- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Bır anda nasıl oluyo bu işler .Mucize mi ?Ben 34 yaşında evlendim. Kısmetse bir anda olur
u banada söylerler genelde peki nasil olmali, gülücük mü sacmaliyiz o kisiye ya da gidip hemen konusmalimiyiz :))) cokmerak ediyorumbunun cevabiniBelki de bu yüzden olmuyodur çok havalı çok burnu havada duruyosan kimse cesaret edip yanaşamıyodur
Elbette hakkı.Benim konu sahibine tavsiyem biri olursa eger hayatında sırf evlendi olsun diye evlenmemesi.onu konu sahibi de biliyordur ama o da eş ve evlat istiyor ve hakkıdır sahip olmak hemen evlılıkte neymiş gibi yorumlar geliyor 30 yaşlarda bekar olan üyelere saçma
Bana bır arkadas gülerek konus demıştı .Öyle yap ki ilgilensınler yoksa kımse gelmez dedı .Cıddı duruyorum çünkü.Bun
u banada söylerler genelde peki nasil olmali, gülücük mü sacmaliyiz o kisiye ya da gidip hemen konusmalimiyiz :))) cokmerak ediyorumbunun cevabini
Bende cok ciddiyimdir. Erkekler oldumu özellikle heyecan yaptigim icin tam ters tepiyor galiba :)))Bana bır arkadas gülerek konus demıştı .Öyle yap ki ilgilensınler yoksa kımse gelmez dedı .Cıddı duruyorum çünkü.
Aynen böyle gerılıp kızgın konusuyorum tam tersı :))))Bende cok ciddiyimdir. Erkekler oldumu özellikle heyecan yaptigim icin tam ters tepiyor galiba :)))
Ben bulamıyorum mesela calıstıgım ortamda bekarlar var ılgılenmıyorlar bız mı ılgılenelım olmaz ki dunya tersıne mı dondu.Artık koca arAyıpta bulamayan yok ama siz ters yöne mi girdiniz bilemedim
belli yaştan sonra takıntı olabiliyor garip değil çünkü aile beklentiye giriyor akraba beklentiye gırıyor arkadaş çevresi hep evli oluyor biyolojik saat uyarıyor bebek bebek diye psıkolojık bir çok sebep toplamında kızlarımız konu sahibi gibi oluyor zamanlaElbette hakkı.Benim konu sahibine tavsiyem biri olursa eger hayatında sırf evlendi olsun diye evlenmemesi.
Istekleri hayalleri cok güzel. Ama hayat her zaman ne çıkartır karsısına bilemeyiz.
Evliligi takıntı haline getirmis gibi hissettim.
Çalıştığınız ortamla kısıtlamayın kendinizi. İş sonrası bişeyler yapın spor olur tiyatro olur farklı ortamlar yaratmaya bakın. İnternetten bile tonla kişi evleniyor artık mutlu evlilikler yapılıyor. Bu devirde gerçekten evlilik işleri kolaylaştı artıkBen bulamıyorum mesela calıstıgım ortamda bekarlar var ılgılenmıyorlar bız mı ılgılenelım olmaz ki dunya tersıne mı dondu.
