- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Görmedim canım konunu :)) mesela ben çok takmam kimseyi çıkar gezerim tek başıma . Geliyormusunuz bir kere söylerim gelen gelir gelmiyorlarsa da tek gayet güzel takılırım. Ama ille aman çok çevrem olsun istiyorsanız. Çok basit kurslara yazılın misal bir arkadaşım var çok severim. Onun kadar çevresi olan birini de görmedim. Gitmediği kurs yok. halkeğitimin ne kadar kursu varsa gidiyor. Kabartma, işaret dili, resim, kara kalem. Akşam fitness öğlen sürücü kursu. Hafta içi resim vs. Boş günü yok. Ve yolda yürürken slm vermediği kimse yok haliyle.. üstelik ikimizde o şehirde sadece 1 yıldır varız hesap edin. :)) maddi sıkıntınız varsa, halkeğitimin kursları ücretsiz zaten ordan başlayabilirsiniz.Bend
e az önce buna benzer bir konu actim. Sosyalles diyorsunuz, bu nasil olacak fazla cevresi olmayan birine? :) önerinizi bekliyorum
Bakış açınızı ve söylemlerinizi biraz değiştirin......................tarifsiz duygular.......................bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek........................el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak...............kısmetim..................... bana uygun birini önerecekler...............Meskekliyim...........................Muratsiz gidicem........................Muradımı alamadım...................köşede ağlarken yine
umarım bu sene size şans getırır ve tum dileklerınız gerçekleşırDeğil gerçekten mutsuzum neden şaka olsun en azından bi değer veren bana da sevilmeyi hissettiren biri olsun istedim bu dünyada parada hiçbirşeyde gözüm yoktu
onu konu sahibi de biliyordur ama o da eş ve evlat istiyor ve hakkıdır sahip olmak hemen evlılıkte neymiş gibi yorumlar geliyor 30 yaşlarda bekar olan üyelere saçmaCanım evlilik uzaktan görüldüğü gibi tozpembe değil.
32 de de ben ahahaBen 34 yaşında evlendim. Kısmetse bir anda olur
Ayy kk’nın bu tüm Türkiye’yi İstanbul, Ankara ve İzmir’den ibaret sanan üyelerine bitiyorum ya.Görücü usulü falan bitmedi arkadaşlar.Sizin yaşadığınız yerlerde yok diye bitmiş değil hatta belki hala Türkiye’de ağırlık olan evlilik türü.
Ayrıca da destek olmayacaksınız madem empati yeteneğiniz sıfır bari gelip moral de bozmayın herkes sizle hayattan aynı beklentilere mi sahip olmalı.
Şöyle diyeyim kesinlikle tabiki illa hemen evlilik demiyorum ki ya bir insanı etrafından hiç mi birini layık görüp tanıştırmak istemezler ben de görücü usulü demiyorum ki artık günümüzde zaten görücü usulü diye bişey yokki yani birini söylerler tanıştırmak için aracı olurlar bu yani hiç olmuyo.Ya ben hayatımda tanıyacağım biri olsun en azından istiyorum anı yaşamak istiyorum zaten biseyler olucaksa olur ama o da yokki.Kurslara yazilmama gerek yok zaten isim dolayısıyla toplantılara hep katılıyorum ya bi görün ne içimin ısındığı oluyo ne de zaten biri de görüp ya seni tanıştıralım diyolar açık konuşayım son 1 yıldır bir tek insan birini önermedi bu kadar olur mu çok bakımlıyım çevrem giyimimden sponsorun mu var senin derler hep yaş 33 ama dışardan 25 26 var mısın derler.Yastan da kaybediyorum tek tük birini onerseler bu defa yaşları küçük oluyor.Uymuyo hiç ya 1 yıldır da hiç kimse söylemedi zaten bu normal mi artık bişey mi var diyorum bende
Evli zannediyorlardır belki?O hale geldim çünkü bi görseniz sosyal bi isim var gün içinde iş yerime o kadar ziyaretçi geliyo ya biri de görmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?