33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

Bende kurslara katılayım barı halk eğitim kursları belkı bır ıse yarar cunku herkes arkadas amacıyla gıdıyor en azından sohbet edebılecek bırılerı ıle tanısırız.İngilizce kursu nasıl sızce katılım cok mudur acaba ?

onu konu sahibi de biliyordur ama o da eş ve evlat istiyor ve hakkıdır sahip olmak hemen evlılıkte neymiş gibi yorumlar geliyor 30 yaşlarda bekar olan üyelere saçma
Elbette hakkı.Benim konu sahibine tavsiyem biri olursa eger hayatında sırf evlendi olsun diye evlenmemesi.
Istekleri hayalleri cok güzel. Ama hayat her zaman ne çıkartır karsısına bilemeyiz.
Evliligi takıntı haline getirmis gibi hissettim.

belli yaştan sonra takıntı olabiliyor garip değil çünkü aile beklentiye giriyor akraba beklentiye gırıyor arkadaş çevresi hep evli oluyor biyolojik saat uyarıyor bebek bebek diye psıkolojık bir çok sebep toplamında kızlarımız konu sahibi gibi oluyor zamanla

Ben bulamıyorum mesela calıstıgım ortamda bekarlar var ılgılenmıyorlar bız mı ılgılenelım olmaz ki dunya tersıne mı dondu.
Çalıştığınız ortamla kısıtlamayın kendinizi. İş sonrası bişeyler yapın spor olur tiyatro olur farklı ortamlar yaratmaya bakın. İnternetten bile tonla kişi evleniyor artık mutlu evlilikler yapılıyor. Bu devirde gerçekten evlilik işleri kolaylaştı artık

İşler kolaylaştı mı gercekten 32 yasındayım artık kımse bakmıyor akıllı telefonlar cıktı cıkıla yolda otobuste hep bır telefona bakma durumları var .Tıyatro desen ,sınema desen hep arkadaslarıyla gelıyorlar en uygunu kurslar dıyecegım ingilizce dusunuyorum halkegıtımın oda yasım 32 olmus gelecek kısılerın yası ortada benden kucukturler her yol kapalı artık .

Sanki biraz takıntı yapmışsınız belki daha rahat davransanız evlenme odaklı davranmasanız karşınıza başkaları çıkar erkekler hemen tanışınca evlenme taraftarı konuşmalardan da hoşlanmıyorlar

Bun

u banada söylerler genelde peki nasil olmali, gülücük mü sacmaliyiz o kisiye ya da gidip hemen konusmalimiyiz :))) cokmerak ediyorumbunun cevabini

Evet güler yüzlü olmanız sizi biraz daha iletişime açık hale getirir.Herkes pozitif insanlarla iletişim kurmayı tercih eder.Çok basit bi örnek olarak adres soracak olsanız bile suratı asık kibirli bi şekilde etrafa bakan birine mi sorardınız yoksa güler yüzlü birine mi mesela.

Siz bi uzmanla mı görusseniz ? Bu olayi takinti yapmissiniz.

Her yol kapalı diye bişey yok ölürsen her yol kapanır. Nefes aldıkca umut var. Tiyatroya sinemaya gitmicen tiyatro kursudur spordur dans kursudur yaşıtlarının gidebileceği kurslara gidicen. Orada bir kız arkadaşın olur o sana birini önerir bakmışsın evlenirsin, gittiğin ortamda kesin erkek olacak diyede düşünme tanıştırılırsın tavsiye edilir tanışırsın. Kısmetin nereden geleceği belli olmaz

Canım bende 31 yasında bekarım zaman zaman bende cok kafama takıyor allaha isyan ediyorum seni çok iyi anlıyorm nasip işimiş bu işler anladım. Benim o kadar istegım kactı ki bgün komşular birini bulmş bna adını soyadını verdiler girip bakmadım bile henüz:) diyorum ya istegım kactı olursa olur napalım ya.

33 cok da geç sayilmaz ayrica hayirlisini dileyin ...40 i gecseniz de anne olursunuz gidin yumurta dondurun saklayin 33 yaş ideal...ilerde kullanin gerekirse..bence korkunuz cocuk daha cok ..

Sırf "koca" olmadığı için bu kadar hayata küsülmesinin gercek olduğuna inanmak istemediğimden.

Siz konu sahibinin yazdigi konudan sirf koca olmadigi icin olan kismini mi anladiniz? Bir insan sevdigi insanla evlenmek, yuva kurmak, cocuk sahibi olmak isteyince koca delisi mi oluyor? Acımasız buldum yorumunuzu ben.

Konu sahibi, aynı yasta sayiliriz. Sizi anlayabiliyorum. Fakat kendinizi neden tamamiyla umutsuzluga surukluyorsunuz? Hergun niye kendinizi bu konuya sartlayarak uyaniyorsunuz? Ben de bekarim, bir yere kadar da anlıyorum sizi ama ne yapalim bacim olelim mi evlenemedik diye:))) Caninizin kiymeti yok mu? Kendinize gelin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…