- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
Ayol sen ondan güzelsindirHaha o türkan şoray. Ben gariban tiny miny
Allah hayırlı gönlünüze göre versin öncelikle. Biz de kuzenler erken evlendi bana göre. Yani ben çevreye göre geç kalmıştım.
Bir tanıdık vardı. Gamze diye. 30 yaş üstü idi. Hep bana Gamze yi örnek gösterdiler. Bak evlense böyle mı olurdu vs. Neyse bu Gamze evlendi. Adam yakışıklı, evi var, arabası var. Gamze ye deli gibi aşık.
Bu sefer bizim kuzenlere başladılar.:"Erken evlendiniz de ne oldu? Bakın Gamze ye. Geç evlendi en güzelini kaptı."demeye. Kız oturur bahtı oturur. Allah iyilere denk getirsin.
Yok ya. Türkan şorayın güzelliği bence efsanevidir. O işvesi cilvesi. Gülerken o dudaklarını büküşü filan. Ben onun yanında odunsu kalırımAyol sen ondan güzelsindir
O zaman bahtin onunkinden daha güzel olsunYok ya. Türkan şorayın güzelliği bence efsanevidir. O işvesi cilvesi. Gülerken o dudaklarını büküşü filan. Ben onun yanında odunsu kalırım
Maalesef böyle örnekler de çok. 66 yaşındak akrabamız 35 yaşında kadınla evlendi. kadın hiç evlenmemiş, evde kaldım diye üzülüyormuş falan. atladı resmen. düğün felan yaptılar gelinlik giydi. offf of.
erkekler hem de nasıl farkında. yaa koskoca monica bellucci'nin eski kocası 50 küsur yaşında adam, monica'yı boşadıktan sona 20 yaşında bir kızla evlendi. vincent cassel adamın adı, röportaj yapmış şunu demiş:
"erkekler her yaşta hayata başlayabilir kadınlar başlayamaz. doğa kadınlara zalim. neyse ki 20 yaşında genç bir kadınla evlendim ve eminim bir sürü bebeğimiz olucak."
haklı adam malesef.
öyle kıymetli ki canım yazdıkların haklısın paraya doyuluyor ama sevgiye doymuyor insan...para sadece ihtiyacı karşılıyor ama huzur vermiyor...samimi bir sevgi servete bedel...Valla panpa bir cikarlarinin pesinde kosanlar var evet onlar satilik ama bir de ehhh tamam bu olsun evleneyim bari modunda olanlar var onlari tenzih ederim.
Oyle tabi ki, cogu iliski artik cikar odakli. Ask, sevgi, dostluk, aile, akrabalik vb yeminle kalmadi artik. Insanlarin ici bombos. Kollarina taktiklari marka canta, ellerindeki telefonun son moda olmasi vb onlari mutlu edecek saniyorlar ama kalbin carpmasi cok farkli. Materyale odakli sekilde, maddeden paradan mutluluk umanlar bir noktada para elde ettikten sonra cakiliyor artik, sevgili, arkadas, aile sicakligi ariyor. Para mutluluk veren seylerin cogunu satin alamiyor aslinda, dostluk, ask, zaman, saglik...
Hakkınızda hayırlısı olmasını ve mutlu bir yuva kurmanızı diliyorum :)33 yaşındayım. Yaklaşık 1 bucuk yıl önce evliliğin eşiğinden döndüm. Kendimi yaşlanmış hissediyorum. Hem duygusal hem fiziksel. Kızlar sizce bu yaştan sonra güzel bir birliktelik, bir evlilik mümkün mü? Yoksa iyiler çoktan kapıldı mı? Yalnız başıma yaşlanıp ölmekten çok korkuyorum. Bir evim olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama erkekler hep genç bayan istiyor. Ne dersiniz kızlar?
