33 yaşından sonra evlenememe korkusu?

35’imde 2. evliliğimi yaptım herşey de gayet güzel. Korkmayın kısmet bu işler.

Gamze olmak geldi icimden

32 yaşındaydım evlendiğimde, eşim de 30 du. Düğün günümden tam 1 yıl önce hiçbiri planımda yoktu. Temmuzda tanıştık kasımda nişanlandık. Nikah ocakta düğün hazirandaydı,sonraki marta da kızımı kucağıma aldım.
Kendisi 40 yaşında olmasına rağmen 35 yaşındaki arkadaşımla görüştürdüğüm kişinin " bebek olmaz yaşı var ben genç istiyorum" cümlesine kapaktı yaşadıklarım ama kendini kapatana da sözüm olmazdı.
Velhasıl mutluluğun yaşı yok. Çocuk olmaz diye bir şey de yok. Bunu 32 yaşında düğün günü hamile kalan ve 9 ay olmadan kızını kucağına alan biri olarak söylüyorum.

O adam çok acimasizmiş bence ve monicadan acaba nasi ayrildi ki kalkmiş boyle laflar ediyor kuyruk acisi var sanki netten baktim 14 yillik evlilik bitmis monicada istese bebek yapardi demekki güvenmemis ayrica monica gayet guzel bir kadin tekrar hayatini kurabilir
Ayrica bu isler nasip bazen allah vermeyince de olmaz 20 yasinda bile olsa farketmez her seye garanti gözle bakmamak lazim

öyle kıymetli ki canım yazdıkların haklısın paraya doyuluyor ama sevgiye doymuyor insan...para sadece ihtiyacı karşılıyor ama huzur vermiyor...samimi bir sevgi servete bedel...

Hakkınızda hayırlısı olmasını ve mutlu bir yuva kurmanızı diliyorum :)

Bu korku bende de var .Daha 25 yasindayim.Ama bazi planlarim var hayata dair .ve eger gerceklestirirsem ,daha dogrusu gerceklestirme yolundayken evlilik zor gorunuyor ikinci plana atmak durumundayim.
Yasina bakmadan genc birini isteyen erkek meselesine gelince, siz evliliginde bu kistasi barindiran birinin kafa yapisina uygun musunuz bunu dusunun.ben istemem..benden uzak dursun.
Benim erkek arkadaaim benden 8 yas buyuk .yanima yakistirmadiklarini biliyorum xunku minyon tipliyim cok kucuk gosteriyorum.ve zaten de kucugum.Ama ben onun hayat gorusunu , kafa yapisini ,temiz kalbini seviyorum.
Yakisikli cogu kisiden daha uygun buluyorum kendime.cunku evlilik hayat arkadasligi ..ben ona cok guveniyorum.ondam daha cok guvendigim kimse yok hatta
Siz de kafa yapisi olarak kendnize uygun biriyle evlenmelisiniz.Eger karsiniza cikan adaylar hayatinizi omur boyu mutlu ve eglenceli gecireceginiz kisiler degilse evlenmeyin.
Bazen dusunuyorum bekarken ne kadar rahatiz evli olunca oyle olmayacak.
Aslinda evlilik toplumun bize bir dayatmasi.
Belki ben bekar daha mutluyum? Cunku kimseye ihtiyacim yok,ekonomik ozgurlugim var,istedigim gibi icerim,gezerim kimseye karsi sadakat yukumlulugum yok,eve gec gelme vs.hesap verme derdi yok..
Ama evlenince oyle olmuyor..butun hayatiniz degisiyor..

arkadaş gerçeklere dikkat çekmiş. yukarda yazdım 66 yaşında adam 35 yaşında hiç evlenmemiş kadınla evlendi. ama ben mesela 35 yaşında erkeğin 66 yaşında kadınla evlendiğini hiç duymadım
nasıl duymadın..birsürü örneği var..seda sayan ajda pekkan büleent eersoy bunlar sadece birkaçı ..hepsi yirmilik tosuncuklarla evli

Erkek yaşlı ve zengin ise genç kadınla nasıl evleniyorsa, zengin kadın da evleniyor. Kadınlar çok istemez böyle bir durumu. Daha az rastlanır. Zengin ve yasli ise bir taraf diğer taraf ya çaresiz yada para peşindedir. Aşk ihtimali yok denecek kadar azdır. Daha doğrusu aşk paraya olur. Yaş farkı çook çook fazla ise özellikle.
Ayrıca kadında erkekten 5-10 yaş büyük olabiliyor. Örnekleri çoook fazla.

Amcam evlenecek 39 yaşında kendi yaşına yakın bir kadınla ve gayet mutlu. Bu işler kısmet işi. Ben ideal bir evlenme yaşı olduğuna inanmıyorum.. 25 yaşımın içinde evlendim çünkü kendimi hazır hissediyordum. Karşıma düzgün sevebileceğim biri çıkmıştı. Sizin sevebileceginiz biri çıkacaktır.

Istisnaları var ama birkaç yıl evvel tv ye bi sporcu çıkmıştı. Adam 85 yasında ama hiç göstermiyor Karısı 50 yasında . Adam Fit tabi sporcu olduğu için koşucuydu yanlış hatırlamıyorsam ya da yüzücü yanlış Olmasın. Vücut falan Fit tabi bastonla gezmiyor. Karısına sordular nasıl evlendiniz diye 18 yaşındayken evlenmiş kadın aşık oldum diyor.
Düşün 18 yaşındayken 53 yasında biriyle evlenmiş. Büyük cesaret ama sevdim dedi.

arkadaş gerçeklere dikkat çekmiş. yukarda yazdım 66 yaşında adam 35 yaşında hiç evlenmemiş kadınla evlendi. ama ben mesela 35 yaşında erkeğin 66 yaşında kadınla evlendiğini hiç duymadım
Nasıl peki o çift mutlular mı ?

Hersey Kadınlara acımasız Doğa da öyle. Biyolojik yasımız var malum

Bende 33 yasında eşimle tanıştım. E
O bir istisna olabilir. Kaide belli.

Hali vakti yerindeyse kadın erkek farketmez, 18 yaşındaki 60 yasindaki ile evlenebiliyor. Ama kadinlarda oran daha çok. (genç kadın yasli adamla evlilik)

Tamamen ayni dusunuyoruz da az oldugumuz kesin kadin veya erkek cogu cikar icin para mevki icin evleniyor bunlari gordukce insanin morali bozuluyor.
Bir de bana boyle yapmak ruhunu satmak gibi geliyor.

ah kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama oyle de zor oluyor işte. bu kafayla yalnızlık ömür boyu olacak galiba.

Valla 33 yasindan sonra evlenme olasiligi dusuyor beraberinde dogru insanla evlenme olasiligi da dusuyor.ama mukemmel evlilikler yapanlar da yok degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…