33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

Evlenincede eşinizden kayınvalidenizden ağlarsınız. Neden bu kadar önemli sizin için evlenmek anlamadım. Ne güzel işiniz gücünüz varmış gezip tozmaya bakın. Evlilik kısmet işi ayrıca. Hayırsız bir evlilik yapmaktansa hayırlısını dileyin bence.

Öncelikle tarzınızı değiştirin , değişim hep iyidir.
Kıyafet , makyaj vs.
Eğer maddi olarak imkanınız varsa gezilere çıkın , sosyal medyada fotoğraf paylaşın.
Bol kitap okuyun ,
tanıştığınız insanlarla ilk önce görüntünüz sonra kültürünüz konuşsun.
Ve asla ümitsiz olmayın, nasibinizde olan kişi sizi heryerde bulur.

yaşıtız medeni halimiz de aynı :) evet insan, sevmek sevilmek istiyor ama dünyaya küsmeye gerek yok gerçekten.birkaç yıl öncesine kadar evliliğe çok anlam yüklerdim.çok da isterdim.yıllardır hep istedim olsun.zaten iş hayatına atılınca hemen evlenirim sanıyordum. 10 yıl bitti işime başlayalı :)erkekleri tanıdıkça evlilikleri gördükçe çocuk yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu anlayınca yüklediğim anlamlarla birlikte isteğim de yok oldu.evlenmem demiyorum tabi ki ama oluruna bıraktım.Ve görücü usulü hiç güzel bir şey değil. evlenmek isteyen kadın ya da erkek fırsatları ortamları kendisi oluşturmalı.telefonların çalmasıyla görücülerin gelmesiyle olmuyor, ben onların hepsinin tadına baktım kötü be kardeşim.

minnos26 biliyorum konumu açarken tepki alacağımı biliyordum ki belki haklısınız ama yaşadıklarımı bilmiyosunuz saygı duyuyorum sizlere.3 yıl önce nisan attım.Kendisine o kadar inanmistimki düğünümüze 5 gün vardı evimizi tuttuk davetiye dağıttık tabi çok şükür kendisiyle aynı ilde değiliz ama buna rağmen biz ayrılır ayrılmaz üzerinden 1 yıl geçmişken evlilik aşamasında olduğunu arkadaşı aracılığıyla duyurdu bana düşünün hayaller kuruyorsunuz sevildiginizi saniyosunuz ama çoktan unutmuş nisan takmış bile o kadar şey yaşadım ki günlerce 1 odada ağladım tuttuğumuz evin sokaklarında gün boyu ağlayarak gezdim hayaller kurduğumuz evin balkonu önünde kedi gibi izledim.O günden sonra biri bir gün gelicek tüm yaralarımı iyileştirecek dedim hep bi dala tutundum ailem hep yanimda oldu atlattım dışarıya çok güçlü durdum.Ankarada yasiyorum o Ankara sokakları iyi bilir neler yaşadım o sokaklarda el ele görürken çiftleri hep ağlayarak bakarken nolur Allahım sevenleri ayırma hep böyle mutlu olsunlar diye duygulanırım belki bi gün ömrüm noktalanirsa tek isteğim mezarıma muradını alamadı yazsınlar sevenlere dilediğim bikac dileğini yazsınlar istiyorum

Bend

e az önce buna benzer bir konu actim. Sosyalles diyorsunuz, bu nasil olacak fazla cevresi olmayan birine? :) önerinizi bekliyorum
Görmedim canım konunu :)) mesela ben çok takmam kimseyi çıkar gezerim tek başıma . Geliyormusunuz bir kere söylerim gelen gelir gelmiyorlarsa da tek gayet güzel takılırım. Ama ille aman çok çevrem olsun istiyorsanız. Çok basit kurslara yazılın misal bir arkadaşım var çok severim. Onun kadar çevresi olan birini de görmedim. Gitmediği kurs yok. halkeğitimin ne kadar kursu varsa gidiyor. Kabartma, işaret dili, resim, kara kalem. Akşam fitness öğlen sürücü kursu. Hafta içi resim vs. Boş günü yok. Ve yolda yürürken slm vermediği kimse yok haliyle.. üstelik ikimizde o şehirde sadece 1 yıldır varız hesap edin. :)) maddi sıkıntınız varsa, halkeğitimin kursları ücretsiz zaten ordan başlayabilirsiniz.

Bakış açınızı ve söylemlerinizi biraz değiştirin.
Flörtünüz sevgiliniz olmadı mı hiç? Evlenmeye odaklanmayın anı yaşamaya çalışın. Zaten anlaştığınızı görünce yakın olmak isteyeceksiniz. Kendinizde bazı değişiklikler yapın saçınız giyim tarzınız gibi. Bunu başkaları için değil kendiniz için kendinizi iyi hissetmek için yapın. Arkadaşlarınıza (güvendiğiniz) açıkça söyleyin beni tanıştırın birileriyle diye. Birlikte buluşun gezin. Ama beni evlendirebileceğinix biri derseniz kimse o topa girmez bu devirde. En mutlu evlilikler çatırdayabiliyor herkes aman ben aracı olmayayım diye düşünüyor artık. Kendi bacağınızdan asılacaksınız maalesef. Dua ile telefon başında haber beklemekle olmuyor olsa da o sizi siz onu beğenecek misiniz belli değil anlaşacak mısnız hiç belli değil.