İşler kolaylaştı mı gercekten 32 yasındayım artık kımse bakmıyor akıllı telefonlar cıktı cıkıla yolda otobuste hep bır telefona bakma durumları var .Tıyatro desen ,sınema desen hep arkadaslarıyla gelıyorlar en uygunu kurslar dıyecegım ingilizce dusunuyorum halkegıtımın oda yasım 32 olmus gelecek kısılerın yası ortada benden kucukturler her yol kapalı artık .Çalıştığınız ortamla kısıtlamayın kendinizi. İş sonrası bişeyler yapın spor olur tiyatro olur farklı ortamlar yaratmaya bakın. İnternetten bile tonla kişi evleniyor artık mutlu evlilikler yapılıyor. Bu devirde gerçekten evlilik işleri kolaylaştı artık
Sanki biraz takıntı yapmışsınız belki daha rahat davransanız evlenme odaklı davranmasanız karşınıza başkaları çıkar erkekler hemen tanışınca evlenme taraftarı konuşmalardan da hoşlanmıyorlarminnos26 biliyorum konumu açarken tepki alacağımı biliyordum ki belki haklısınız ama yaşadıklarımı bilmiyosunuz saygı duyuyorum sizlere.3 yıl önce nisan attım.Kendisine o kadar inanmistimki düğünümüze 5 gün vardı evimizi tuttuk davetiye dağıttık tabi çok şükür kendisiyle aynı ilde değiliz ama buna rağmen biz ayrılır ayrılmaz üzerinden 1 yıl geçmişken evlilik aşamasında olduğunu arkadaşı aracılığıyla duyurdu bana düşünün hayaller kuruyorsunuz sevildiginizi saniyosunuz ama çoktan unutmuş nisan takmış bile o kadar şey yaşadım ki günlerce 1 odada ağladım tuttuğumuz evin sokaklarında gün boyu ağlayarak gezdim hayaller kurduğumuz evin balkonu önünde kedi gibi izledim.O günden sonra biri bir gün gelicek tüm yaralarımı iyileştirecek dedim hep bi dala tutundum ailem hep yanimda oldu atlattım dışarıya çok güçlü durdum.Ankarada yasiyorum o Ankara sokakları iyi bilir neler yaşadım o sokaklarda el ele görürken çiftleri hep ağlayarak bakarken nolur Allahım sevenleri ayırma hep böyle mutlu olsunlar diye duygulanırım belki bi gün ömrüm noktalanirsa tek isteğim mezarıma muradını alamadı yazsınlar sevenlere dilediğim bikac dileğini yazsınlar istiyorum
Bun
u banada söylerler genelde peki nasil olmali, gülücük mü sacmaliyiz o kisiye ya da gidip hemen konusmalimiyiz :))) cokmerak ediyorumbunun cevabini
minnos26 biliyorum konumu açarken tepki alacağımı biliyordum ki belki haklısınız ama yaşadıklarımı bilmiyosunuz saygı duyuyorum sizlere.3 yıl önce nisan attım.Kendisine o kadar inanmistimki düğünümüze 5 gün vardı evimizi tuttuk davetiye dağıttık tabi çok şükür kendisiyle aynı ilde değiliz ama buna rağmen biz ayrılır ayrılmaz üzerinden 1 yıl geçmişken evlilik aşamasında olduğunu arkadaşı aracılığıyla duyurdu bana düşünün hayaller kuruyorsunuz sevildiginizi saniyosunuz ama çoktan unutmuş nisan takmış bile o kadar şey yaşadım ki günlerce 1 odada ağladım tuttuğumuz evin sokaklarında gün boyu ağlayarak gezdim hayaller kurduğumuz evin balkonu önünde kedi gibi izledim.O günden sonra biri bir gün gelicek tüm yaralarımı iyileştirecek dedim hep bi dala tutundum ailem hep yanimda oldu atlattım dışarıya çok güçlü durdum.Ankarada yasiyorum o Ankara sokakları iyi bilir neler yaşadım o sokaklarda el ele görürken çiftleri hep ağlayarak bakarken nolur Allahım sevenleri ayırma hep böyle mutlu olsunlar diye duygulanırım belki bi gün ömrüm noktalanirsa tek isteğim mezarıma muradını alamadı yazsınlar sevenlere dilediğim bikac dileğini yazsınlar istiyorum
Her yol kapalı diye bişey yok ölürsen her yol kapanır. Nefes aldıkca umut var. Tiyatroya sinemaya gitmicen tiyatro kursudur spordur dans kursudur yaşıtlarının gidebileceği kurslara gidicen. Orada bir kız arkadaşın olur o sana birini önerir bakmışsın evlenirsin, gittiğin ortamda kesin erkek olacak diyede düşünme tanıştırılırsın tavsiye edilir tanışırsın. Kısmetin nereden geleceği belli olmazİşler kolaylaştı mı gercekten 32 yasındayım artık kımse bakmıyor akıllı telefonlar cıktı cıkıla yolda otobuste hep bır telefona bakma durumları var .Tıyatro desen ,sınema desen hep arkadaslarıyla gelıyorlar en uygunu kurslar dıyecegım ingilizce dusunuyorum halkegıtımın oda yasım 32 olmus gelecek kısılerın yası ortada benden kucukturler her yol kapalı artık .
Sırf "koca" olmadığı için bu kadar hayata küsülmesinin gercek olduğuna inanmak istemediğimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?