nasıl duymadın..birsürü örneği var..seda sayan ajda pekkan büleent eersoy bunlar sadece birkaçı ..hepsi yirmilik tosuncuklarla evliarkadaş gerçeklere dikkat çekmiş. yukarda yazdım 66 yaşında adam 35 yaşında hiç evlenmemiş kadınla evlendi. ama ben mesela 35 yaşında erkeğin 66 yaşında kadınla evlendiğini hiç duymadım
Istisnaları var ama birkaç yıl evvel tv ye bi sporcu çıkmıştı. Adam 85 yasında ama hiç göstermiyor Karısı 50 yasında . Adam Fit tabi sporcu olduğu için koşucuydu yanlış hatırlamıyorsam ya da yüzücü yanlış Olmasın. Vücut falan Fit tabi bastonla gezmiyor. Karısına sordular nasıl evlendiniz diye 18 yaşındayken evlenmiş kadın aşık oldum diyor.Erkek yaşlı ve zengin ise genç kadınla nasıl evleniyorsa, zengin kadın da evleniyor. Kadınlar çok istemez böyle bir durumu. Daha az rastlanır. Zengin ve yasli ise bir taraf diğer taraf ya çaresiz yada para peşindedir. Aşk ihtimali yok denecek kadar azdır. Daha doğrusu aşk paraya olur. Yaş farkı çook çook fazla ise özellikle.
Ayrıca kadında erkekten 5-10 yaş büyük olabiliyor. Örnekleri çoook fazla.
Nasıl peki o çift mutlular mı ?arkadaş gerçeklere dikkat çekmiş. yukarda yazdım 66 yaşında adam 35 yaşında hiç evlenmemiş kadınla evlendi. ama ben mesela 35 yaşında erkeğin 66 yaşında kadınla evlendiğini hiç duymadım
O bir istisna olabilir. Kaide belli.Istisnaları var ama birkaç yıl evvel tv ye bi sporcu çıkmıştı. Adam 85 yasında ama hiç göstermiyor Karısı 50 yasında . Adam Fit tabi sporcu olduğu için koşucuydu yanlış hatırlamıyorsam ya da yüzücü yanlış Olmasın. Vücut falan Fit tabi bastonla gezmiyor. Karısına sordular nasıl evlendiniz diye 18 yaşındayken evlenmiş kadın aşık oldum diyor.
Düşün 18 yaşındayken 53 yasında biriyle evlenmiş. Büyük cesaret ama sevdim dedi.
Tamamen ayni dusunuyoruz da az oldugumuz kesin kadin veya erkek cogu cikar icin para mevki icin evleniyor bunlari gordukce insanin morali bozuluyor.
Bir de bana boyle yapmak ruhunu satmak gibi geliyor.
Ask, sevgi olmadan liste uzar gider ama bos bombos ve anlamsiz olarak gider. Cocuk icinse gayet kolay, herkes razi gelen en zengin/guzel tiple evlensin olsun bitsin. Bu tip evlilikler bana samimi veya mutlu gelmiyor dedigim gibi hep bir eksiklik oluyor, bu sekil metalik ya da robotik evlenmek icin evlenmek oluyor. Sevmedigin biriyle para ici, zorunluluk icin, cocuk icin evlenmek veya evli kalmak dunyanin en yalniz hissiyati, cok aci ve mutsuz bir durum bence. Bana bos geliyor.
Valla 33 yasindan sonra evlenme olasiligi dusuyor beraberinde dogru insanla evlenme olasiligi da dusuyor.ama mukemmel evlilikler yapanlar da yok degil.33 yaşındayım. Yaklaşık 1 bucuk yıl önce evliliğin eşiğinden döndüm. Kendimi yaşlanmış hissediyorum. Hem duygusal hem fiziksel. Kızlar sizce bu yaştan sonra güzel bir birliktelik, bir evlilik mümkün mü? Yoksa iyiler çoktan kapıldı mı? Yalnız başıma yaşlanıp ölmekten çok korkuyorum. Bir evim olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama erkekler hep genç bayan istiyor. Ne dersiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?