Canım ya çok duygulandım

Öyle Düşünme elbette ki senin bşyin eksik değil . Sadece karşına o kişi çıkmamıştır daha . Her nasip vaktine esirdir . Zamanı gelince çıkar . 33 yas çok ileri bir yas değil ki . Ve istediklerin çok doğal Şeyler herkes ister kimi ifade eder kimi edemez içinde yasar.

Acaba sosyal biri değilsiniz ortamınız yok ondan mı olmuyor ?

Allah yardimciniz olsun rabbim tez zamanda hayirli kapilar acsin salih yaniniza yakisir bi es nasip eylesin guzel kardesim.. Dualara inaniorsaniz cuma suresi var siz bilmiorsanz bile anneniz mutlaka biliordur nettende arastirabilirsnz hergun okunduguna kismet acio die duydum bunu deneyip evlenen arkdalrmda oldu sizin icinde hayirlsii olsn ins:))

Ayy kk’nın bu tüm Türkiye’yi İstanbul, Ankara ve İzmir’den ibaret sanan üyelerine bitiyorum ya.Görücü usulü falan bitmedi arkadaşlar.Sizin yaşadığınız yerlerde yok diye bitmiş değil hatta belki hala Türkiye’de ağırlık olan evlilik türü.

Ayrıca da destek olmayacaksınız madem empati yeteneğiniz sıfır bari gelip moral de bozmayın herkes sizle hayattan aynı beklentilere mi sahip olmalı.

Ekleme: TÜİK verilerine göre görücü usulü evlilik oranı %59,9

Değil gerçekten mutsuzum neden şaka olsun en azından bi değer veren bana da sevilmeyi hissettiren biri olsun istedim bu dünyada parada hiçbirşeyde gözüm yoktu
umarım bu sene size şans getırır ve tum dileklerınız gerçekleşır

Şöyle diyeyim kesinlikle tabiki illa hemen evlilik demiyorum ki ya bir insanı etrafından hiç mi birini layık görüp tanıştırmak istemezler ben de görücü usulü demiyorum ki artık günümüzde zaten görücü usulü diye bişey yokki yani birini söylerler tanıştırmak için aracı olurlar bu yani hiç olmuyo.Ya ben hayatımda tanıyacağım biri olsun en azından istiyorum anı yaşamak istiyorum zaten biseyler olucaksa olur ama o da yokki.Kurslara yazilmama gerek yok zaten isim dolayısıyla toplantılara hep katılıyorum ya bi görün ne içimin ısındığı oluyo ne de zaten biri de görüp ya seni tanıştıralım diyolar açık konuşayım son 1 yıldır bir tek insan birini önermedi bu kadar olur mu çok bakımlıyım çevrem giyimimden sponsorun mu var senin derler hep yaş 33 ama dışardan 25 26 var mısın derler.Yastan da kaybediyorum tek tük birini onerseler bu defa yaşları küçük oluyor.Uymuyo hiç ya 1 yıldır da hiç kimse söylemedi zaten bu normal mi artık bişey mi var diyorum bende

Belki de bu yüzden olmuyodur çok havalı çok burnu havada duruyosan kimse cesaret edip yanaşamıyodur

O hale geldim çünkü bi görseniz sosyal bi isim var gün içinde iş yerime o kadar ziyaretçi geliyo ya biri de görmez mi
Evli zannediyorlardır belki?
Olabilir mi?
Gerçi dış görünüşten insanın medeni durumu nasıl anlaşılır bilmem ama..
Ne bilim deriz ya "kesin sevgilisi vardır veya kesin evlidir" gibi...
Öyle misiniz ki?

Bir abla vardı,çoğunluk annesinin kıyafetlerini giyer,kimseyle konuşmaz. Hani onu dışardan gören bekar biri değil de evli barklı çocuklu kadın zannederdi,böyle 'teyze' gibi görünürdü.
Giyiminden ve kilolarından sanırım.
Bende öyle bir intiba bırakmıştı hep.

Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.

Doğru insan
Doğru zaman...
Bu ikisi denk gelmemiş henüz demekki.
İnşallah istediğiniz vakitte nasip olsun, mübarek bayram gecesi, dua ettim size
Hayırlı bir insan çalsın kapınızı.

sysa Cuma süresini annem o kadar okuduki taha furkan suresi vs okumadigimiz dua yok tefeciye dahil umreye gittim orada da çok ettim ama yok

Yasadiklarina çok üzüldüm ve hislerini anlayabiliyorum. İns Allah yakın zamanda gönlüne göre birisini çıkarsın.

Yasin bence gec degil 40 a kadar normal . Tavsiye olarak herkesin dediği gibi sosyalleşmek. Ve bakım ama abartma dan(yani makyajı) .
K
Geriside kismet. Kendine pozitif olumlamalar yap, internetten bulabilirsin.
Ve herkes bir şeyle sinaniyor. Kimi bekarlikla, kimi eşle , kimi cocuk, kimi kaynana. Kimse dört dortluk değil.
Duaya devam, her zaman

Evlilik sizde takımtı olmuş resmen.
Seveceğim beni seven kimse yok diye açsanız neyse deyip öneri verirdim ama evlenmek de evlenmek. Yok kocama sofra kurmak falan.
Şimdi sana tanımadığın biri görücü gelse koşarak evlenecek gibisin.
O yüzden diyeceğim şu ki, kısmetten öte yol yok. Kafana takma, hayatını yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…