33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Öyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine

O hale geldim çünkü bi görseniz sosyal bi isim var gün içinde iş yerime o kadar ziyaretçi geliyo ya biri de görmez mi

Okurken sanki kendimi gördüm !! İnan bir acının herkezde can yakışı farklı derecedir, kimi bi olayı hiç umursamezken diğeri kahrolur.. En son bi tanıdın oğluyla aramızı yapmaya kalktılar ablasıylada yeni arkadaş olmuşum neyse bu ... Arkadaş bni ablasının telinden bile sildirmiş .... Çocuktan da nasıl hoşlanmıştım, hala aklımda ya son. Umudumdu ama oda beni istemedi sanırım başla kızla nişanlancak o kadar dipte hissediyorumki

Sırf "koca" olmadığı için bu kadar hayata küsülmesinin gercek olduğuna inanmak istemediğimden.
Inanin olabiliYor böyle seyler. Ama bu koca delisi olundugundan degil. Ya sevgi göremiyoruzdur ya da bu sevgi eksikligi hissediyoruzdur. Ya da cocuklugunda baba sevgisi göremeyigi bu sevgiyi karsi cinsten bekledigi icin böyle düsünüyor olabilir. Bunu bilemeYiz. Lütfen hemen insanlari yargilayamayalim, eger ki söyleyecek birseyiniz yoksa konuyu es gecersiniz. Demek ki kendisi icin bu konu önemli.

Meslegini almis belli bir yasa gelmis, evlat es istemesi cok dogal. Inanin her insan farkli zorluklar veriyor hayatinda. Empati kuralim, ya da en azindan anlamaya calisalim. Sevgiler :)

Ben de konunun şaka olduğunu düşündüm. "Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek " özellikle şu cümleden sonra gerisini ciddiyetle okuyamadım kusura bakmayın. Ama gerçekmiş.

Artık öyle görücü devirleri geçti. Arayıp da "kız görmeye gelmek" falan eskide kaldı. Sevmek sevilmek istiyorsunuz tabii ama olmadı diye neden kendinizi bu kadar mutsuzluğa sürüklüyorsunuz? İşiniz gücünüz de varmış. Sizi oyalayacak aktiviteler bulsanız? Daha yaşınız genç.

Niye son umut olsun hanımefendi, yarın olucek misiniz?

Evlilik bir tercih meselesidir, mutlu olmak için bir amaç olduğunu düşünmüyorum. Ama sizin kadar evliliğe takmış birine laf salatası yapmıycam. Daha gerçekçi konuşmak istiyorum.
Çevrenizi genişletin. Kurslara, etkinliklere katılın. Böylece yeni insanlar tanırsınız.
Bu devirde kimse kimsenin kapısını çalmıyor. Biraz göstereceksiniz kendinizi. Kıyafetinize, duruşunuza dikkat edin.
Pozitif olun. Düşüncelerinize pozitifliği yansıtın.
33 olunca yaşlı olmuyorsunuz. Aksine hayat daha şimdi başlıyor. 32 yaşındayım, hem 20'lerden daha güzelim, hem de maddi birikimim var, para sıkıntım yok. 33'üm diye benden geçti modlarına girme. vallahi şurda kavgaya tutuşuruz

Sirf takinti yaptiniz siye tavsiye veriyorum
Boy 1.55 kilo 67 ise kilolu sayilirsiniz
Belki radikal bir kararla kilo verirseniz daha da dikkat cekersiniz
Ga da spor salonuna yazilip yeni bir ortamin kapisini aralayabilirsiniz
Allah iyilerle karsilastirsin

Edt
Baska uyenin durumunu okumusum siz diye
Ikiniz de kusura bakmayin .s
Ama spor salonu isini bir dusunun
Ya da baska bir kurs isini

Bend
e az önce buna benzer bir konu actim. Sosyalles diyorsunuz, bu nasil olacak fazla cevresi olmayan birine? :) önerinizi bekliyorum

Söyleyecek şeyim vardı ve söyledim .
Siz beğenmediğiniz mesajları eş geçerseniz daha kolay olur.

Kocasızlık bilmemne diye olaya sığ bakmaya gerek yok. Kadın sevmek, sevilmek, yuvasını kurmak, anne olmak istiyor işte. Sanki çok duyulmamış şeylermiş gibi tepkiler vermek anlamsız.

33 yaşında kadınsınız. İşiniz gücünüz var. Annenizin telefonuna görücü haberi gelmesi için fazla büyüksünüz, ve biz o devirleri geçtik. Herkes hayat arkadaşını kendi buluyor. Sosyalleşmek için fırsatları kaçırmayın. Kurs olsun, spor olsun, insan içine karışmak... Karşınıza size uygun biri çıkarsa çok güzel, çıkmazsa da yapacak bir şey yok. Evlilik meselelerini zorlamayı doğru bulmuyorum.

Miyav68 keşke yakından tanisan da beni anlatsam sana oyle nasipsizimki anne olmak istemek kötü mu ya da bi genç kız olarak içinde helalinden aşkı yaşamak istemek kötü mu.Hep evdeyim yaz gelsin istemiyorum bile
Çıkın dışarıya , sevgilisiz dışarı çıkılmaz diye bir kural mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…