annamm bugünn astroloji köşesi oldu valla hehehe öle çokta anlamam ama bildiğim kadaryla söliyim işte sizde tam birbrini buluşsnz su grubu ama sen daha değişkensn iknzde çok duygusalsızn ama akrep kıskançtıı vee çookkk kincidirr hiç bişeyi unutmazz ona göre :)) bide bi tarafına çok düşkündür en düşkün burçturr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heheheh onu biliyorum cnm doğrudurr ama bak kinci olduğunu bilmiyodum delikafadulden
evet ben duygusalım çok ama belli etmem ona karşı o da üzerime düşer:)))
acayip değişken bana karşı değil de verdiği kararlarda çok fazla fikir değiştirir kararsız kalır bin kere soraaarr adamı çileden çıkarıırrrralsanaalsanasmile
aynen öyle canm dedğim gibi böyel canım sevgilin onları böyle kabul edicez artk seviyosakk... soruları hiç bitmicekk ama olsunn kaydirigubbakcemile3
kabul ediyorum
öyleyse seviyorum:)))
kızz bu nası bişi yaa aynen öylee benden mutlusu olmazz ozmnn :) ne istersem yaparr kıyamazdaa bitanm benmm olumunekankayizsmile ama bid eolmasın bu sefer o an benden kötüsü yok sankii çok kötü hissederm kendimiii :umursamaz:
şu özel alana ne diyosun bakem ?
güz beni şoka sokuyosun sanki bizi tanıyosunn yaa senin yanında ilşkimizi yaşıyoruz sankiii kaydirigubbakcemile3 aynen öyle ya bu kdr olurr kaydirigubbakcemile3
canım onu bu konuda fazla zorlama ne kadar zorlarsan o özel alan o kadar buyur. ne kadar uzak kalırsan o alana senı okadar cok sokar. ama sen ınatla gırcem dersen cok kotu kırar ona guvenmedıgın ıcın nasısa guvenmıyo deyıp kaybedecek ne varkı dıye dusnebılır birtakım işler karıstırabılır :roflol:
canım ben esımı cok sevıyorum. bazı davranıslarına anlam veremedıgım zaman actım burcunun ıvını dıvını ogrendım. cunku ıstemsız yapıyodu bazı seylerı farkındaydın hep aynı hatayı yaparmı ınsan ama yapıyodu . sonra anladımkı yaradılısı bole onu anladıkca daha cok sevdım nıce makaleler okudum hakkında. ve o davranıslara bana karsı yapılmıs seyler degıldı elınde olmadan kodlarına gore davranıyodu. bunu anladıgımdan berı daha cok sevıyorum onu cunku bana gıcık olsun dıye yapmıyordu.
begg bıde asla yalan soleme tek affedemeyecegız sey bu sanırım yalana delı oldugumuz kadar hıcbıseye kızmayız
evt canm haklısın ama ikizlerdede vardır yalana meyil söyler demiyorm hatta bazen şaşılıcak şeklde dürüsttürr.. ama cnm şu özel alana zorla girişte çok haklısın yada istemedği seyi kim yaptırsa hiç acımıyoo gözü hçi bişi görmüyoo yanii kırsada arkasınada bakmaz..
kesınlıkle bakmaz sınırlarını gecmessen kapıları acar sana ama o bı surec basarabılırsen dunyanın en mutlu kadını yapar senı. evleneceksın o sınırları daha ıı goreceksın aynı evde bıle bı sekıl kendıne ozel alan yaratır. ben mesela evım kucuk kendıme has odam yok amabaska sekıl yanlız kalmaya çalısıyorum. mesela temızlık yapcaz onu baska odaya gonderırım ben temızlık yapıtıgm yerde kendı kendıme dusunur tasınır temızlık yaparım ole takılırım. cok zekı demı herseyı hemen anlıyo
ayy inanmıyorum ya yanen öylee yalnız kalıcağım zmnlarda olsun isterm dedi hep eskiden beri zaten bu kadr olur ..demek öyle oldumu pek bişi demiyimm o öyle demekki üstüme alınmıyımm dimi :) evt cnm çok zeki anlar hmnn ama terazide bi okdr kıvrak zekalıdır ikzler zaten en çok dikkat ettiği dış görünüşten çok zekadr.. aptal biriyle asla konuşamzz.. arkadaş bile olmazz ..
slm kızlar bize ne diyosunuz ikimizde koçuz????:roflol:
off çok temizlik yaptm çamaşırda yıkadm yoruldumm kafamçokkarıştı yaa bi çay çikolatayı hak ettim dimii zemuszemus
begg kız sen hala burdasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?