- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 38
Ya şöyle konuşmalarınızı anlayamıyorum inanin erkekler böyle düşünse bile siz nasıl böyle düşünüyorsunuz o yirmi yaşinda aldiklarinin çocuğu olcaği ne malumki nasil bir toplum olduk anlamadm bende evlenemedim çok takıyorum evet ama çocuk boyutuna hic takılniyorum1
Oda kadının kendi seçimi ben bu konu yüzünden neler yasaďigmi bi ben bilirim babam annem çok ağir konuşur hala onlarla yaşıyorum ama evlenemedim diyede o yaşta bi dedeyle evlilik düşünmedim büyük konuşmak gibi olmasında yani tamamen seçimarkadaş gerçeklere dikkat çekmiş. yukarda yazdım 66 yaşında adam 35 yaşında hiç evlenmemiş kadınla evlendi. ama ben mesela 35 yaşında erkeğin 66 yaşında kadınla evlendiğini hiç duymadım
Haha o türkan şoray. Ben gariban tiny minyEki Görüntüle 2201506 Türkan Şoray bile 38 yaşında evlenmiş.
Kusura bakmayın amacim sizi üzmek değil. Ama maalesef gerçekler bunlar. Olasiliga bakacak olursanız 20 yaşındaki kadindan çocuk olma olasiligi 30 kusur yasindakinden fazladir. Yoksa bir rahatsızlığı vardır olmuyordur, olabilir. Hersey Allah'tan. Allah hakkinizda hayırlısıni nasip etsin.Ya şöyle konuşmalarınızı anlayamıyorum inanin erkekler böyle düşünse bile siz nasıl böyle düşünüyorsunuz o yirmi yaşinda aldiklarinin çocuğu olcaği ne malumki nasil bir toplum olduk anlamadm bende evlenemedim çok takıyorum evet ama çocuk boyutuna hic takılniyorum1
Kusura bakmayın amacim sizi üzmek değil. Ama maalesef gerçekler bunlar. Olasiliga bakacak olursanız 20 yaşındaki kadindan çocuk olma olasiligi 30 kusur yasindakinden fazladir. Yoksa bir rahatsızlığı vardır olmuyordur, olabilir. Hersey Allah'tan. Allah hakkinizda hayırlısıni nasip etsin.
eh 30 yaşını geçmiş insan bi zahmet gidersin sevgilisiyle. Ha, dini hassasiyet falan derseniz bir şey diyemem. Benim bu konuda problemim yok sevgilimle ihtiyaçlarımı gideriyorum. Ama cinsel ihtiyaç gidermek için aşık olmak gerek, hani evlenmiş olmak için evlense de aşık olmadığı insanla aynı yatağa girer mi insan bilemiyorumya cinsellik ihtiyacı nolucak?
Bilmem çocuğa takilmadiğim için acikcasi bu nokta beni üzmüyorKusura bakmayın amacim sizi üzmek değil. Ama maalesef gerçekler bunlar. Olasiliga bakacak olursanız 20 yaşındaki kadindan çocuk olma olasiligi 30 kusur yasindakinden fazladir. Yoksa bir rahatsızlığı vardır olmuyordur, olabilir. Hersey Allah'tan. Allah hakkinizda hayırlısıni nasip etsin.
Her ayni yatağa giren aşikmi saniyosunuz :) hiç inanmam açıkçasıeh 30 yaşını geçmiş insan bi zahmet gidersin sevgilisiyle. Ha, dini hassasiyet falan derseniz bir şey diyemem. Benim bu konuda problemim yok sevgilimle ihtiyaçlarımı gideriyorum. Ama cinsel ihtiyaç gidermek için aşık olmak gerek, hani evlenmiş olmak için evlense de aşık olmadığı insanla aynı yatağa girer mi insan bilemiyorum
Öyle bir şey sanmıyorum , zira malesef Türk kadınının %70'inden fazlası hayatında hiç orgazm olmamış; sevişmeyi de bildiğini sanmıyorum put gibi yatıyordur e bunların sebebinin çoğu da aşık olmadan girdiği o yatak olsa gerek...Her ayni yatağa giren aşikmi saniyosunuz :) hiç inanmam açıkçası
Öyle bir şey sanmıyorum , zira malesef Türk kadınının %70'inden fazlası hayatında hiç orgazm olmamış; sevişmeyi de bildiğini sanmıyorum put gibi yatıyordur e bunların sebebinin çoğu da aşık olmadan girdiği o yatak olsa gerek...
Cinsellik ihtiyacı onemli dendiği için aşk kavramından bahsettim.
Bunun sebebi eşlerin sevgiden yoksun olması, erkeğin bencilce işini acele görmek istemesi; kadının çekinmesi içinde tutku olmaması, gibi gibi...uzar gider.çok iyi ya put gibi yatiyordur dedinya mükemmel tespit canm anladım dedigini şuan
Evlilik sadece aşk için yapilmaz. Cinsellik için yapilir, çocuk için yapilir, düzen için yapılır, sahiplenme için yapilir vb. Tabi bunlar evlilik olmadan da yapilabilir ama maalesef ne dinimiz ne kültürümüz buna müsaade etmiyor.
Ask, sevgi olmadan liste uzar gider ama bos bombos ve anlamsiz olarak gider. Cocuk icinse gayet kolay, herkes razi gelen en zengin/guzel tiple evlensin olsun bitsin. Bu tip evlilikler bana samimi veya mutlu gelmiyor dedigim gibi hep bir eksiklik oluyor, bu sekil metalik ya da robotik evlenmek icin evlenmek oluyor. Sevmedigin biriyle para ici, zorunluluk icin, cocuk icin evlenmek veya evli kalmak dunyanin en yalniz hissiyati, cok aci ve mutsuz bir durum bence. Bana bos geliyor.
Tamamen ayni dusunuyoruz da az oldugumuz kesin kadin veya erkek cogu cikar icin para mevki icin evleniyor bunlari gordukce insanin morali bozuluyor.
Bir de bana boyle yapmak ruhunu satmak gibi geliyor.
Bunların hepsi birbirini destekleyen unsurlar. Aşk ve sevgi olunca sorunlar bitmiyor. Ask zaten kısa surede bitiyor. Yerini sevgi saygı aliyor. Hayat zor. Bir sürü sorunla mücadele etmek gwrekiyor. İnsanlar da mantikli olanı yapiyor. Maddiyat için evlenenlere de cinsellik için evlenenlere de evde kalmamak için evlenenlere de hak veriyorum. Herşey ibsai için. Çocuğuna ayakkabi alamayacaksan ne yapacaksın aski. Kurulu bir düzenin varsa diğer konularda mutluysan cinsellikte az olsun, yüzeysel olsun. Aşkla evlenenler hergun orgazm olmuyor sonuçta. Olduğu kadar, gerekirse put gibi yatılır. Eş mutlu olsun diye zorlanarak da yapilir. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil. İnsanlari tercihlerine saygı duyuyorum.Ask, sevgi olmadan liste uzar gider ama bos bombos ve anlamsiz olarak gider. Cocuk icinse gayet kolay, herkes razi gelen en zengin/guzel tiple evlensin olsun bitsin. Bu tip evlilikler bana samimi veya mutlu gelmiyor dedigim gibi hep bir eksiklik oluyor, bu sekil metalik ya da robotik evlenmek icin evlenmek oluyor. Sevmedigin biriyle para ici, zorunluluk icin, cocuk icin evlenmek veya evli kalmak dunyanin en yalniz hissiyati, cok aci ve mutsuz bir durum bence. Bana bos geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?