evlenmeyin demenizden daha samimi olacaktır.
Mutsuzsanız boşanıp arkanıza bile bakmayacaksınız. Siz yanlış insanla evlendiniz diye herkes yanlış insanla evlenecek değil ya. Kendi tercihlerinizi sorgulayın bence başkasına evlenme demek yerine
Bu benim düşüncem 'evlilik' çok muhteşem herkesin mutlaka evlenmesi gerek algısı yanlış.Bence şimdi kalkın yüzünüze bir bardak soğuk su çarpıp, camın önüne geçin ve şunu deyin, ben mutlu olmadığım bir evliliği sürdürmek zorunda değilim boşanmalıyım,daha fazla yıl kaybetmemek istiyorsanız bunu yapmalısınız
Aklı olan herkes evliliğin hep muhteşem olmayacağını, büyük sorumlulukları olan bir şey oldugunu zaten bilir. Bunun farkında olmadan yapılan evlilik zaten çatırdar ve biter. Evlenmek isteyen insan o sorumlulukların farkında olup o hayata adım atmalı bence. Tabiki baba evinde yan gelip yatmaya benzemez. Dediğim gibi akıllı bir insan o sorumlulukları alabilcekse evlenir. Ben böyle düşünüyorum. Kendine yük göreceği işin içine girmez. Allah kimseyi pişman etmesin ne diyim. Ve insan her zaman elinde olanın nankörüdür. Hep daha fazlasını daha iyisini ister. Biraz yetinmeyi bilen insan evliyken de bekarken de mutlu olabilir. Kimse mutlaka evlenmek zorunda değil. Ama bu güzel bir evlilik hayali kurmanın bunu istemedin dile getirmenin önünde engel değilBu benim düşüncem 'evlilik' çok muhteşem herkesin mutlaka evlenmesi gerek algısı yanlış.
Sevmemiş sevse de devam edememiş ilişkilerden sonra evleneyim bari diye ilk bulduğunu eş diye kabul ediveriyorlar insanlar bunu anlamsız buluyorum.
Evlilik=sorumluluk büyük sorumluluk hem de.
25 yaşımda evlendim.
26 yaşında çocuğum oldu.
Bir anda iş ev ve en önemlisi bebek sorumluluğu yüklendi. Halbuki bekarken tüy gibi hafiftim.
Evlenmeyen arkadaşlarım ülke ülke gezdiler. Kamplara tatillere gidip huzurla bir hayat sürdürdüler.
İşin özü belki erken evlilikten belki bana zor geldiğinden evlilik kavramını beğenmedim.
Eşimle ilgili bir durum değil başkasıyla da olsa memnun kalmazdım. Şimdi ben bu işi beğenmedim ya eskiden iyiydi diyip boşanmak anlamsız olduğundan böyle devam edecek.
Bu durumda sadece şimdiki aklım olsa diyebiliyorum.
6 yıllık birliktelikten sonra ilk sevdiğim kişiyle evlendim. Madem birbirimizi seviyoruz okul bitti iş güç yerinde ee ne yapalım evlenelim oldu.Aklı olan herkes evliliğin hep muhteşem olmayacağını, büyük sorumlulukları olan bir şey oldugunu zaten bilir. Bunun farkında olmadan yapılan evlilik zaten çatırdar ve biter. Evlenmek isteyen insan o sorumlulukların farkında olup o hayata adım atmalı bence. Tabiki baba evinde yan gelip yatmaya benzemez. Dediğim gibi akıllı bir insan o sorumlulukları alabilcekse evlenir. Ben böyle düşünüyorum. Kendine yük göreceği işin içine girmez. Allah kimseyi pişman etmesin ne diyim