- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Yuva da güzel ama bence her şeye rağmen yuva kurmakBen de 33 yaşındayım. Ama evlilikten oldum olası korkmuşumdur, hala var o korku gerçi ama şu son 1 senedir falan biraz daha sıcak bakmaya başladım.
Ne bilim böyle avmlerde görüyorum çoluk çocuğunun peşinde koşturan anne babaları, çocuk ağlar bi yandan rahat rahat yemeğini yiyemezsin istediğin yere gidemezsin. Bunları gördükçe fenalık geliyo bana:)
Ayrıca şuan hem ruhen hem de fiziken kendimi hiç çökmüş hissetmiyorum. Peşimde 26-27 yaşında olanlar bile var düşün:) çünkü ben de çok ufak gösteriyorum.
Esas yaşlılık evlenince ve çocuk olunca başlıyor bence. Kadınlarda bi bezmişlik kendini salma bakımsızlık falan. Erkekler de aynı şekilde..
Çok eskiden bir düğünde yaşlı bi teyzeyle konuşurken: "aman kızım ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi" demişti. Hiç unutmam:) Büyüklerin vardır bir bildiği:)
Eki Görüntüle 2201506 Türkan Şoray bile 38 yaşında evlenmiş.
17 yaşından sevgililermiş hem de. Iyy.Ondan önce tepesinde bir kart horoz vardı ancak kurtulmuş
Maşallah+KiskandimArkadasının ailesindeki kadınlar çökertme cinsinden galiba çok yanlış düşünüyor.
36 yaşındayım yaşımı duyan tekrar sorar inanmaz, şoka girerler. Fizik olarak türk standartlarından farklı ve asla fiziğim bozulmadı.
Kadın çöker düşüncesi çok yanlış.
Sanki kadın çökerde erkek sabit mi kalır, erkeklerin kalçaları turşuya dönüyor sarkıyor, gıdıkları uzuyor, saçları zaten tek tük kalıyor, şakaklara karlar yağıyor.
Allah nasip etsin prensi bile bulursunuz.
Ben 20 li yaşlarda iki ay süren bir evlilik yaşadım ailemin hemen yanına döndüm. Uzun uzun yıllar evlenmedim. Tam aman evlenmicem yurt dışına geziye cikiyordum pasaportumu çıkarıyordum. Eşim çıktı karşıma.
Bir kere evliliğimi sormadı, beni asla incitcek bir konuşma yapmayı bırakın dokunmaya kıyamaz.
Ölüm riski çok yüksek gebelik geçiriyorum. Sürekli doktorlardayız vs vs bana bişey olacak diye krizlere giriyor.
Maddi olarak bir dediğimi iki etmez.
Ailesine beni asla ezdirmez.
Hiç umutsuz düşüncelere kapılma, ben ummadığım şeyler yaşıyorum.
İnanın sizde yaşayacaksınız.
Rabbim nasip etsin yeter.
Yeter ki istemesini bilelim, Rabbimizi unutmayalım.
Hayalperest konusmayacagim, illa ki var 35 inde de 40 inda da evlenen musmutlu hanimlar. Ama 40 ini gecip hala arayanlar, depresyona girenler de var.
Bi kere iyileri kapilmis mi diye dusunmeyi birakmalisiniz, seciciliginiz kisilik acisindan ve uyum acisindan olmali. Mesela hem yasi genc olsun, yakisikli olsun, evlenmemis olsun, kariyeri olsun, ayni sehirden olsun vs kriterleri artirirsaniz geriye elene elene pek bir az kisi kalir.
Tabi kismetse illa ki olacaktir, cok fazla kafaya takmamak en iyisi.
Aynen oyle. Ama boyle haberleri okuya duya cok da sallamamak lazim. Esegi saglam kaziga baglayip kismet demek daha iyiValla panpa bence yine de kısmet
Bizim tanıdık bir abla 34 yaşında 30luk bir adamla evlendi adam gayet de mükemmel.
Kuzenim evliyken patronu kocanı bırak bana gel dediKuzenimin evliliği kötüydü adam da herhalde bizimkini üzgün görmeye dayanamadı. Şimdi evliler 2 çocukları var, kuzenim çok mutlu abimiz de şirket CEOsu.
Prens Charles çok çok güzel bir kadınla evlendi ama mutlu olamadı aklı hep Camille'deydi. Adam yıllar sonra evlebebildi. Büyük aşklar da kısmet bence kaderde varsa oluyor.
Hayat çok süprizlere açık. Gönül bu yaş, iş, sosyal statü falan takmıyor. 30lu yaşlar geç, geçkin değil asla evlenmek mutlu olmak için.
Aynen oyle. Ama boyle haberleri okuya duya cok da sallamamak lazim. Esegi saglam kaziga baglayip kismet demek daha iyi
30 yaşımdayım neredeyse, bazen ben de düşünüyorum ne eksik de olmuyor diye güzellik eksikliği değil ama belki hayatıma giren insanlarla -daha doğrusu kendi seçimlerimle - alakalıdır. Bazen birisi evlenince kendimi loser hissediyorum, sonra diyorum ki "Saçmalama kızım Scarlet, işin gücün kariyerin var. Hayattaki başarı kocanın donlarını yıkayıp akşam yemeğini yapmak mı eksik bu mu?" O dağ gibi çamaşırları, özel günlerde ilk kimin anasına gidicez muhabbetlerini, işten yorgun argın geldiğimde bekleyen ütüleri, yemeği, temizliği düşününce bekarlık sultanlık diyorum :) Üstelik ailesine lafta çok düşkün ve ultra yoğun çalışan bir sevgilim var , hepsini birleştirince evlenmekten uzaklaşıyorum.
35'e kadar evlenmezsem ayrı eve çıkıp koruyucu annelik yaparım. Dünyanın sonu değil bence
Yoktu ki unide istatistik dersimSevgili Şişmaniye seni çok bilimsel gördümÜniversitede istatistik dersiyle aran nasıldı
İstisnalar, evlilik ornekleri olsa da evet kadınlar için 33 yaşından sonra evlenmek zorlaşıyor. Çünkü biyolojik saat işliyor. Çocuk doğurmak zorlasiyor. Erkekler de bunun farkında, aptal degiller sonucta. Evlendi bir iki yıl çocuk olmasın evliligin tadını cikaralim felan diyince geriye ortalama bir çocuk yapmaya zaman kalıyor, ikinciye çok zor. O yüzden erkekler cyjr arıyor ve buluyorlar da. Maalesef acı gerçekler.
Ya şöyle konuşmalarınızı anlayamıyorum inanin erkekler böyle düşünse bile siz nasıl böyle düşünüyorsunuz o yirmi yaşinda aldiklarinin çocuğu olcaği ne malumki nasil bir toplum olduk anlamadm bende evlenemedim çok takıyorum evet ama çocuk boyutuna hic takılniyorum1İstisnalar, evlilik ornekleri olsa da evet kadınlar için 33 yaşından sonra evlenmek zorlaşıyor. Çünkü biyolojik saat işliyor. Çocuk doğurmak zorlasiyor. Erkekler de bunun farkında, aptal degiller sonucta. Evlendi bir iki yıl çocuk olmasın evliligin tadını cikaralim felan diyince geriye ortalama bir çocuk yapmaya zaman kalıyor, ikinciye çok zor. O yüzden erkekler cyjr arıyor ve buluyorlar da. Maalesef acı gerçekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?