32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

İyi tebrik ediyoruz, siz çooooooook paylaşılamayan kadın havasında erkek tarafı peşinizden koşmuş, hatta evlenmeyi hiç düşünmemişsinizdir eminim zorla kabul ettirdiler

Konuya gelirsek siz Mars'ta falan mı yaşıyorsunuz, ülkemizde kocaman muhafazakar bir kesim var. O insanlar da evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyor genelde. İstemiyor yani. Belki muhafazakar, belki keyfi öyle istiyor ... konuyu buna bağlamak saçma yani niye karşı tarafa böyle yaşa daha iyi diye dayatıyorsunuz?? Kaldı ki konu sahibesi 6 aydan sonra evlenecek yaşta, karşıdaki adam da 6 ay dursa ölmez merak etmeyin. Herkesin içdünyası farklı. Ben de dahil bazı insanlar daha duygusal, aynı yatakta uyuyup uyanmak insanları çok bağlıyor, karşı taraf terk ederse yoksunluğunu sadece ruhta değil bedende de hissediyorsunuz. Ben hissettim yani. O yüzden kimseye şu zamanda cinsellik yaşa demem asla, Türk erkekleri berbat çünkü. İlk hafta seviyorum ölüyorum diyorlar sonra bakıyorsun ortada yok adam. İnsanların tercihlerine saygı duymak bu kadar zor olmamalı
Kesinlikle, hayır bir de muhafazakar değildir de evlenmeden sevişmeyi tercih etmiyordur, istemiyordur, keyfi öyle diyordur.
32 yaşında cinsellik yaşamamak niye problematik durum olsun.
Ya bir de böyle kendilerini bulamadan ya da kendi hayatlarındaki sorunu çözemeden bunu karşı tarafa dikta etmeyi, illa doğrusu bu demeyi, karşıdakini sorunlu gibi göstermeyi inanın hiç anlamıyorum.
Sen sana göre doğrusunu yaşıyorsun karşındaki yaşamıyor ya da yaşayamıyor diye hemen böyle sıfatlar mı yakıştırılmalı?

Bence dedim. Bence bana göre demek. İkincisi hayat görüşünüz buysa anlarım fakat siz çevreden çekindiğiniz için yapamadığınızı söyledim dedim...
Yani kendi hayat görüşüyse tabiki kendi doğrularını yaşasın diyorum ben de. Ama konu sahibesi öyle düşünmüyor ki...
ne okuduğumu gayet iyi biliyorum.iyi gecelerr

Bence dedim. Bence bana göre demek. İkincisi hayat görüşünüz buysa anlarım fakat siz çevreden çekindiğiniz için yapamadığınızı söyledim dedim...
Yani kendi hayat görüşüyse tabiki kendi doğrularını yaşasın diyorum ben de. Ama konu sahibesi öyle düşünmüyor ki...
Ya şu evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemeyenlerin yakasını niye salmıyorsunuz. İnsanların tercihlerine saygı duymayı öğrenmelisiniz

Benim arkadaş da 32 de evlendi ama onun görüştüğü biri varmış ☹️benim aday adayı bile yok nasip artık genç yaşımda taliplerimi değerlendirelim kismet

Merhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işte :KK43: Benim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
Hangi sehirdesiniz

Evinde varsa istediğim yaşta eşi alırım kafası var kendilerinde çok üzücü
bu ülkede yaşıyor ve biliyor ki iyi bir geliri varsa ev araba varsa eli yüzü de düzgünse kendinden 10 15 yaş genç eş rahatça bulabilir.bence yanlış ama durum maalesef böyle erkekler için

Insanın kendisi bulması en iyisi galiba😃

Benim kendi bulduklarımın hepsi birbirinden kötüydü :olamaz: :halay:Benim öküzü arkadaşım yaptı bu sana olur bir bak demişti.

Arkadaşım değil ama ABDde olduğum zaman bir kadınla tanışmıştım. Çöpçatan şirketi aracaılığyla tanıştığı biriyle evlenmiş. gayet güzel, kariyerli de bir kadındı. Bizdeki komşu teyzenin para ödenen, şirket versiyonu anlayacağınız. ABDde bu tip şirketlerden çokça var, en temizi bence parayı veriyorsun istediğin gibi bir öküzü tutup getiriyorlar:olamaz::sampiyon:

bu ülkede yaşıyor ve biliyor ki iyi bir geliri varsa ev araba varsa eli yüzü de düzgünse kendinden 10 15 yaş genç eş rahatça bulabilir.bence yanlış ama durum maalesef böyle erkekler için
Bir o geç yaşta gencecik kızlarla evlenen erkekler bir de ikinci- üçüncü evliliğini yapanları alkışlıyorum👏🏻 Yahu bu ne şans. Biz bekarlarda mı bu kısmetsizlik bilemedim. Önün bir kere acıldı mı daha kapanmıyor sanırım😂

Benim kendi bulduklarımın hepsi birbirinden kötüydü :olamaz: :halay:Benim öküzü arkadaşım yaptı bu sana olur bir bak demişti.

Arkadaşım değil ama ABDde olduğum zaman bir kadınla tanışmıştım. Çöpçatan şirketi aracaılığyla tanıştığı biriyle evlenmiş. gayet güzel, kariyerli de bir kadındı. Bizdeki komşu teyzenin para ödenen, şirket versiyonu anlayacağınız. ABDde bu tip şirketlerden çokça var, en temizi bence parayı veriyorsun istediğin gibi bir öküzü tutup getiriyorlar:olamaz::sampiyon:
evet ya netflix de izledim gayet kaliteli eğitimli çiftleri bu şekilde tanıştırıyorlardı o olmasa hemen diğeriyle tanışma vardı.zaman kaybı da yok arama zahmeti de yok gayet mantıklı

Yok bizde şirket falan teyzeler var,arkadaşlar var buluyor ama bi tane normali denk gelmedi henüz,ha birde kendi bulduklarım var onlardan da bir şey çıkmıyor 😂

Yok bizde şirket falan teyzeler var,arkadaşlar var buluyor ama bi tane normali denk gelmedi henüz,ha birde kendi bulduklarım var onlardan da bir şey çıkmıyor 😂
En yararlı şirket teyze şirketi. Ondan umudu kesince tüm hayaller bitiyor😂 çok yaşasın teyzeler bize dengimizi getirsin teyzeler😂

Bir o geç yaşta gencecik kızlarla evlenen erkekler bir de ikinci- üçüncü evliliğini yapanları alkışlıyorum👏🏻 Yahu bu ne şans. Biz bekarlarda mı bu kısmetsizlik bilemedim. Önün bir kere acıldı mı daha kapanmıyor sanırım😂
Keşke erkek olsaydım böyle sıkıntı cekmezdim kardeşim rahat vallahizmet var her şey var evlenir mi hiç

Back
X