2senedir erteledim, ara ara ağrıdı, sonikigündür ağrımgözüme vuruyor, sanki sağ atarşiş hisseidyorum, ağrı kesiciyle duruyorum,çokkorkuyorum çok bir de dişhekimlerine güvenmiyorum, hepkötü şans, hepkötülere denk geldimayni korku bendede var 25 yasindayim ve cok üzgünüm bu duruma.
19 yasima kadar kötü bir discim vardi cok sert ve kabaydi ve kanal tedavisi benim icinde cok kötü gecmisti. sürekli dislerimde bir sorun bulurdudislerimde simdilik bi sorun yok ama gecen ay dolgum cikti ve gitmekten korkuyorum düsünmüyorumda. Yani kisacasi SENI ANLIYORUM
ama yine de korkuyorum, oilk adımı atmak, annemdekorkardı, 10 yaşımdayken anneminçığlıklarını duyardım dişçide, keşke götürmeseymiş beniUyuşturtuıyorum kendımı.
ustelık suanda butun ust cenemdekı dısler (kaza gecırdım) bırbırıne gırmıs durumda ıcerden.
Her hafta dıscıye gıdıyorum ve 4-5 kadar daha gıdecegım.
Agrin gercekten kötüyse gitmen lazim2senedir erteledim, ara ara ağrıdı, sonikigündür ağrımgözüme vuruyor, sanki sağ atarşiş hisseidyorum, ağrı kesiciyle duruyorum,çokkorkuyorum çok bir de dişhekimlerine güvenmiyorum, hepkötü şans, hepkötülere denk geldim
o da sıkıntı, en önemlisi doğru hekime gitmek, kiöseyi tanmıyorumburdaAgrin gercekten kötüyse gitmen lazim
internettende iyi bi doktora bakabilirsin yorumlar vs yaziliyor iyimi kötümü diye ona göre secersin birtane
kanal tedavisinde havaya zıpladığımı hatırlayınca kötü oluyo, kolay değil,2kanal tedavisi yapıldı, biri dişçihatası nedeniyle oldu maalesef,450 liraya 3 sene önce kanal tedavisi yaptırdım, aslında dolgulukmuş, başka dişlerime de kanal tedavisi deyince uyandım amamaalesef mesleğin yüz karaları var halaCumartesi günü kanal tedavisi yaptırdım bu ikinci kanal tedavim alıştım galiba artık. Öyle zor bir şey değil zaten uyuşunca hiçbir şey hissetmiyorsun.
kanal tedavisinde havaya zıpladığımı hatırlayınca kötü oluyo, kolay değil,2kanal tedavisi yapıldı, biri dişçihatası nedeniyle oldu maalesef,450 liraya 3 sene önce kanal tedavisi yaptırdım, aslında dolgulukmuş, başka dişlerime de kanal tedavisi deyince uyandım amamaalesef mesleğin yüz karaları var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?