Kesinlikle, hayır bir de muhafazakar değildir de evlenmeden sevişmeyi tercih etmiyordur, istemiyordur, keyfi öyle diyordur.İyi tebrik ediyoruz, siz çooooooook paylaşılamayan kadın havasında erkek tarafı peşinizden koşmuş, hatta evlenmeyi hiç düşünmemişsinizdir eminim zorla kabul ettirdiler
Konuya gelirsek siz Mars'ta falan mı yaşıyorsunuz, ülkemizde kocaman muhafazakar bir kesim var. O insanlar da evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyor genelde. İstemiyor yani. Belki muhafazakar, belki keyfi öyle istiyor ... konuyu buna bağlamak saçma yani niye karşı tarafa böyle yaşa daha iyi diye dayatıyorsunuz?? Kaldı ki konu sahibesi 6 aydan sonra evlenecek yaşta, karşıdaki adam da 6 ay dursa ölmez merak etmeyin. Herkesin içdünyası farklı. Ben de dahil bazı insanlar daha duygusal, aynı yatakta uyuyup uyanmak insanları çok bağlıyor, karşı taraf terk ederse yoksunluğunu sadece ruhta değil bedende de hissediyorsunuz. Ben hissettim yani. O yüzden kimseye şu zamanda cinsellik yaşa demem asla, Türk erkekleri berbat çünkü. İlk hafta seviyorum ölüyorum diyorlar sonra bakıyorsun ortada yok adam. İnsanların tercihlerine saygı duymak bu kadar zor olmamalı
32 yaşında cinsellik yaşamamak niye problematik durum olsun.
Ya bir de böyle kendilerini bulamadan ya da kendi hayatlarındaki sorunu çözemeden bunu karşı tarafa dikta etmeyi, illa doğrusu bu demeyi, karşıdakini sorunlu gibi göstermeyi inanın hiç anlamıyorum.
Sen sana göre doğrusunu yaşıyorsun karşındaki yaşamıyor ya da yaşayamıyor diye hemen böyle sıfatlar mı yakıştırılmalı?