• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33 yaşındayım ve dişçi fobim var

son_huzun

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
252
122
18
42
çokkorkuyorum, hani dişi deliyor ya bir aletle, sonra su ve koku oluyor, bi de 3 sene önce dolguluk dişime kanal tedavisi yapan paragöz birdişçi yüzünden gerçektençokkorkuyorum,iyi birdişçim yok, bu korkuyla nasıl baş ediyorsunuz
saçmabiliyorum ama kanal tedavisinden çokkorktum

Son düzenleme:
Uyuşturtuıyorum kendımı.
ustelık suanda butun ust cenemdekı dısler (kaza gecırdım) bırbırıne gırmıs durumda ıcerden.
Her hafta dıscıye gıdıyorum ve 4-5 kadar daha gıdecegım.

ayni korku bendede var 25 yasindayim ve cok üzgünüm bu duruma.
19 yasima kadar kötü bir discim vardi cok sert ve kabaydi ve kanal tedavisi benim icinde cok kötü gecmisti. sürekli dislerimde bir sorun bulurdu :( dislerimde simdilik bi sorun yok ama gecen ay dolgum cikti ve gitmekten korkuyorum düsünmüyorumda. Yani kisacasi SENI ANLIYORUM

ayni korku bendede var 25 yasindayim ve cok üzgünüm bu duruma.
19 yasima kadar kötü bir discim vardi cok sert ve kabaydi ve kanal tedavisi benim icinde cok kötü gecmisti. sürekli dislerimde bir sorun bulurdu :KK43: dislerimde simdilik bi sorun yok ama gecen ay dolgum cikti ve gitmekten korkuyorum düsünmüyorumda. Yani kisacasi SENI ANLIYORUM
2senedir erteledim, ara ara ağrıdı, sonikigündür ağrımgözüme vuruyor, sanki sağ atarşiş hisseidyorum, ağrı kesiciyle duruyorum,çokkorkuyorum çok bir de dişhekimlerine güvenmiyorum, hepkötü şans, hepkötülere denk geldim

Uyuşturtuıyorum kendımı.
ustelık suanda butun ust cenemdekı dısler (kaza gecırdım) bırbırıne gırmıs durumda ıcerden.
Her hafta dıscıye gıdıyorum ve 4-5 kadar daha gıdecegım.
ama yine de korkuyorum, oilk adımı atmak, annemdekorkardı, 10 yaşımdayken anneminçığlıklarını duyardım dişçide, keşke götürmeseymiş beni

2senedir erteledim, ara ara ağrıdı, sonikigündür ağrımgözüme vuruyor, sanki sağ atarşiş hisseidyorum, ağrı kesiciyle duruyorum,çokkorkuyorum çok bir de dişhekimlerine güvenmiyorum, hepkötü şans, hepkötülere denk geldim
Agrin gercekten kötüyse gitmen lazim
internettende iyi bi doktora bakabilirsin yorumlar vs yaziliyor iyimi kötümü diye ona göre secersin birtane

biliyorum ama sanki ölüme gidiyorum oraya giderken...çok saçma hayatta birsürü önemli şey var ama ben yaşıyorum

Kanal tedavisi berbat bişey bende yaptrdm yarım saatlik iş 2 saat sürdü 4 tane uyuşturucu igneye rağmen çok kötüydü

Cumartesi günü kanal tedavisi yaptırdım bu ikinci kanal tedavim alıştım galiba artık. Öyle zor bir şey değil zaten uyuşunca hiçbir şey hissetmiyorsun.

Cumartesi günü kanal tedavisi yaptırdım bu ikinci kanal tedavim alıştım galiba artık. Öyle zor bir şey değil zaten uyuşunca hiçbir şey hissetmiyorsun.
kanal tedavisinde havaya zıpladığımı hatırlayınca kötü oluyo, kolay değil,2kanal tedavisi yapıldı, biri dişçihatası nedeniyle oldu maalesef,450 liraya 3 sene önce kanal tedavisi yaptırdım, aslında dolgulukmuş, başka dişlerime de kanal tedavisi deyince uyandım amamaalesef mesleğin yüz karaları var hala

kanal tedavisinde havaya zıpladığımı hatırlayınca kötü oluyo, kolay değil,2kanal tedavisi yapıldı, biri dişçihatası nedeniyle oldu maalesef,450 liraya 3 sene önce kanal tedavisi yaptırdım, aslında dolgulukmuş, başka dişlerime de kanal tedavisi deyince uyandım amamaalesef mesleğin yüz karaları var hala

Evet maalesef o yüzden iyi bir dişçi bulmak en önemlisi. Şu an gittiğim dişçiden çok memnunum, başka bir dişçinin kanal tedavisi olması lazım dediği dişlerimi kanala gerek yok sinirlere inmemiş dolgu olması gerekiyor deyip dolgu yapan ve daha sonra sıkıntı yaşamadığım bulduğum en iyi dişçi.

annem 55 yaşında hala var ama mecbur kalınca gitmek zorunda yanında destek olarak biz gidiyoruz.

Benimde yoktu dişçi fobim. Üstüste iki kez sorun yaşayınca,artık gitmek istemiyorum. İlkinde dişimi uyuşturamadı,iki kez iğne yapmasına rağmen hemde,20lik dişim çekilecekti,ben uyuşmadı dedim kadın inanmadı,gitti geldi denedi,en son bağırarak çıktım oradan çektirmeden dişimi,işe gittim uyuştu,konuşamıyordum,ağzım yamuluyordu resmen. Uyuşmayan o diş ben dişçiden çıkınca uyuştu ne hikmetse:bicak: İkincisi hamileyken bir kanal tedavisi yaptırmıştım doktorumun izniyle aman Allahım,sonuna doğru ölüyorum sandım. O plastik eldiven kokusu,ağzımdaki eller:bicak:öğure öğüre bir hal olmuştum. Şu an hatırladikça koku burnuma geliyor :bicak: şimdi gitmem gerekirse giderim ama ağrı sizi mevzusu değildi benimki. Iyi bir doktor araştirin derim,hepsi bir değil,çok iyi doktorlar var bu işi layıkıyla yapan.

Yıllardır bu fobim yüzünden çok çektim..sonunda karar verdim geçen hafta dişçiye gittim ama uyuşturmak için vurulan iğnede bile dişi hissettim..dr.çok anlayışlı çıktı bu durumda olmaz dedi randevu verdi ameliyatla halledecek...

Disçi ile alakalı bir durum, doktorunuzu degistirin.Bayan doktor seçmiyorum, dişimi mahvetmişti, erkekler daha yetenekli oluyor, güç önemli oldugu için, çekimde falan, bayanlara daha nazik davranıyorlar, korkmuyorum bu yūzden.

Back
X