- 2 Temmuz 2015
- 126
- 97
- 48
- 39
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Neden saka oldugunu düsündünüz?Bu konu şaka mı ?
Sırf "koca" olmadığı için bu kadar hayata küsülmesinin gercek olduğuna inanmak istemediğimden.Neden saka oldugunu düsündünüz?
O hale geldim çünkü bi görseniz sosyal bi isim var gün içinde iş yerime o kadar ziyaretçi geliyo ya biri de görmez miAnnemin teli çalacak mı :)) hangi devirdeyiz ya .. :)) canımm takma bunları çık gez sosyalleş ortamlara gir birileri girer hayatına . Tanı sev nasipse evlenirsiniz evde oturup tel çalmasıyla olmuyor bu işler:)) devir değişti kuzucuğum:))
Inanin olabiliYor böyle seyler. Ama bu koca delisi olundugundan degil. Ya sevgi göremiyoruzdur ya da bu sevgi eksikligi hissediyoruzdur. Ya da cocuklugunda baba sevgisi göremeyigi bu sevgiyi karsi cinsten bekledigi icin böyle düsünüyor olabilir. Bunu bilemeYiz. Lütfen hemen insanlari yargilayamayalim, eger ki söyleyecek birseyiniz yoksa konuyu es gecersiniz. Demek ki kendisi icin bu konu önemli.Sırf "koca" olmadığı için bu kadar hayata küsülmesinin gercek olduğuna inanmak istemediğimden.
Niye son umut olsun hanımefendi, yarın olucek misiniz?Okurken sanki kendimi gördüm !! İnan bir acının herkezde can yakışı farklı derecedir, kimi bi olayı hiç umursamezken diğeri kahrolur.. En son bi tanıdın oğluyla aramızı yapmaya kalktılar ablasıylada yeni arkadaş olmuşum neyse bu ... Arkadaş bni ablasının telinden bile sildirmiş .... Çocuktan da nasıl hoşlanmıştım, hala aklımda ya son. Umudumdu ama oda beni istemedi sanırım başla kızla nişanlancak o kadar dipte hissediyorumki
e az önce buna benzer bir konu actim. Sosyalles diyorsunuz, bu nasil olacak fazla cevresi olmayan birine? :) önerinizi bekliyorumAnnemin teli çalacak mı :)) Hangi devirdeyiz ya .. :)) Canım takma bunları çık, gez sosyalleş ortamlara gir birileri girer hayatına. Tanı, sev... Nasipse evlenirsiniz, evde oturup tel çalmasıyla olmuyor bu işler:)) devir değişti kuzucuğum:))
Söyleyecek şeyim vardı ve söyledim .Inanin olabiliYor böyle seyler. Ama bu koca delisi olundugundan degil. Ya sevgi göremiyoruzdur ya da bu sevgi eksikligi hissediyoruzdur. Ya da cocuklugunda baba sevgisi göremeyigi bu sevgiyi karsi cinsten bekledigi icin böyle düsünüyor olabilir. Bunu bilemeYiz. Lütfen hemen insanlari yargilayamayalim, eger ki söyleyecek birseyiniz yoksa konuyu es gecersiniz. Demek ki kendisi icin bu konu önemli.
Meslegini almis belli bir yasa gelmis, evlat es istemesi cok dogal. Inanin her insan farkli zorluklar veriyor hayatinda. Empati kuralim, ya da en azindan anlamaya calisalim. Sevgiler :)
Çıkın dışarıya , sevgilisiz dışarı çıkılmaz diye bir kural mı varMiyav68 keşke yakından tanisan da beni anlatsam sana oyle nasipsizimki anne olmak istemek kötü mu ya da bi genç kız olarak içinde helalinden aşkı yaşamak istemek kötü mu.Hep evdeyim yaz gelsin istemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?